Biegnij Warszawo 2012

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
goldie77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

to jest taka sama trasa jak rok temu ?
PKO
ppawcio
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 46:41
Życiówka w maratonie: 3:46:39

Nieprzeczytany post

nie

w tym roku nie ma ostrego skrętu z Ujazdowskich w Szucha i zbieg jest Książęcą a nie Myśliwska-Rozbrat

Obrazek
bogzal
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mam pytanie z innej beczki. a mianowicie w sprawie koszulek. Podczas rejestrowania się na bieg wybrałem zupełnie nie ten rozmiar koszulki co powinienem. Czy i w jaki sposób mogę zmienić rozmiar na swoim koncie lub w jakiś inny sposób?
Awatar użytkownika
Dirrrt
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pozostaje Ci mail do biura, znajdziesz na stronie głównej BW2012
pehop
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mejl nic Ci nie da. Ja zrobiłem podobnie jak Ty i moje mejle zostały olane grubym sikiem.
Dodzwoniłem się do biura, to mi powiedział jakiś gość, że jedyne co można zrobić, to zamienić się z kimś przy odbiorze pakietu. "bo przecież jakby wszyscy chcieli zmienić, to tak się nie da, bo koszulki poszły już do drukowania". Na moją uwagę, że rejestracja nie jest jeszcze zamknięta "miły" pan się rozłączył.
Więc ja to mogę podsumować - pełen profesjonalizm...
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
bogzal
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak się domyslalem. Kilka mejli bez odpowiedzi. Telefon nie odbiera. Dzieki za info i pozdro.
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

też wybieram się do wawy na ten bieg, to będzie takie małe zamknięcie sezonu przed zimowym okresem treningowym, na przyszły mam ambitne plany :-)
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
Tomek_W
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zazdroszczę wszystkim, którzy pobiegną. Dla mnie, póki co, dystans jeszcze za długi, ale w przyszyłam roku biegnę na bank
uks2020
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Mam takie pytanie jak sądzicie czy pakiet startowy można odebrać na inny dokument niż dowód np.paszport?
pehop
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

uks2020 pisze:Mam takie pytanie jak sądzicie czy pakiet startowy można odebrać na inny dokument niż dowód np.paszport?
"Sądzenie" nie ma tu nic do rzeczy. Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem http://www.biegnijwarszawo.pl/pl/o-bieg ... t-startowy. Dokument tożsamości to nie tylko dowód osobisty.
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
marxik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

uks2020 pisze:Mam takie pytanie jak sądzicie czy pakiet startowy można odebrać na inny dokument niż dowód np.paszport?
Wystarczy podpisane potwierdzenie ze strony internetowej. Nikt dowodu nie sprawdza.
Awatar użytkownika
paulinka88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zdecydowałam się na Biegnij Warszawo...wczoraj. Po długich przemyśleniach.
Pakiety skończyły się...przedwczoraj. :lalala: Nie mam pytań. Zawsze jest taki BUM na to? Nie wiem czemu nie wzięłam, sierota, pod uwagę że może być już brak pakietów :echech:
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

:jatylko:
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

paulinka88 pisze:Nie mam pytań. Zawsze jest taki BUM na to?
Nie, to jest pierwszy rok kiedy osiągnęli 10 tys. biegaczy (chyba). Ale pewnie z 2 tys. osób, które kupiło pakiet nie pobiegnie. Spróbuj odkupić. Bieg fajny, po w samym centrum Wawy, nawet maraton tamtędy nie biegnie.

krunner
Awatar użytkownika
paulinka88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

krunner pisze:
paulinka88 pisze:Nie mam pytań. Zawsze jest taki BUM na to?
Nie, to jest pierwszy rok kiedy osiągnęli 10 tys. biegaczy (chyba). Ale pewnie z 2 tys. osób, które kupiło pakiet nie pobiegnie. Spróbuj odkupić. Bieg fajny, po w samym centrum Wawy, nawet maraton tamtędy nie biegnie.

krunner
Właśnie strasznie mi żal :wrr: nie przypuszczałam, że na 17 dni przed startem już będzie klapa. :tonieja: Biegaczy jest 11,5 tys. z tego co mi podrzucił info kumpel.
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

:jatylko:
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

paulinka88 pisze:nie przypuszczałam, że na 17 dni przed startem już będzie klapa
Bieganie w Warszawie staje się coraz bardziej popularne. Cóż, bieg jakich wiele - poszukaj innej dyszki, jest chyba Bieg Niepodległości w Wawie w listopadzie, ew. coś w okolicach Katowic.
Ew. szukaj pakietu do odkupienia na forach.
krunner
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ