Auto w Krakowie

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Michal
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Moze w inicjatorowi nie chodzilo dokladnie o to ale mam pytanie jak najbardziej pasujące do tematu 'auto w Krakowie'.
Dwa lata temu wiecej zaplacilem za parking niz za maraton wiec moze jakis Krakus doradzi gdzie zostawic auto na czas biegu. Tylko na tyle blisko zebym sie potem do niego dowlokl.
Michał
PKO
Awatar użytkownika
Jarro
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Mimo nadludzkich wysiłków nie dotarliśmy o czasie do miejsca losowania autka. Zabrakło nam jakies 15 minut. Na szczęście na nikogo z nas nie padło, bo w danej sytuacji tylko seppukku - akuku uwolniłoby nas od winy za skandaliczną opieszałość.
      Z miejsca losowania doszły nas jednakowoż niepokojące sygnały. Ktoś to auto wylosował, ale go nie było i..... mu wzięło i całkiem, całkowicie przepadło.
      Czy ktoś się orientuje jakie to numery nie stawiły się po odbiór.
Jarro
Awatar użytkownika
wese
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Oj wielu nie bylo ,losowano paru Polakow ,Rosjan.W koncu padlo na Jnine Malska z Olkusza.Bylem widzialem.Wypada tylko gratulowac szczescia.
wese
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie zebym sie czepial :-), ale mam watpliwosci dotyczace odpowiedzi na jedno z pytan podczas losowania. Pytanie brzmialo: ile mostow mijali uczestnicy CM? Odpowiedz p. Malskiej brzmiala 3. Tymczasem mijalismy (albo jak kto woli bylo one na trasie) 5 mostow: Zwierzyniecki (po Bloniach), Debnicki, Grunwaldzki, Kolejowy (chyba tak sie nazywa - przedluzenie Krakowskiej), no i most Kotlarski tuz przed agrafka.
Zastanawim sie tylko, czy to nie bylo pytanie podchwytliwe, bo czy do mijanych mostow zaliczyc te ktore sie przebiega. Jesli tak, to bylo ich 5, a jesli nie - to oczywiscie 3.
Awatar użytkownika
Jarro
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Podobno w przyszłym roku organizatorzy planują losowanie wśród uczestników CM eleganckiego autka z wyższej półki. Bodajże opel omega, czy jakoś tak. Warunek sponsora - losowanie w montowni GM w Tychach o 19.00 w dniu maratonu. Mom zdaniem można spokojnie dojechać.
Jarro
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from sms on 5:45 pm on May 9, 2004
Nie zebym sie czepial :-), ale mam watpliwosci dotyczace odpowiedzi na jedno z pytan podczas losowania. Pytanie brzmialo: ile mostow mijali uczestnicy CM? Odpowiedz p. Malskiej brzmiala 3. Tymczasem mijalismy (albo jak kto woli bylo one na trasie) 5 mostow [...]
Na to pytanie odpowiedziała bardzo dobrze, gdyż pytanie brzmiało "przez ile mostów prowadziła trasa CM". Ale chyba pomyliła się przy sponsorach, gdyż wymieniła m.in. Elite Cafe - konferansjer wtedy wyraźnie się zmieszał ale uznali jej odpowiedź.

A Christo Wasilew (był wylosowany tuż przed Malską) i inni niech sobie plują w brodę... Przed losowaniem miałem obawy, czy nie będzie jakichś przekrętów ale na to wygląda, że wszystko odbyło się uczciwie.

S.
Awatar użytkownika
gregoz68
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja mam pewne wątpliwości. Nie tyle co do samego losowania a...
gregoz
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

żydzi? masoni? cyklisci? uniawolności?
;)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
Awatar użytkownika
snake2
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Krzycho to widzę że jednak autko mi przepadło...z drugiej strony nieźle powalczyłem z góralami...którzy stwierdzili, że chyba "zgłupiołek" ze tyle biegom bez sensu...To też się liczy, a Skoda no "skoda"...
Awatar użytkownika
pit_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Co do mostów, gwoli ścisłości to trasa wiodła po 4 mostach: na Rudawie, Zwierzynieckim, na Wildze i Kotlarskim. Dodatkowo przebiegaliśmy pod 6-cioma mostami: Dębnickim, Grunwaldzkim, Piłsudskiego, Powstańców Śląskich i dwoma kolejowymi :)
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Może mi się wydaje, ale wydaje mi się, że pytanie brzmiało "ile mostów przez Wisłę pokonują biegacze na trasie". Można się było pomylić o jeden.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
Awatar użytkownika
Minimalny
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja słyszałem, że pytanie brzmiało tak jak Stachnie powiedział. Wiem też, że odpowiedziałbym bez namysłu 2 i przegrałbym autko. Trasa wiedzie przecież przez 4.
Hmm??
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Bennet on 3:40 pm on May 12, 2004
Może mi się wydaje, ale wydaje mi się, że pytanie brzmiało "ile mostów przez Wisłę pokonują biegacze na trasie". Można się było pomylić o jeden.
Dokładnie tak brzmiało pytanie.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zakladajac, ze pytanie brzmialo tak jak Stachnie je przytoczyl i ze mozna sie bylo pomylic o jeden, to oczywiscie nie popelnila bledu. Co do sponsorów, to tez slyszalem Elite - Cafe, ale nikt nie powiedzial, ze nie mozna sobie wymieniac sponsorow w nieskonczonosc, albo ze jak sie poda jakiegos zlego to sie nie liczy. Podala 4 (w tym ELite - Cafe), ale miala wymienic tylko trzech, wiec spelnila warunki i autko sie jej nalezalo. Ja mialem tylko watpliwosci co do mostow, ale to byly tylko watpliwosci, a nie zarzut.
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from Bennet on 4:40 pm on May 12, 2004
Zgadza się. Pamiętałem sens ale nie zapamiętałem dokładnego sformułowania.

S.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ