Bank of America Chicago Marathon

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Rufuz proponuje już zacząć jakies czary uprawiać aby w październiku było chłodnej bo jak narazie jest taka lampa od 2 miesięcy ze jesli tak bedzie w październiku co jest prawdopodobne to maraton przerwa bo ludzie bedą padać stadami,
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
PKO
rufuz

Nieprzeczytany post

Wlasnie kupilem bilet lotniczy: Billund (Dania)- Amsterdam - Chicago. Koszt 5.913 koron czyli jakies 3 tys zł.
Dzieki bardzo Ciawaraz. Fajnie, ze wybierzemy sie razem. Biegniesz w Chicago ? Pod Bostonem w tym Premium Outlet jest 220 sklepow :szok: male outlet miasteczko :szok: Te pod Chicago jest nieco mniejsze, chyba 150 outletow. Juz powoli "grzeje buty" :ble: W sumie to cala logistyke na wyjazd praktycznie mam juz "zapieta na ostatni guzik". Szkoda tylko, ze jade sam :ech:
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie biegne w Chicago maratonu, mam nieco inne plany będę raczej w październiku i listopadzie atakował 10 k kilkakrotnie Ten outlet ci znalazłeś nie jest jedyny zawioze cię jeszcze dwa inne miejsca trochę to kest oddalone od siebie ale i tak dzien musisz poświęcić na zakupy a moze i wiecej
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
rufuz

Nieprzeczytany post

Bede na miejscu 4 w czwartek ok 14:00 czasu Chicago. Nie chce Cie specjalnie obciazac, poza tym limit na bagaz mam 35 kilo :ble: :ble: Jak pomysle, ze znow spedze w samolocie 9 godzin :bum: :bum: :bum: straszne nuuuuudyyyy :bum:
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ile czasu bedziesz w chicago?
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

rufuz pisze:limit na bagaz mam 35 kilo :ble: :ble:
Szkoda, bo bym sobie zamówienie złożył za flaszkę :hahaha:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
rufuz

Nieprzeczytany post

Wracam w poniedzialek po poludniu.
rufuz

Nieprzeczytany post

Gife pisze:
Ja akurat jestem abstynentem ale w ramach przyslugi moge cos przywieźć z europy ( to co bedzie dostepne na strefie po odprawie na lotnisku w Amsterdamie) :ble:
rufuz

Nieprzeczytany post

Zostaly dokladnie cztery tygodnie :ble:
Nie wiem tylko dlaczego zmieniono mi strefe startu na A. Powinienem startowac z B i poczatkowo tak bylo oznaczone na liscie startowej. Teraz obok mojego nazwiska jest info, ze startuje ze strefy A :ble:

Rekord trasy w Chicago z 1999 roku – Khalid Khannouchi (MAR) 2:05:42
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

rufuz pisze:
Gife pisze:
Ja akurat jestem abstynentem ale w ramach przyslugi moge cos przywieźć z europy ( to co bedzie dostepne na strefie po odprawie na lotnisku w Amsterdamie) :ble:
Podoba mi się startówka I love Amsterdam :)
Ale nie wiem, czy w tej strefie cokolwiek biegowego jest :hahaha:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Adar
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Nie wiecie, czy istnieje jakaś lista rezerwowa albo jakiś inny sposób, aby zapisać się na ten maraton? Firma wysyła mnie na szkolenie do USA i to niedaleko Chicago. No i oczywiście przyszło mi do głowy żeby w nim wystartować, tyle że lista dawno zamknięta. A o wyjeździe dowiedziałem się niedawno.
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Spróbuj przez organizacje charytatywne na stronie bank of America marathon znajdziesz inf tyle ze za wstęp zapłacisz kolo 1000$
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rufuz 708-337-0885 mam na imie Robert dzwon jak bedziesz w chicago
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
rufuz

Nieprzeczytany post

Wielkie dzieki za numer. Jak wyladuje na O'hare to dam znac. Mozemy sie jakos wtedy umowic na nastepny dzien czyli piatek. Moze Ci cos przywiezc ze "starego kontynentu" ? Lece przez Amsterdam. A przed tym numerem musze dac jeszcze kierunkowy-krajowy ? Bede dzwonil ze europejskiego numeru. Chyba, ze kupie sobie jakis prepaid. Polubiłem Stany a w szczegolnosci zwyklych przecietnych amerykanow. Czas pomyslec o kolejnym biegu w USA. Chcialbym w przyszlym roku moze tez cos pobiec w Stanach, moze na zachodnim wybrzezu. Nie wiem jak to wyjdzie bo mysle tez o Sydney Running Festival na jesien przyszlego roku.
No zostaly juz tylko trzy tygodnie do wielkiego biegu :ble:
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piątek wezmę wolny także załatwimy zakupy pojezdzimy trochę po sklepach tak abyś już w sob mógł sobie spokojnie odpoczywać przed niedziela nie wiem jak z Europy sie dzwoni do USA miusial byś tO sam sprawdzic
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ