MARATON WARSZAWSKI
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jeśli to możliwe poproszę o nr 13 poniewaz urodziłem się 13 i ta liczba jest dla mnie szczęśliwa ! Dziękuję 

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Buuu! A miałem nadzieję, że to ja będę miał numer 13... Cóż - widać podkoszulek z napisem "Czarna Trzynastka Krakowska" musi wystarczyć ;)Quote: from Arti on 10:32 am on Sep. 6, 2002
Jeśli to możliwe poproszę o nr 13 poniewaz urodziłem się 13 i ta liczba jest dla mnie szczęśliwa ! Dziękuję
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Myślałem też nad 13 i 1313. A może ogłosimy przetarg na numery??? To w znakomitym stopniu zasiliłoby budżet imprezy!!! Genialne!! Ludzie, kupujcie, kupujcie! Numerek na Maraton Warszawski... Jedynkę obiecalismy już Adamowi, co za pech. Ale otwieram licytację na numer 100. Cena wywoławcza - 2 złote. Kto da więcej? teraz idę pobiegac, a jak wrócę za 2 godziny, będzie "... złotych po raz pierwszy".
Marek T.
-
- Stary Wyga
Na Jungfrau-Marathon (Interlaken) można sobie zamówić numerek nawet z własnym imieniem lub ksywką. Panowie Organizatorzy - tego w Polsce jeszcze nie było, macie szansę być pierwsi.
[b]G[/b]igan[b]T[/b]
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Szkoda ze nie startuje, bylbym pierwszym chetnym do licytacji.... A tak przyjdzie mi jeszcze poczekac - juz niedlugo wznowie terningi wiec moze za rok? Kto wie?Quote: from emte on 1:57 pm on Sep. 6, 2002
. Ale otwieram licytację na numer 100. Cena wywoławcza - 2 złote. Kto da więcej? teraz idę pobiegac, a jak wrócę za 2 godziny, będzie "... złotych po raz pierwszy".
Tym razem wystĹĄpie tylko w roli kibica.........
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Niestety jeszcze i tym razm nie wystartuje w przeciwnym wypadku bylbym pierwszym licytujacym.Quote: from emte on 1:57 pm on Sep. 6, 2002
Ale otwieram licytację na numer 100. Cena wywoławcza - 2 złote. Kto da więcej? teraz idę pobiegac, a jak wrócę za 2 godziny, będzie "... złotych po raz pierwszy".
Mam nadzieje niedlugo wznowic treningi wiec moze juz w przyszlym roku? Kto wie?
26 pazdziernika z pewnoscia pojawie sie na trasie w roli kibica i propagatora tej imprezy.
PS Niestety z powodu permamentnego braku czasu moge wspomoc was tylko duchowo i zyczyc aby ta tegoroczna impreza zyskala wiekszy rozglos od dotychczasowych
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Niestety jeszcze i tym razm nie wystartuje w przeciwnym wypadku bylbym pierwszym licytujacym.Quote: from emte on 1:57 pm on Sep. 6, 2002
Ale otwieram licytację na numer 100. Cena wywoławcza - 2 złote. Kto da więcej? teraz idę pobiegac, a jak wrócę za 2 godziny, będzie "... złotych po raz pierwszy".
26 pazdziernika z pewnoscia pojawie sie na trasie w roli kibica i propagatora tej imprezy.
PS Niestety z powodu permamentnego braku czasu moge wspomoc was tylko duchowo i zyczyc aby ta tegoroczna impreza zyskala wiekszy rozglos od dotychczasowych
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Niestety jeszcze i tym razm nie wystartuje w przeciwnym wypadku bylbym pierwszym licytujacym.
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Oczywiście, zapraszamy wszystkich cieniasów do startu w Biegu Przyjaciół Maratonu Warszawskiego na dystansie dowolnym! Czytać regulamin, oj czytać!
Marek T.