Krapkowice 1.maja
-
- Zaprawiony W Bojach
Mikael
W Sosnowcu w Geant-cie jest Athletics Foot- tam mieli jeszcze R.P. Trail.Innych z serii Premier nie mieli.Tam jest naprawdę dużo taniej niż za te same modele w innych sklepach.Jezeli sprawa nie dotyczy całkiem nowego modelu to jeszcze coś opuszczą.
W Sosnowcu w Geant-cie jest Athletics Foot- tam mieli jeszcze R.P. Trail.Innych z serii Premier nie mieli.Tam jest naprawdę dużo taniej niż za te same modele w innych sklepach.Jezeli sprawa nie dotyczy całkiem nowego modelu to jeszcze coś opuszczą.
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na stronie www.maratonypolskie.pl jest info na temat biegu w Krapkowicach, tam też można sie zapisać.
Foma, miło będzie Cię znowu zobaczyć
Foma, miło będzie Cię znowu zobaczyć

Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Ulce organizm się nie zbuntował ba wręcz pracował idealnie.Zajeła 3miejsce w swojwej kategorii.
BRAWO ULA OBY TAK DALEJ:):):)
Ogólnie fajna impreza może troche upał dokuczał,ale nie ma co narzekać;)
BRAWO ULA OBY TAK DALEJ:):):)
Ogólnie fajna impreza może troche upał dokuczał,ale nie ma co narzekać;)
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Nooo Kusy o tobie to już nawet nie wspominam jesteś na topie:)
Już pisałem impreza ok,GK coraz lepsza choć nie wszyscy;)
Się kurde wypaliłem:hahaha: no i trasa jedna z gorszych:(,z dodatkową atrakcją upałem.
Już pisałem impreza ok,GK coraz lepsza choć nie wszyscy;)
Się kurde wypaliłem:hahaha: no i trasa jedna z gorszych:(,z dodatkową atrakcją upałem.
- kussy
- Wyga
na topie
- samo wyszlo
co do trasy to faktycznie nie najlepsza ale jak mowil chyba burmistrz "nie liczy sie wynik ani miejsce tylko sam udzial"jak na IO wiec kto nie byl niech zaluje

co do trasy to faktycznie nie najlepsza ale jak mowil chyba burmistrz "nie liczy sie wynik ani miejsce tylko sam udzial"jak na IO wiec kto nie byl niech zaluje
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Niech ja tylko złapię tego, co to rozpuszczał plotki, że trasa płaska, że to niby tylko na finiszu lekki podbieg!!!
:hahaha:
Miałam wrażenie, że biegnę w miejscowości górskiej
Po strzale na start orgi podali przez megafony, że trasa trudna. Dobrze, że tego już nie słyszałam
Lecho, organizm sie buntował, i to jak jeszcze, na trasie zdychałam.
Bieg zakończyłam przysmażonymi ramionami i czołem przez słoneczko i ogromnymi pęcherzami na stopach.

Miałam wrażenie, że biegnę w miejscowości górskiej

Po strzale na start orgi podali przez megafony, że trasa trudna. Dobrze, że tego już nie słyszałam

Lecho, organizm sie buntował, i to jak jeszcze, na trasie zdychałam.
Bieg zakończyłam przysmażonymi ramionami i czołem przez słoneczko i ogromnymi pęcherzami na stopach.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe