MARATON WARSZAWSKI
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Trasa tegorocznego maratonu to byl trafny wybór.
http://www.panoramy.pl/ogrod_saski.html
Spróbujcie tez:
Kolumna Zygmunta
Nowe Miasto
Plac Zamkowy
Plac Pilsudskiego
Plac Teatralny
To wszystko miejsca, które bedziemy ogladali na trasie.
http://www.panoramy.pl/ogrod_saski.html
Spróbujcie tez:
Kolumna Zygmunta
Nowe Miasto
Plac Zamkowy
Plac Pilsudskiego
Plac Teatralny
To wszystko miejsca, które bedziemy ogladali na trasie.
ENTRE.PL Team
- gawel
- Wyga
- Kontakt:
W ramach zwiększenia ilości osób uczestniczących/kibiców oraz dla uprzyjemnienia sobie wysiłku zbieram brygadę z której każdy będzie biegł ze mną jedno okrążenie
! Czy długość pętli pozostaje 3.5km? Moi towarzysze bardzo chcieliby to wiedzieć!

[url]http://www.napieraj.pl[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
Pomiar trasy nastąpi w najbliższych dniach.
Po za tym czekamy na ostateczne słowo decydentów w kwestii trasy. Ale z grubsza biorąc i jeżeli nie nastapią diametralne zmiany - pętla bedzie miała około 3,5-4km.
Po za tym czekamy na ostateczne słowo decydentów w kwestii trasy. Ale z grubsza biorąc i jeżeli nie nastapią diametralne zmiany - pętla bedzie miała około 3,5-4km.
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Zacząłem oglądanie trasy od Ogrodu Saskiego... Czy tam aby na pewno są latarnie? Widzę ciemność...
No i co mam tu teraz napisać? ;)
-
- Zaprawiony W Bojach
Jestem pewien, ze na strony Bieganie.pl zaglądają różni "ciekawscy", którzy na dystans pełnego maratonu nie porwą się, ale 10 km może by i przebiegli.
Tylko nie wiedzą jak!!
Oj debiutantom - (liczę, że tacy będą) przydałaby sie ściągawka - plan treningowy, który przygotowałby ich do spokojnego przebiegnięcia-przetruchtania 10 km.
Znane powszechnie 3x30x130 niestety nie wystarczy.
Oczywiście miejsce takiej "ściągawki" widziałbym na stronie Maratonu Warszawskiego.
Tylko nie wiedzą jak!!
Oj debiutantom - (liczę, że tacy będą) przydałaby sie ściągawka - plan treningowy, który przygotowałby ich do spokojnego przebiegnięcia-przetruchtania 10 km.
Znane powszechnie 3x30x130 niestety nie wystarczy.
Oczywiście miejsce takiej "ściągawki" widziałbym na stronie Maratonu Warszawskiego.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Cześć Emte. Cześć pozostali organizatorzy MW.
Przyglądam się wam z dalekiego Gdańska od samego początku.
Muszę przyznać, że jesteście niesamowici. Organizujecie maraton w centrum Warszawy, kiedy okazało się, że dla zawodowych organizatorów okazało się to za trudne. Z każdym dniem mój podziw dla was rośnie. Nie mam wątpliwości, że uda wam się zorganizować fantastyczną imprezę. Podoba mi się to, że z założenia stawiacie na amatorów i macie ciekawe pomysły (np. bieg przy sztucznym świetle, po pętli, własne "identyfikatory" zamiast numerów startowych).
Kibicuję wam. Trzymam kciuki. Pozdrawiam.
Krzysiek
Przyglądam się wam z dalekiego Gdańska od samego początku.
Muszę przyznać, że jesteście niesamowici. Organizujecie maraton w centrum Warszawy, kiedy okazało się, że dla zawodowych organizatorów okazało się to za trudne. Z każdym dniem mój podziw dla was rośnie. Nie mam wątpliwości, że uda wam się zorganizować fantastyczną imprezę. Podoba mi się to, że z założenia stawiacie na amatorów i macie ciekawe pomysły (np. bieg przy sztucznym świetle, po pętli, własne "identyfikatory" zamiast numerów startowych).
Kibicuję wam. Trzymam kciuki. Pozdrawiam.
Krzysiek
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję w imieniu wszystkich. Trzymaj kciuki, żebyśmy wytrzymali kondycyjnie, bo to co robimy to jest setka z hakiem pokonywana w tempie na 800 metrów...
Marek T.
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
gdzieś kilka stron temu pisałem o nicorette. Odezwali się. Teraz pytanie co dadzą.
pozdrówka
pozdrówka
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- Jarro
- Stary Wyga
Przeczytałem jeszcze raz regulamin. Idzie o Bieg Przyjaciół. Czy będzie oddzielna lista startowa?. Czy dostaną chipy?. Czy muszą deklarować dystans, czy też biegną do "oporu". A jeśli ukończą niechcący maraton, a zgłaszali się do BP to czy otrzymają medale ?.
Pytam w imieniu kilku młodych, których namówiłem do BP. Nie znają swoich możliwości, ale jeżeli zaczną spokojnie stać ich na 42.
Jarro
Pytam w imieniu kilku młodych, których namówiłem do BP. Nie znają swoich możliwości, ale jeżeli zaczną spokojnie stać ich na 42.
Jarro
Jarro
-
- Zaprawiony W Bojach
... i czy na ten bieg można się zapisać w sobotę przed biegiem.Quote: from Jarro on 12:42 am on Sep. 25, 2002
Przeczytałem jeszcze raz regulamin. Idzie o Bieg Przyjaciół.
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
następną organizacją, jaka pomoże dając fanty jest WWW.CINDI.ORG.PL rozmawiałem z przemiłą panią i stwierdziła, że coś napewno od nich dostaniemy. Ważnym jest żebyśmy pomogli również im. Prowadzą akcję: POSTAW SERCE NA NOGI jest to kampania na rzecz zaktywizowania fizycznego naszego społeczeństwa. Wejdźcie na ich strony i wypełnijcie kupon. PROSZĘ. Sam to zrobiłem NIE BOLI. A może wygracie UUUUUWAGA wycieczkę do Indii albo Nepalu??
Pisząc to ograniczam swoje możliwości wygrania, bo im więcej osób napisze tym mniejsze prawdopodobieństwo że to ja pojadę. Ale czego nie robi sie dla MW24.
Emte, a może umieścić link z Biegania do nich?? Co wy na to??
Pisząc to ograniczam swoje możliwości wygrania, bo im więcej osób napisze tym mniejsze prawdopodobieństwo że to ja pojadę. Ale czego nie robi sie dla MW24.

[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl