Obyś miał racjęMaciej_J pisze:Nie wiem, czasem mam wrażenie że im mniej biegam, tym mniej mam siły.

Arek
Obyś miał racjęMaciej_J pisze:Nie wiem, czasem mam wrażenie że im mniej biegam, tym mniej mam siły.
panucci10 pisze:human spoczko, wydaje mi sie ze ten spadek mocy to przez pogode <dzis za cieplo bylo> 27zt:/ choc to tempo tez na poczatku za mocne:) skoro nastawiales sie na gorsze no ale coz zrobic jak nogi niosa:D hehe ale trzeba zaczac slabiej zeby miec sile i jednak nie przejsc w marsz czy ten trucht;) pozdrawiam
O tym wiem i to miałem uwzględnione w swoim małym planie związanym z dojazdem. Chciałbym tylko jakoś ustalić, gdzie mogę zostawić samochód i ile czasu zajmie mi pokonanie drogi parking - agrykola. To przekłada się na godzinę wyjazdu z domu (czytaj pobudkę)panucci10 pisze:heja!
co do zaparkowania to nie wiem bo jestem z pod Krakowa ale co do odebrania pakietu startowego to sie nie martw bo akurat w dzien maratonu nie trzeba jezdzic do centrum olimpijskiego, tylko mozna go odebrac z paruku agrykola! <bedzie tam namiot> takze blisko startu:)
Od dziś rana rozpocząłem plan z tej strony : http://masters.azs-awf.pl/2011/1949/LadyE pisze:ja jestem na diecie juz 3 dobe i zaczynam byc zla jak osa![]()
jest ktos jeszcze kto eksperymentuje?