Komentarz do artykułu ORLEN Warsaw Marathon rusza w 2013 r.
- radslo1
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
no to szału nie ma jak na razie. Ale to dopiero tydzień no i te 320 osób zapłaciło więc raczej pobiegnie.janoke pisze:Szacunkowo, to nadano ok 320 numerów. Numeracja poniżej 1000 nie występuje.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
A to ciekawe, bo ja mam 130 a nie mam żadnej puli spod lady. Rejestrowalem się normalnie, na stronie.
EDIT. A Gucio. Miałem 130 ale mi zmienili na 1030. Dziady
EDIT. A Gucio. Miałem 130 ale mi zmienili na 1030. Dziady

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32.55
- Życiówka w maratonie: 2.38
A co z noclegiem, albo odebraniem nr startowego w dniu biegu. To bardzo dziwna sytuacja, powinni dać zapis w regulaminie, że ci co są z poza W-wy moga odebrać pakiet w dniu zawodów. Wogóle nie rozumiem tej decyzji, wiele osób zrezygnuje ze startu z tego powodu
R.S.
- radslo1
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
To byłoby bardzo trudne. Wiesz, spoza Warszawy będzie dużo osób. Wyobrażasz sobie co by było gdyby nagle 1000-2000 osób chciało odebrać pakiet w dniu zawodów przed 8:00 bo bieg jest o 9:00? O której musieliby otworzyć biuro? Z drugiej strony masz rację. Myśląc np o Poznaniu gdzie maraton odbywa się podczas targów jednym z argumentów aby nie startować jest koszt noclegu. Kiedyś miałem jechać w delegację do Poznania podczas targów i przełożyłem bo w hotelach koszt noclegu wahał się pomiędzy 600-1000 zł!!! Autostradą do Poznania jest niecałe 3h jazdy więc teoretycznie można wyjechać tego samego dnia i wrócić oszczędzając na noclegu.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Moim zdaniem powinno się pomyśleć o możliwości wysłania pakietu startowego kurierem, oczywiście na koszt zamawiającego. Tez jest mi nie na rękę jak muszę jechać dzień wcześniej dokładając do hotelu. Hala nie jest dla mnie
Rozumiem, że byłby problem z weryfikacją, ale to i dałoby radę rozwiązać pewnie.

Rozumiem, że byłby problem z weryfikacją, ale to i dałoby radę rozwiązać pewnie.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Tak dzisiaj przeglądałem zdjęcia z BBL i zauważyłem, na części z nich reklamuje Orlen, więc może załapię się na jakieś bonusy 
Sobotnia sesja fotograficzno-interwałowa

Sobotnia sesja fotograficzno-interwałowa

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
wiadomość na facebooku: "Każdy uczestnik otrzyma profesjonalny pakiet startowy składający się ze sprzętu sportowego dla biegaczy"
Kibicuję tej imprezie, ale ale po takim wpisie wszystko poniżej pary markowych butów lub pulsometru dla każdego uczestnika może rozczarować pewien procent klientów.
Kibicuję tej imprezie, ale ale po takim wpisie wszystko poniżej pary markowych butów lub pulsometru dla każdego uczestnika może rozczarować pewien procent klientów.
ENTRE.PL Team
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Nie przesadzajmy. Dobra techniczna koszulka będzie w sam razPAwel pisze:wiadomość na facebooku: "Każdy uczestnik otrzyma profesjonalny pakiet startowy składający się ze sprzętu sportowego dla biegaczy"