Hajnówka
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Właśnie uzupełniłem namiary telefoniczne na organizatorów półmaratonu hajnowskiego w kalendarzu imprez Maratonów Polskich. Zgłoszenie do kalendarza nie przechodziło przeze mnie, więc nie wiedziałem, że nie ma tam telefonów kontaktowych. Już są. Jakby ktoś miał do nich jakieś zapytania to:
OSiR Hajnówka: (0 85) 6822776
Marek Antoniuk (jeszcze przed rokiem szef OSiR-u): 0 600343089
OSiR Hajnówka: (0 85) 6822776
Marek Antoniuk (jeszcze przed rokiem szef OSiR-u): 0 600343089
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
czy to iz ten temat pt: Hajnowka znajdowal sie przedchwila na drugiej stronie tego forum oznacza ze nie zobacze waszych twarzy na tej imprezie?
moje tipi twoim tipi
-
- Wyga
NIecałe 2 tygodnie do biegu a ja z iporem maniaka zachęcem do odwiedzenia Hajnówki !!!!
Naprawde warto zobaczyć prawdziwą puszczę i poznać naprawdę ciekawych ludzi
Kto był ten wie o czym mówię a kto nie był a ptzyjedzie to za rok nie trzeba juz go będzie namawiać
DO ZOBACZENIA 25 KWIETNIA
25 kwietnia to nie tylko bieg to równiż święto sportu w Hajnówce I GÓRSKI i LISTKIEWICZ BĘDĄ !!!!
Naprawde warto zobaczyć prawdziwą puszczę i poznać naprawdę ciekawych ludzi
Kto był ten wie o czym mówię a kto nie był a ptzyjedzie to za rok nie trzeba juz go będzie namawiać
DO ZOBACZENIA 25 KWIETNIA
25 kwietnia to nie tylko bieg to równiż święto sportu w Hajnówce I GÓRSKI i LISTKIEWICZ BĘDĄ !!!!
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Jestem bardzo mile zaskoczona
. Nie znani mi skąd inąd organizatorzy zapraszają mnie do wzięcia udziału w półmaratonie
.
Mam mimo wszystko obawy, czy po miesięcznej abstynencji biegowej nie jest to dystans zbyt długi. Nie chciałabym nabawić się kontuzji, bo w planach mam start w moim pierwszym maratonie!!! Jutro zadzwonię do orgów, czy mogę zdecydować się na miejscu przed startem. Zdecydowanie przyjadę, ale być może tylko kibicem pozostanę
. Aha - jeśli ktoś z Was nie ma jeszcze planów na najbliższą niedzielę, to Puszcza Białowieska zaprasza wiosennie i biegowo.
Jola

Mam mimo wszystko obawy, czy po miesięcznej abstynencji biegowej nie jest to dystans zbyt długi. Nie chciałabym nabawić się kontuzji, bo w planach mam start w moim pierwszym maratonie!!! Jutro zadzwonię do orgów, czy mogę zdecydować się na miejscu przed startem. Zdecydowanie przyjadę, ale być może tylko kibicem pozostanę

Jola
Pozdrawiam, Jola
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
mozesz jolu chyba na 2 h przed startem 
wiem cos otym bo oczywiscie spuznilem sie z oplata 2 dni.
ale oczywiscie na wszelki wypadek zadzwon. zebys potem nie kopala mnie w tylek jezeli jest inaczej.

wiem cos otym bo oczywiscie spuznilem sie z oplata 2 dni.
ale oczywiscie na wszelki wypadek zadzwon. zebys potem nie kopala mnie w tylek jezeli jest inaczej.
moje tipi twoim tipi
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dokonałam przelewu, faksem przesłałam zgłoszenie, oświadczenie wystarczy (kontaktowałam się telefonicznie). Czy znacie Hajnówkę? W razie czego mam jej plan w Wordzie. Moglibyśmy umówić się pod bankomatem nieopodal startu honorowego z ul. Zina (róg ul. 3 Maja i Parkowej).
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Podobno jedzie jakiś autobus z Warszawy do Hajnówki na półmaraton. Czy ktoś może to potwierdzić i dać jakiś namiar?
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
- stoper
- Rozgrzewający Się
Gdyby to była prawda sam chętnie bym skorzystał, ale wydaje mi się to wprost nieprawdopodobne aby organizator półmaratonu, w ktorym w zeszlym roku wystartowały raptem 93 osoby załatwiał autokar z Warszawy. Wszak wystarczył by mikrobus bo sporo osób jedzie samochodami.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja o autobusie nic nie wiem. Sama wybieram się w okolice Hajnówki już w piątek (niestety mam komplet w aucie).
Bocian, Rudzik ma numer mojej komórki - o 9-tej pod bankomatem (jakby co, to możecie podać mi komunikatorem jakiś namiar na siebie). Nie wiem na pewno, ale być może będę w białej koszulce SBBP albo bieganie.pl. No i jeszcze może jedno trochę niewyraźne zdjęcie z Chomiczówki. Ja z numerem 289.
Jola
(Edited by Ojla 1 at 12:15 pm on April 22, 2004)
Bocian, Rudzik ma numer mojej komórki - o 9-tej pod bankomatem (jakby co, to możecie podać mi komunikatorem jakiś namiar na siebie). Nie wiem na pewno, ale być może będę w białej koszulce SBBP albo bieganie.pl. No i jeszcze może jedno trochę niewyraźne zdjęcie z Chomiczówki. Ja z numerem 289.
Jola
(Edited by Ojla 1 at 12:15 pm on April 22, 2004)
Pozdrawiam, Jola
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Był podobno taki pomysł, że warszawscy biegacze zrzucą się na wspólny transport autobusem, taki jak do Bród, ale zbyt wielu chętnych nie było. Ja w każdym razie szukam jakiegoś wolnego miejsca w samochodzie do Hajnówki, wyjeżdzającego w sobote po poludniu, ewentualnie w niedziele przed świtem.