Dębno 2003
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ok. Piotrek mame będę zaprawiał, jak ustalimy o której to daj znać
A martwie się teraz o to czy jako nie uczestniczący w maratonie zostanę wpuszczony na Pasta Party???
A martwie się teraz o to czy jako nie uczestniczący w maratonie zostanę wpuszczony na Pasta Party???
www.kolarstwo.z.pl
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
moze 18.00 w budynku gdzie bedzie pasta party..jesli wolicie wczesniej - zaproponujcie
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
-
- Dyskutant
Nie uda mi się pewnie z nikim spotkać w sobotę ,bo będę w Dębnie wcześniej -ok. 13-14 i po załatwieniu formalności jadę na nocleg gdzie indziej .Mam nadzieję że zlokalizuję ekipę z Bydgoszczy(szczególnie tych szykujących sie na 3.30) przed biegiem.Trochę deprymująca pogoda parę dni przed biegiem ale z prognoz wynika że na niedzielę ma się wyklarować.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Na tą odpowiedź na temat badań to chętnie bym takiemu gościowi powiedział ,że w ramach opłaty startowej oczekuję w takim razie eskorty pod same drzwi domu !!!
A tak serio to cięzka sprawa bo jakoś trzeba wyelimonować nieodpowiedzialnych którzy porywają się na maraton.. jak biegłem 1 maraton to lekarz tylko spytał się czy dam radę i czy mam dobre samopoczucie + tętno i koniec i tyle hahhahahahaahaa fajnie.. takie badania są bez sensu... to już lepiej podpisywać świstek że na własną odp[owiedzialność w końcu moga biec tylko dorośli ludzie ! Narka

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Z Bydgoszczy wyjeżdżamy w sobotę rano i jeśli przebijemy się przez zaspy (Bydgoszcz właśnie zasypało) powinniśmy w miarę szybko dojechać. Po Dębnie będziemy spacerowali z flagą Bydgoszczy więc będziemy łatwo rozpoznawalni. Dodatkowo możemy wziąć z sobą plakietki bieganie.pl z Maratonu Warszawskiego.
Spotkanie o 18.00 jest jak najbardziej OK.
Spotkanie o 18.00 jest jak najbardziej OK.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
badania to troche bzdurna asekuracja orgow. wiadomo wiekszosc lekarzy rodzinnych ograniczy sie do badania cisnienia i wypisze swistek
Pasi mi spotkanie o godz. 18-tej. Marcos nie ma co sie bac makaronu wystarczy...
W ubieglym roku (bedac kibicem) slyszalem, ze w Debnie jest super ksiadz- maratonczyk i odprawia msze w sobote za biegaczy. To moze byc ciekawe! Czy wieci o ktorej?
Pasi mi spotkanie o godz. 18-tej. Marcos nie ma co sie bac makaronu wystarczy...
W ubieglym roku (bedac kibicem) slyszalem, ze w Debnie jest super ksiadz- maratonczyk i odprawia msze w sobote za biegaczy. To moze byc ciekawe! Czy wieci o ktorej?
Piotr