Ruszyły zapisy na 8. Półmaraton Warszawski
-
Ryszard N.
- Zaprawiony W Bojach

Zapisany, opłacony.
Mój wybór Warszawy ( alternatywa dla Poznania) jest bardzo prosty. Lubię tam jeździć, imprezy są profesjonalnie przygotowane. Dodatkowo, do Warszawy mam 2:25 Intercity. Do Poznania ze Śląska to droga przez mękę. W najlepszym wariancie ponad 5 godzin,...
Mój wybór Warszawy ( alternatywa dla Poznania) jest bardzo prosty. Lubię tam jeździć, imprezy są profesjonalnie przygotowane. Dodatkowo, do Warszawy mam 2:25 Intercity. Do Poznania ze Śląska to droga przez mękę. W najlepszym wariancie ponad 5 godzin,...
-
mdj
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ile mniej więcej kosztuje w Warszawie pokój dwuosobowy, żeby się przespać, zostawić samochód bez obaw, że ktoś mi z niego gwizdnie rower i zjeść w miarę porządne śniadanie a to wszystko w niedalekiej okolicy od startu?
Totalnie nie znam Warszawy, dlatego pytam, ponieważ już powoli chciałbym to sobie wszystko logistycznie ułożyć.
Totalnie nie znam Warszawy, dlatego pytam, ponieważ już powoli chciałbym to sobie wszystko logistycznie ułożyć.
Do biegania nakłonił mnie mój synek.
-
krokomierz
- Rozgrzewający Się

Ostatnio na hotelu IBIS na Ostrobramskiej widziałem wielki plakat z ceną 126 (nie wnikałem za co) - oferta na weekend. Z tego hotelu na Ostrobramskiej jest bardzo dobry dojazd do stadionu (około 15 minut tramwajem lub autobusem).
-
Grzesiekbu
- Wyga

Ibis jest też na bitwy warszawskiej. Mają tam na budynku info ibis bugdet więc porębie będzie tanio.
- robSSon
- Wyga

kolego mdj tutaj: http://kodyrabatowe.pl/ramka/3294 masz link do promocji w sieci Accor (min hotele IBIS).. jeszcze przez 2 dni można rezerwować ze zniżką do 40%
pozdrawiam,
pozdrawiam,
-
pawson
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 50'31''
"W niespełna tydzień od uruchomienia zapisów do startu w 8. Półmaratonie Warszawskim zgłosiło się 4 500 osób...."
http://www.polmaratonwarszawski.pl/aktu ... ek-zapisow
==========
http://www.polmaratonwarszawski.pl/aktu ... ek-zapisow
==========
-
Kamel24
- Wyga

- Życiówka na 10k: 49:55
- Życiówka w maratonie: 3:38:52
- Kontakt:
Halo halo... stadion narodowy nie jest od grania czy biegania... jest od pływania! Na nim powinni organizować zawody trathlonowe 
Dla Biegaczy 20% zniżki na szkolenia bhp w Warszawie. Lubię Kamel24 na fb: https://www.facebook.com/Kamel24
-
sru
- Rozgrzewający Się

jak jesteś ze śląska i chcesz blisko to nie lepiej na połmaraton do żywca, bardzo ładna trasa dookoła jeziora, a i ogolnie okolice żywca ładne dobra baza nocelgowa pełno miejscowości turystycznychRyszard N. pisze:Zapisany, opłacony.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
nieopłaconym radziłbym powoli zbierać się do robienia przelewu.
zapisało się już 9 tysięcy chętnych, a prawie 5300 numerów jest już nadanych
i to wszystko po miesiącu zapisów
zapisało się już 9 tysięcy chętnych, a prawie 5300 numerów jest już nadanych
i to wszystko po miesiącu zapisów
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
2mek
- Rozgrzewający Się

10 000 zapisanych i prawie 6 000 opłaconych.
Przy zeszłorocznym sposobie rozgrywania biegu (puszczanie zawodników falami z dużymi przerwami) myślę, że mogliby puścić spokojnie 15 tys. i PMW wszedłby do pierwszej piątki a nie dziesiątki największych półmaratonów.
Co do noclegu to najbliżej byłoby w Ibisie na Solcu (Zagórna 1). Ceny w okolicach 100 zł. Do startu trochę ponad kilometr. Łatwo się będzie również ewakuować po zakończeniu biegu.
Przy zeszłorocznym sposobie rozgrywania biegu (puszczanie zawodników falami z dużymi przerwami) myślę, że mogliby puścić spokojnie 15 tys. i PMW wszedłby do pierwszej piątki a nie dziesiątki największych półmaratonów.
Co do noclegu to najbliżej byłoby w Ibisie na Solcu (Zagórna 1). Ceny w okolicach 100 zł. Do startu trochę ponad kilometr. Łatwo się będzie również ewakuować po zakończeniu biegu.
- harti
- Zaprawiony W Bojach

radzę spieszyć się z płatnościami..
ja płaciłem tydzień temu i właśnie dostałem maila z potwierdzeniem, przydzielili mi też numer, ponad 7000, więc macie już mało czasu...
ja płaciłem tydzień temu i właśnie dostałem maila z potwierdzeniem, przydzielili mi też numer, ponad 7000, więc macie już mało czasu...
-
kifarus
- Stary Wyga

A ja zapłaciłam też pond tydzień temu i nie mam nic: ani numeru ani informacji. Zastanawiam się co oznacza to "kilka dni" na nadanie numeru. Poczekam jeszcze chwilkę i po nowym roku będę się dobijać do organizatorów