Skierniewicka 15-tka - 12.VI.2004
- MiS
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wiadomość z ostatniej chwili - dla 50 zawodników (nie koniecznie pierwszych) są przygotowane skierniewickie koszulki!;)
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
Start do "Skierniewickiej 15-tki" już w tym tygodniu!;)
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Jakby Cię poprosili o promocję biegu 24h w Zamościu to jestem pewien, ze zamiast odwoływać bieg z braku chętnych padłby rekord frekwencji wszechczasów.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
Pit ....
świetne:hejhej:
(Edited by MiS at 3:05 pm on June 7, 2004)

(Edited by MiS at 3:05 pm on June 7, 2004)
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
Pit ... przykro mi, że nie mogłeś wystartować w Zamościu:ojnie:
Cieszę się natomiast i to baaardzo, że wystartujesz w Skierniewicach. Jeśli będziesz jutro na Kabatach - obiecuję, że otrzymasz zaproszenie;)
Cieszę się natomiast i to baaardzo, że wystartujesz w Skierniewicach. Jeśli będziesz jutro na Kabatach - obiecuję, że otrzymasz zaproszenie;)
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
Już mogę to powiedzieć oficjalnie: trasa będzie miała dokładnie 15 000 metrów. Została zmierzona miarką policyjną;) Będzie oznakowanie 5-tego i 10-tego kilometra. Po każdym okrążeniu będą podawane międzyczasy.
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
Śpieszę z pomocą:hejhej:
Po wyjściu z dworca PKP najlepiej lekko odbić w prawo, przejść przy przystanku taxi, dojdziesz do parku (na rogu stoi czołg;)) Jesteś na ul. Sienkiewicza - idąc cały czas prosto tą ulicą, dojdziesz do Instytutu Warzywnictwa - następnie zapytaj o Rynek (jest kilka uliczek prowadzących do niego, dlatego nie wskazuję konkretnej)
Jesteś na Rynku - dochodzisz do ul. Batorego i nią idąc cały czas prosto dochodzisz do jednostki wojskowej, a następnie WKU, za którym musisz skręcić w prawo i już jest zalew. Przejdź przez most - biuro zawodów będzie zlokalizowane w przystani kajakowej - w pobliżu jest molo (sztuk: 2;))
Nie jest to jedyna droga, ale wg mnie najprostsza.
Będę na stacji PKP w Skierniewicach o 8:43. Jeżeli ktoś planuje przyjazd w okolicach tej godziny - proszę o info - będzie mi miło towarzyszyć w dotarciu na miejsce:hejhej:
Po wyjściu z dworca PKP najlepiej lekko odbić w prawo, przejść przy przystanku taxi, dojdziesz do parku (na rogu stoi czołg;)) Jesteś na ul. Sienkiewicza - idąc cały czas prosto tą ulicą, dojdziesz do Instytutu Warzywnictwa - następnie zapytaj o Rynek (jest kilka uliczek prowadzących do niego, dlatego nie wskazuję konkretnej)
Jesteś na Rynku - dochodzisz do ul. Batorego i nią idąc cały czas prosto dochodzisz do jednostki wojskowej, a następnie WKU, za którym musisz skręcić w prawo i już jest zalew. Przejdź przez most - biuro zawodów będzie zlokalizowane w przystani kajakowej - w pobliżu jest molo (sztuk: 2;))
Nie jest to jedyna droga, ale wg mnie najprostsza.
Będę na stacji PKP w Skierniewicach o 8:43. Jeżeli ktoś planuje przyjazd w okolicach tej godziny - proszę o info - będzie mi miło towarzyszyć w dotarciu na miejsce:hejhej:
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- Mirkas
- Zaprawiony W Bojach
Stonoga. Jedz pociągiem pospiesznym 8,59 z Centralnego(Terespol-Bielsko Biała). Ja i moze ktoś jeszcze bedziemy jechac Mińska Maz. W Skierniewicach jest o 9.56. W sam raz żeby zdążyc. Trzeba wziąc Taxi. To za daleko żeby na piechotę.Szkoda nóg
Mirek K
- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
Mirkas - przyznaję Ci rację, że niestety stacja PKP nie jest najbliżej zalewu;( Taksówką będzie wygodniej i dużo szybciej (postój jest niemal przed stacją). Ale jeśli ktoś lubi spacer przed zawodami - polecam - można przy okazji zwiedzić miasto;)
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
Stonoga - to bardzo miłe - dziękuję i cieszę się, że będziesz!
Mirkas - GRATULUJĘ super biegu 30.V. Pełen profesjonalizm!;)
Koniecznie musimy sie poznać!
Mirkas - GRATULUJĘ super biegu 30.V. Pełen profesjonalizm!;)
Koniecznie musimy sie poznać!
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
MiS, wiesz może czy przy okazji Waszej imprezy biegowej będzie można dokonać zakupu butów do biegania? Będzie jakieś stoisko ze sprzętem? Ktoś się awizował?
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
Witaj Iwan - właśnie dzwoniłem do Jacka Gardenera - potwierdził, że będzie z towarem i po biegu biędzie można u niego kupić dowolny sprzęt biegowy, dostępny w ofercie. Prosił o kontakt pod numerem: 601 058 715, aby ustalić co konkretnie kogo interesuje (jakie rozmiary ) aby mógł przywieźć towar wg potrzeb.
p.s.
kupiłem u Jacka miesiąc temu buty NB 900 i jestem nimi do tej pory zachwycony;) Polecam.
p.s.
kupiłem u Jacka miesiąc temu buty NB 900 i jestem nimi do tej pory zachwycony;) Polecam.
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ