TwojaPogoda.pl. Przed południem w prognozie było 27C, a teraz jest 29C. To nie wróży nic dobrego.hatek pisze:29 jest na jednym i to bardzo mało wiarygodnym portalu.
Wiarygodne prognozy nie przekraczają tygodnia.
34. Maraton Warszawski – wielkie odliczanie
-
infomsp
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Wiarygodne czy nie, ale widać pewną nieciekawą tendencję...
Śmierć w oczach.
Jak będzie rzeczywiście tyle stopni, to ja w ogóle nie biegnę i przekładam start na Poznań.
Śmierć w oczach.
Jak będzie rzeczywiście tyle stopni, to ja w ogóle nie biegnę i przekładam start na Poznań.
- Adam Ko.
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 43:15
- Życiówka w maratonie: 3:58:51
- Kontakt:
Najgorszemu wrogowi nie życzę. Pogodynka.pl pokazuje na sobotę 28 stopni, na niedzielę jeszcze nie ma dokładniejszej prognozy.mariuszbugajniak pisze:na kilku portalach tak jest, będziemy padać jak w tamtym roku padali we wrocławiu
Gorąca prośba o pomoc w badaniu do pracy magisterskiej. Tematyka biegowa: viewtopic.php?f=1&t=37461
Blog treningowy

Blog treningowy

- harti
- Zaprawiony W Bojach

przestańcie już panikować!!!! jak jakieś baby!! prognozy długoterminowe są nic nie warte..Sylw3g pisze:Jak będzie rzeczywiście tyle stopni, to ja w ogóle nie biegnę i przekładam start na Poznań.
tu jest 14 stopni i deszcz.. a to TVN Meteo, oni się znają
http://www.tvnmeteo.pl/pogoda/polska,1/ ... 46800.html
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

NIE!przestańcie już panikować!!!!
Użyłem trybu warunkowego
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

Już jest 23.przestańcie już panikować!!!! jak jakieś baby!! prognozy długoterminowe są nic nie warte..
tu jest 14 stopni i deszcz.. a to TVN Meteo, oni się znają
http://www.tvnmeteo.pl/pogoda/polska,1/ ... 46800.html
W polsacie mówią, że w sobotę będzie 28stopni. Wygląda na to, że bycie bohaterem narodowego będzie wymagać więcej heroizmu niż to się wcześniej mogło wydawać. Pięknie wyśrubujemy życiówki... To ile kosztuje start w Poznaniu
- mariod
- Zaprawiony W Bojach

Też się dziwię temu biadoleniu,jak się jest przygotowanym fizycznie to zawsze się skończy,szybciej czy wolniej,ale się skończy.To wygląda jak askuranctwo:powiem że było gorąco,dlatego słabo biegłem......także skończmy p........lić i na przyszłość ciężej trenujmy.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

Ah, jak to czasami trudno postawić się sytuacji drugiej osobymariod pisze:Też się dziwię temu biadoleniu,jak się jest przygotowanym fizycznie to zawsze się skończy,szybciej czy wolniej,ale się skończy.To wygląda jak askuranctwo:powiem że było gorąco,dlatego słabo biegłem......także skończmy p........lić i na przyszłość ciężej trenujmy.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
A jak pożalisz się na forum to będzie Ci lżej? A może zmieni się pogoda?Sylw3g pisze:.... i nie chciałbym "skończyć wolniej" ze względu na 30stopni. Nawet jeżeli czas i tak będzie nic nie wart.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

A jak pożalisz się na forum to będzie Ci lżej?
Oczywiście. Inaczej bym przecież nie pisał. To chyba logiczneA może zmieni się pogoda?
Idę pisać maile do posłów, żeby w trakcie obrad sejmu zrobili minutę ciszy w intencji lepszej pogody w czasie maratonu. Mają już w tym doświadczenie, więc może coś się uda jeszcze zdziałać. Do boju
Edit: Jutro też napiszę o pogodzie, taki jest zwyczaj i ja mam zamiar go kultywować!
- hatek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 41:48
- Życiówka w maratonie: 3:28:01
Fakt, z dnia na dzień co raz więcej jest sygnałów o takich temperaturach i to, o zgrozo, w poniedziałek/wtorek po MW ma się skończyć. Pozostaje tylko nadzieja, że będzie troszkę mniej no i noce we wrześni są zimne, więc o 9-10 będzie jeszcze stosunkowo chłodno.
Trzeba szybko skończyć bo o 13 będzie tak czy inaczej ciepło. Około środy będą w miarę wiarygodne prognozy.
Ważne też, żeby były chmury bo 25 z chmurami da się wytrzymać ale już 28 i pełne słońce oznacza asfalt o temp. 40 stopni czyli bieganie w piekarniku...
Trzeba szybko skończyć bo o 13 będzie tak czy inaczej ciepło. Około środy będą w miarę wiarygodne prognozy.
Ważne też, żeby były chmury bo 25 z chmurami da się wytrzymać ale już 28 i pełne słońce oznacza asfalt o temp. 40 stopni czyli bieganie w piekarniku...
Prawdopodobnie jestem Laską Kabacką.
Na pewno należę do Afterrunners.
Biegam dla własnej przyjemności.
W treningu skupiam się na bogatej, różnorodnej diecie, odpoczynku i poszukiwaniu czasu na chwilę biegu. Do 3:30 w maratonie to wystarczy.
Na pewno należę do Afterrunners.
Biegam dla własnej przyjemności.
W treningu skupiam się na bogatej, różnorodnej diecie, odpoczynku i poszukiwaniu czasu na chwilę biegu. Do 3:30 w maratonie to wystarczy.