14.06.2003r BIEG W MICHAŁOWICACH

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Janek
Tylko dobrze napisz ;)

Horpynka
Ze skruchą przyznam, że zapomniałem o Tobie przy podziale łupów, pardon nargów, i nie przekonywałem Mifora, głównego machera, o konieczności przyznania nagrody dla najlepszego kibica. Dziękuje za wsparcie, ono na prawdę dużo daje - na kilkanaście sekund zapomina się o zmęczeniu.

Runforfun
No, rzeczywiście to ja się darłem przed startem, bo ktoś w końcu musiał wam powiedzieć ile jest okrążeń do przebiegnięcia, ale Emte też musiał przekrzykiwać nasz - pożal się Boże - sprzęt nagłaśniający (z całym szacunkiem dla Fredziowego sprzętu, który jednak nie był przystosowany do nagłośnienia imprez outdoorowych)

Zapomniałem dodać, że zazdroszczę naszym kolegom biegaczom michałowiczanom Miforowi i Ours Bournowi pięknych domów i atmosfery podwarszawskiego miasteczka.

Podczas ogniska po koncercie układaliśmy z pewnym panem, aktywistą ruchu anty-lotniskowego, jak wykończymy PPL i doprowadzimy do zamknięcia lotniska Okęcie. Ok, ja byłem już po drugim piwie, ale samoloty nad Michałowicami i nad moimi Kabatami to prawdziwy problem. Tak czy siak, po ognisku w Michałowicach nad lotniskim pojawiły się czarne chmury (jak to było z tym styropianem i przeskakiwaniem przez płot?)

Romek
Jesteś zadowolony z występu? Przed metą wyglądałeś świerzo. Mam kolegę, który twierdził, że "trening to nie zawody, a zawody to nie trening", czy nie oszczędzałeś sie zbytnio?

Run
To ciekawe - muszę Cię znać ciedoskonale z biegów w Lesie Kabackim, jesteś pewnie moim sąsiadem, a nie wiem kim jesteś. Kim jesteś Run? Czy twój kot już się na Tobie poznał?

I muszę wam powiedzieć, że Fredzio to prawdziwy przyjaciel psów. Jak jeździliśmy samochodem po trasie, to wiele psów za ogrodzeniami domostw chętnie by nas zagryzło, ale Fredzio jakimś swoim sposobem do nich przemawiał i po chwili z ujadającego potwora każdy pies stawał się potulnym pimpusiem, którego Fredzio głaskał po pysku przekładając rękę przez ogrodzenie.
ENTRE.PL Team
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

:hej: Od dzisiaj przyjmuję przydomek:
"FREDZIO Poskramiacz"
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja nacieszyłem oko za wszystkie czasy- udało się sfilmować kilka wywiadów i każdą finiszującą sztukę :hej: ,  a nie było łatwo, szczególnie gdy patrzę a tu na moich oczach ktos porywa mi żonę, biegnie w stronę mety a ją targa za chustę którą kibicowała na trasie :szok: . O rany! mówię Wam, no nie wiedziałem co robić, czy rzucić sprzęt i ratować kobietę, czy przeciwnie- zimną krew zachować, sprzętu nie niszczyć:oczko: , a materiał dla policji kręcić. Dopiero po chwili dojrzałem, że Horpynka się śmieje! Biegnie z facetem jak "żona Juranda ze Spychowa, którą Krzyżak wlókł na powrozie zanim nieboga wyzionęła ducha" i się z tego jeszcze cieszy!
No całkiem odszedłem wtedy od zmysłów... co było potem, czyli na mecie,  kiedyś Wam pokażę... jak ochłonę. ;)
Janusz
Awatar użytkownika
neo
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gratuluję wszystkim którzy ukończyli bieg. Szczególnie Marcinowi i Bennetowi, którzy zrobili &%*#$%(wtajemniczeni wiedzą o co chodzi;)). Miałem ich poprowadzić na 43min, a sam nie dałem rady złamać 45.
Isostar popijany na przemian z wodą mineralną na pół godziny przed startem zrobił swoje. Kolka od 3km, na 7km krótki marsz i dalej myślałem już aby tylko dotrwać do tej ostatniej prostej.

Dziękuję Miforowi za całą imprezę, jak i za śniadanie które sprawiło że do bydgoszczy dotarliśmy z dwugodzinnym opóźnieniem.

Super!!! Mifor, przyjeżdzam na następny bieg!
Jeszcze raz dzięki za wszystko!

(Edited by neo at 11:31 pm on June 15, 2003)
[b]Neo Knight[/b]
[i]Lepiej nie zaczynać, niż zacząwszy nie dokończyć[/i]
[url]http://www.bieganie.piwko.pl[/url]
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Janusz
Kiedy pokaz filmu.

Jakie ja straszne głupoty Ci do kamery naopowiadałem, wstydzę się teraz.
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Żonę porwał Ci Janusz nie byle kto, Prezes KB Galeria Warszawa, imć Wojtek Michalik. A że czarować panie potrafi niech świadczy to, że do klubu niemal co tydzień przystaje piękna członkini. Wszyscy mogli podziwiać jedną z Galerniczek, zdobywczynię drugiego miejsca wśród pań, Ilonkę Banaszek, znaną też jako Gazela. Startowała też w Michałowicach Małgosia Butkiewicz. A mamy w zanadrzu jeszcze kilka pięknych biegaczek.

Zaraz wrzucam relację do MP.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I ja i ja też chce powiedzieć że mi się podobało i super sie biegało i pierogami się obżerałem dzięki Kociembie za dwóch (Mifor specjalne podziekowania za te pierogi) i po prostu strasznie się cieszę że jednak mimo, że to był dla mnie normalny dzień pracy, udało mi sie wyrwać i być tam. Atmosfera rewelacyjna, taki przyjazny wielki piknik. No i ta prosta do mety! Uwielbiam to gdy odkrywam, że jeszcze mogę trochę przyspieszyć, gdy już nie oszczędzam nic i po prostu gnam i to nawet niezaleznie czy jeszcze tam jest szansa by kogoś dogonić.
Faajnie było:) :) :) :) :) :)
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
marcin70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

moją relację z imprezy zainteresowani znajdą w wątku spotkań biegowych w Bydgoszczy. Krótko zaś - Dzięki Mifor! Impreza super, pomysły bomba, warto jeździć na TAKIE imprezy.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
muggz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mój debiut.
jak dla mnie było super.
choć przed startem byłem święcie przekonany, że zwinę nagrodę za ostatnie miejsce :)
otoczony byłem przez samych profesjonalistów, wszyscy się znali - no i ruszyli jak rakiety...
podziękowania dla Gazeli ;)
zmotywowała mnie do utrzymania tempa przez pierwsze okrążenie (zwykle biegam wolniej).
bardzo ładnie oznaczona trasa (choć dzieciaki miały trochę kłopotów z kierowcami - z tego co widziałem)...

Mifor - masz wiadomość.
[i]The things you own end up owning you.[/i]
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Miforze, wielkie podziękowania za wspaniały bieg! To był prawdziwy HIT tego sezonu! Podziękowania należą się również wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że ten bieg był taki wyjątkowy m. in. Pani sąsiadce za przepyszne pierogi, Horpynce i Pani Sołtys za doping, forumowiczom Bieganie.pl i wszystkim wszystkim za wspaniałą atmosferę.

Następnym prezentem za ten bieg po herbie Bydgoszczy będzie odznaka "Złoty Bieg"!!!

DZIĘKUJEMY!!!
No i co mam tu teraz napisać? ;)
Awatar użytkownika
Sophie
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Gratuluje wspaniałej imprezy i bardzo zaluje, ze nie moglam wziazc udzialu
"...w ich oczach byla bowiem absolutna niewiedza świata. Sto razy chcial wyjść zza pulpitu i udusic panienki..."
Mifor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

JESTEŚCIE WSZYSCY WSPANIALI I WYJĄTKOWI !!!!

po tych wszytkich mailach, postach i telefonach
... i bez nich ...
... warto było robić dla WAS ten bieg ...
... ale łatwiej biegać ... no dobra, truchtać ...

... chyba będę zaraz ryczał ....

Mifor
[i]biegać każdy może, trochę lepiej
lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi ...[/i]
Awatar użytkownika
Sophie
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

dajcie mu chusteczke!!!
"...w ich oczach byla bowiem absolutna niewiedza świata. Sto razy chcial wyjść zza pulpitu i udusic panienki..."
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Drogi siostrzencze ,

Z uwagi na moj podeszly wiek a Twoje zaslugi na polu ,
dokonalem zmiany zapisu w jadlospisie ( na Twa korzysc ) .
Twoj wuj z Ameryki

P.S.
A przyslij mi tu tego hultaja Wlodarsia . No przeciez sam tego drewna nie bede rabal . Trzeba mi tu zdrowego czeresniaka bo moje paluszki nazbyt inteligentne do siekiery .
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
awozni1
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Witam, a czy w jakis sposob bedzie mozna obejzec zdjecia z biegow w Michalowicach?, wiem ze pare osob robilo zdjecia m.in. Fredzio. Pozdrawiam wszystkich. Adam.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ