Biegnij Warszawo 2012
-
- Rozgrzewający Się
Mam pytanie z innej beczki. a mianowicie w sprawie koszulek. Podczas rejestrowania się na bieg wybrałem zupełnie nie ten rozmiar koszulki co powinienem. Czy i w jaki sposób mogę zmienić rozmiar na swoim koncie lub w jakiś inny sposób?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mejl nic Ci nie da. Ja zrobiłem podobnie jak Ty i moje mejle zostały olane grubym sikiem.
Dodzwoniłem się do biura, to mi powiedział jakiś gość, że jedyne co można zrobić, to zamienić się z kimś przy odbiorze pakietu. "bo przecież jakby wszyscy chcieli zmienić, to tak się nie da, bo koszulki poszły już do drukowania". Na moją uwagę, że rejestracja nie jest jeszcze zamknięta "miły" pan się rozłączył.
Więc ja to mogę podsumować - pełen profesjonalizm...
Dodzwoniłem się do biura, to mi powiedział jakiś gość, że jedyne co można zrobić, to zamienić się z kimś przy odbiorze pakietu. "bo przecież jakby wszyscy chcieli zmienić, to tak się nie da, bo koszulki poszły już do drukowania". Na moją uwagę, że rejestracja nie jest jeszcze zamknięta "miły" pan się rozłączył.
Więc ja to mogę podsumować - pełen profesjonalizm...
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
też wybieram się do wawy na ten bieg, to będzie takie małe zamknięcie sezonu przed zimowym okresem treningowym, na przyszły mam ambitne plany 

Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"Sądzenie" nie ma tu nic do rzeczy. Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem http://www.biegnijwarszawo.pl/pl/o-bieg ... t-startowy. Dokument tożsamości to nie tylko dowód osobisty.uks2020 pisze:Mam takie pytanie jak sądzicie czy pakiet startowy można odebrać na inny dokument niż dowód np.paszport?
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- paulinka88
- Wyga
Zdecydowałam się na Biegnij Warszawo...wczoraj. Po długich przemyśleniach.
Pakiety skończyły się...przedwczoraj.
Nie mam pytań. Zawsze jest taki BUM na to? Nie wiem czemu nie wzięłam, sierota, pod uwagę że może być już brak pakietów 
Pakiety skończyły się...przedwczoraj.

półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Nie, to jest pierwszy rok kiedy osiągnęli 10 tys. biegaczy (chyba). Ale pewnie z 2 tys. osób, które kupiło pakiet nie pobiegnie. Spróbuj odkupić. Bieg fajny, po w samym centrum Wawy, nawet maraton tamtędy nie biegnie.paulinka88 pisze:Nie mam pytań. Zawsze jest taki BUM na to?
krunner
- paulinka88
- Wyga
Właśnie strasznie mi żalkrunner pisze:Nie, to jest pierwszy rok kiedy osiągnęli 10 tys. biegaczy (chyba). Ale pewnie z 2 tys. osób, które kupiło pakiet nie pobiegnie. Spróbuj odkupić. Bieg fajny, po w samym centrum Wawy, nawet maraton tamtędy nie biegnie.paulinka88 pisze:Nie mam pytań. Zawsze jest taki BUM na to?
krunner

półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Bieganie w Warszawie staje się coraz bardziej popularne. Cóż, bieg jakich wiele - poszukaj innej dyszki, jest chyba Bieg Niepodległości w Wawie w listopadzie, ew. coś w okolicach Katowic.paulinka88 pisze:nie przypuszczałam, że na 17 dni przed startem już będzie klapa
Ew. szukaj pakietu do odkupienia na forach.
krunner