Trasa fajna czy słaba?

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
nofinishlane
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:43:43
Życiówka w maratonie: 03:25:30
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Według mnie słaba. Będzie jak w polskim filmie..nuda, nuda, nuda... (mówię oczywiście o otoczeniu trasy a nie o tym co się będzie działo na trasie). A na kibiców też bym nie liczył.
Ja bym jednak wolał po mostach...

Ale jeżeli zrobię życiówkę to narzekał nie będę... :hahaha:
Jeśli nie chcesz się ścigać - wtedy nie startuj
http://barman-setka-raz.blogspot.com/
Obrazek
PKO
droan@o2.pl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

lynks pisze:Piszecie o kibicach, przecież tam będąc pluć żywym ogniem jak se okaże że banda jakiś biegaczy utrudnia dojazd pojazdów zasilanych gazem LPG do najbliższych centrów handlowych, ja już się boje :)
:hahaha: dobre!
4 czy 5 lat temu sama musialam zmienic trase by sie wyrobic na spotkanie w MuzNar.
Fasolka
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To i ja dorzucę swoje 3 grosze...

O ile wiem, to zmiana trasy jest spowodowana remontami, budową metra. Każdy, kto choć trochę zna Warszawę wie, że nie dałoby się w tym roku pobiec po tej samej trasie.

Dwa lata temu prowadząc grupę opowiadałam im trochę o Warszawie, o tym co widzimy z prawej, a co z lewej... W końcu niektórzy są z daleka i przy okazji biegania mogą coś zobaczyć i się czegoś dowiedzieć. I tak czas płynie ciut szybciej. W tym roku również mam przyjemność prowadzić grupę i znów zobowiązałam się, że tym, co zdecydują się na wspólne bieganie coś opowiem. Zmiana trasy okazała się utrudnieniem, ale jak zaczęłam szukać i czytać to znalazłam mnóstwo ciekawych informacji o mijanych miejscach i to nie tylko o Łazienkach. Nowa trasa jest mniej widowiskowa, ale jest na niej naprawdę dużo ciekawych miejsc. Również na Ursynowie. Trzeba tylko wiedzieć na co się patrzy :usmiech:

Do zobaczenia na nowej trasie! :usmiech:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ