Gdzie pierwszy maraton w 2004?
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja nie będę oryginalny. Też Dębno. Dla mnie to najlepsza i dająca najwięcej szans na życiówkę impreza biegowa w Polsce.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Na poczatku lutego odbywa sie niezwykle sympatyczny maraton w bawarskim Bad FĂźssing. Planuje pobiegnac tam polowke, podobnie jak rok temu.
kledzik
kledzik
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Też bym chciała pobiec w przyszłym roku wreszcie jakiś maraton, bo od 1999r mi sie to nie udaje z tysiąca powodów. Myślę o jesieni, żeby się jak na moje możliwości dobrze przygotować i nie męczyć się zbytnio. Jeśli w Polsce -to Poznań, jeśli zagranicą to w Holandii: Eindhoven lub Amsterdam.
[b]szuuu[/b]
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ja chce bardzo ale co z tego wyjdzie to narazie zagadka, pobiec maraton w Frankfurcie nad Menem w trakcie startu w Ironman.
Bogdan Sądel
Pulsar Sport
Pulsar Sport
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A ja Chicago. Trasa płaska, na jesieni.
Troche wyjazd kosztuje. Ale, co tam. Życiówki tam wszyscy robią a ja tam i tak muszę pojechać.

(Edited by FREDZIO at 2:51 pm on Nov. 20, 2003)
Troche wyjazd kosztuje. Ale, co tam. Życiówki tam wszyscy robią a ja tam i tak muszę pojechać.

(Edited by FREDZIO at 2:51 pm on Nov. 20, 2003)
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Na stronie z wynikami tegorocznego maratonu w Amsterdamie po kliknięciu w imię zawodnika można poczytać o jego międzyczasach na trasie. Polecam pobadać zawodników, którzy ukończyli bieg w wymarzonym/planowanym dla Was czasie na 2004 r. Daje to orientację, w ile trzeba na luzie biegać piątkę, dychę i połówkę, żeby cel wymarzony osiągnąć.
Ciekawa jestem, z kim z tej listy chcielibyście się utożsamić czasowo? (...pomijając Kipsanga)
Ciekawa jestem, z kim z tej listy chcielibyście się utożsamić czasowo? (...pomijając Kipsanga)
[b]szuuu[/b]