Komentarz do artykułu Biegowy weekend jakiego nie było, przy

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ale przy okazji jeszcze jedno.
Słuchajcie, byłem na Placu Zamkowym, popatrzyłem na rozstawiane namioty, scenę, biuro zawodów w tle Zamek Królewski, światła......... po prostu Europa.

Bez żadnego kitowania (bo jesteśmy w końcu patronem medialnym) mówię, że wg mnie nie było w Polsce jeszcze takiej biegowej imprezy.

Chodzi o miejsce.
Najbardziej reprezentacyjne miejsce w kraju (Krakusy, nie obrażajcie się :) ) jakie sobie można wyobrazić - najbardziej odwiedzane przez turystów, najciekawsze, główne miejsce STOLICY.
Nareszcie nie na zadupiu (nawet Podwale to też już było zadupie) nie żadne opłotki żeby nie "przeszkadzać mieszkańcom" tylko sam środek, tak jak w Berlinie, w Londynie, w Paryżu.
Rozumiecie?
EUROPA !!!
To jest skok jakościowy z III do wg mnie I ligi.
Namioty dobrej jakości, biuro dobrze zorganizowane ....no sorry że tak nawijam ale zawsze mnie wkurzała ta siermiężność tych wszystkich naszych biegów.
Na jakość do tej pory stać było tylko imprezy organizowane przez wielkie koncerny ORANGE, PLUS, Samsung, ewentualnie NIKE.
A tutaj ? Półmaraton Warszawski daje taką samą jakość.
Może się oczywiście jutro okazać, że organizacyjnie wszystko leży ;) ale dzisiaj to w końcu jest PIERWSZA LIGA !!!!!
New Balance but biegowy
rafal2611
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

no miejsce naprawdę robi wrażenie:D a i liczba zawodników - 5116 zawodników będzie impreza:D
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Atlanta z kolei , gdzie zamieszkuje Jeff Galloway , az huczy o pobycie Jeffa w Warszawie ( z jego strony ) .

Wlasnie wrocilem z Expo i w przeciwienstwie do mojego artykulu z Gazety o wszechobecnych oznakach kryzysu , bieganie w USA nie dosc ze nie zatrzymuje sie w miejscu to na dodatek rozwija .

Bardzo bogata oferta z krytej hali Georgia Dome , zostala dwukrotnie powiekszona .

Gdy wystawcy dowiedzieli sie , ze testuje produkty na potrzeby polskiego rynku , zaczeli ustawiac sie do mnie w kolejke ( Jeff napedzil koniunkture ) .

Po przybyciu do domu zaczalem sie obawiac o skolioze z powodu przedzwigania sie .

Czy sa powazni kontrahenci do wprowadzenia wielu markowych produktow dla biegaczy ?

Tylko blagam , zadnych zwolennikow sprzedazy komisowej !
Skoro FREDZIO mowi ze zapanoweala Europa to nie wprowadzajcie tu azjatyckiego bazaru .

Powaznych kontrahentow skontaktuje z powaznymi firmami , dla wygody biegaczy nad Wisla .

Obrazek
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
ODPOWIEDZ