31 V
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dziękuje!Quote: from Dawidek on 2:47 pm on June 2, 2003
Pięknie Marek - gratuluje!!
gdyby nie te marsze to byłbym w pełni zadowolony. ale i tak wspaniałe uczucie.
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Brawo Marek C!!!
Zobaczysz, jeszcze na jesieni poprawisz ten wynik, choć jest i tak niezły jak na pierwszy taki długi start w trudnych warunkach. Przy okazji dowiedziałeś się, jak reagujesz na dłuzszym dystansie, a przed maratonem to Ci się przyda.
Zobaczysz, jeszcze na jesieni poprawisz ten wynik, choć jest i tak niezły jak na pierwszy taki długi start w trudnych warunkach. Przy okazji dowiedziałeś się, jak reagujesz na dłuzszym dystansie, a przed maratonem to Ci się przyda.
[b]szuuu[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
dziękuje wszystkim za gratulacje!
tak to był pierwszy taki długi dystans, tak jak pisałem start próbny, za szybko zacząłem (od rana trzęsły mi się kolana- adrenalina) początek chyba był ok. 4:20, a całość wyszła 4:50, te zawodniczki które wyprzedziły mnie przed metą zostawiłem na początku daleko w tyle.
tak to był pierwszy taki długi dystans, tak jak pisałem start próbny, za szybko zacząłem (od rana trzęsły mi się kolana- adrenalina) początek chyba był ok. 4:20, a całość wyszła 4:50, te zawodniczki które wyprzedziły mnie przed metą zostawiłem na początku daleko w tyle.
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )