Komentarz do artykułu Trasa 34. Maratonu Warszawskiego zupełnie nowa i wyjątkowa

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
infomsp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nooo, dobrze że się przygotowują na mój debiut maratoński. Jak nie to będę marudził. ;)
PKO
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

Ja tam zostanę bohaterem Narodowego ;)
Obrazek
Because Running Sucks
infomsp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

misthunt3r pisze:Ja tam zostanę bohaterem Narodowego ;)
Się okaże na mecie jak dotrzesz. ;)
a może bohaterem narodowym?
Awatar użytkownika
lebki
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:02
Życiówka w maratonie: 3:50:51

Nieprzeczytany post

A mnie zastanawia ilu ludzi będzie na mecie :) W końcu stadion ma obszerne trybuny :) To by było coś, wbiec na metę przy dopingu 30 tys kibiców :D Ale niestety maraton to nie finał Ligi Mistrzów :| Niestety....
Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

lebki pisze:A mnie zastanawia ilu ludzi będzie na mecie :) W końcu stadion ma obszerne trybuny :) To by było coś, wbiec na metę przy dopingu 30 tys kibiców :D Ale niestety maraton to nie finał Ligi Mistrzów :| Niestety....
Zgadza się to nie LM. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - maraton najbardziej interesuje tych co biegną i nieliczne przypadki członków rodziny biegaczy. W Łodzi na mecie maratonu, Hala Arena była prawie pusta. Tu też nie będzie wiele lepiej.
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie liczyłbym na kibiców tylko dlatego, że na Narodowym meta. Większość już ma ten stadion obcykany więc nawet, jakby wejście za friko było, to już go widzięli i nie ma po co się tam specjalnie wybierać. Co innego dla rodzin biegaczy, ale to większość przyjezdnych na mecie stoi, miejscowi z reguły na trasie wspierają.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

misthunt3r pisze:Ja tam zostanę bohaterem Narodowego ;)
:taktak:
infomsp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Nie liczyłbym na kibiców tylko dlatego, że na Narodowym meta. Większość już ma ten stadion obcykany więc nawet, jakby wejście za friko było, to już go widzięli i nie ma po co się tam specjalnie wybierać. Co innego dla rodzin biegaczy, ale to większość przyjezdnych na mecie stoi, miejscowi z reguły na trasie wspierają.
Zgadza się. Nikt już biegaczy nie szanuje. Ja to się muszę prosić żeby ktoś z rodziny pojechał .... ehhhh.... życie ;)
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

Właśnie teraz szanują bardziej niż kiedyś - tak mi się wydaje :)

Już sobie wyobrażam jak wbiegam na metę i kładę się na środku stadionu na miękkiej murawie :D MOC!
Awatar użytkownika
Maciej_J
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 0:38:25
Życiówka w maratonie: 3:19:07

Nieprzeczytany post

chcialem pobiec ale jak pocztalem wasze komentarze to mi sie juz chyba nie chce: beznadziejnie bedzie na tym stadionie, zero ludzi i w ogole nie ma biezni. tfu!
Obrazek
infomsp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Maciej_J pisze:chcialem pobiec ale jak pocztalem wasze komentarze to mi sie juz chyba nie chce: beznadziejnie bedzie na tym stadionie, zero ludzi i w ogole nie ma biezni. tfu!
Nie wiem jak inni, ale ja dałem ";)" co oznacza, że jest to z przymrużeniem oka. Tak na prawdę bardzo się cieszę ze stadionu. Co do trasy to nie mam zdania, bo nie znam Warszawy. Może więc być dowolna byleby nie w całości wokół stadionu. :) Każda impreza jest taka jak jej uczestnicy, a uczestnicy na pewno nie zawiodą. Zapisuj się. ;)
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

infomsp pisze:
Maciej_J pisze:chcialem pobiec ale jak pocztalem wasze komentarze to mi sie juz chyba nie chce: beznadziejnie bedzie na tym stadionie, zero ludzi i w ogole nie ma biezni. tfu!
Nie wiem jak inni, ale ja dałem ";)" co oznacza, że jest to z przymrużeniem oka. Tak na prawdę bardzo się cieszę ze stadionu. Co do trasy to nie mam zdania, bo nie znam Warszawy. Może więc być dowolna byleby nie w całości wokół stadionu. :) Każda impreza jest taka jak jej uczestnicy, a uczestnicy na pewno nie zawiodą. Zapisuj się. ;)
Po za tym Maciej, nie sugeruj się zdaniem innych. Bądź indywidualistą :D
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jak każdy by zaprosił 1 osobę to już i tak dałoby na trybunach koło 7-8 tysięcy ludzi :) Więc może nie być najgorzej :)
Awatar użytkownika
Maciej_J
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 0:38:25
Życiówka w maratonie: 3:19:07

Nieprzeczytany post

infomsp pisze:
spoko, bieglem w zeszlym roku 33.MW po peryferiach, wiec w tym roku jakakolwiek trasa by nie byla to bedzie lepsza od zeszlorocznej :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Na mecie Półmaratonu Warszawskiego było sporo ludzi, aż byłem zdziwiony, nawet na trasie może poza Wisłostradą też było nieźle, myślę, że trochę ludzi jednak przyjdzie bo to co innego stać w trzecim rzędzie na ulicy w ścisku a co innego usiąść na krzesełku i chwile popatrzeć na wydarzenie i samo miejsce, do tego rodziny, znajomi itp - będzie dobrze ale kluczowa jak zwykle pogoda
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ