Biegnij Warszawo a obowiązek założenia koszulki...

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
harti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Henkel pisze:W Pradze w takim samym biegu Nike numer startowy byl drukowany na koszulce... i wszyscy biegli w trykotach ktore dostali w pakiecie startowym - jakos problemu nie bylo :)
potwierdzam, choć było tak ciepło że nikt nie myślał żeby zakładać coś jeszcze oprócz koszulki..
same koszulki ładniejsze niż warszawskie, choć kolorystyka podobna.. dobrej jakości, numer startowy wydrukowany z przodu, z tyłu można było mieć własne hasło.. niektórzy mieli naprawdę śmieszne.. pakiet kosztował ok. 60 zł, jedyny minus imprezy - u nich medale są tylko dla zwycięzców

http://youtu.be/6ZP3Pr1DAmA
http://youtu.be/2HlTJ5_JaN0
http://youtu.be/NabYe4ZPsVo
PKO
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

M.in. dlatego nie biegnę w tym biegu.
Opłata mi nie pasuje. Regulamin mi się nie podoba, nie tylko w tym aspekcie. Tyle że przeczytałam regulamin wczesniej, i uznając, że go nie akceptuję, nie zapisałam się na bieg.
Rozumiem ideę biegu w jednolitych koszulkach w biegach okolicznościowych, typu bieg niepodleglosci. Ale tu? Jaką ideę / wartość tu promujemy? Logo sponsora li tylko :) I jeszcze każą nam za to placić tyle kasy ;-)
Dochodzi jeszcze aspekt jakości tej koszulki, ale rozumiem, że za tę kasę jest jakaś porządna? No i rozmiar. Ktoś pisał tu na forum, ze są problemy z rozmiarówką - prawda to? przecież nie będę biegła w koszulce a la koszula nocna.
Obrazek
mafik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:52
Życiówka w maratonie: 3:59:06

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze:Dochodzi jeszcze aspekt jakości tej koszulki, ale rozumiem, że za tę kasę jest jakaś porządna? No i rozmiar. Ktoś pisał tu na forum, ze są problemy z rozmiarówką - prawda to? przecież nie będę biegła w koszulce a la koszula nocna.
Jakość jest bardzo porządna - naprawdę. Nike DriFit. Akurat to jest bez zarzutu.
Gdy zapisywałem siebie i żonę pod koniec sierpnia to z damskich było tylko M i L - i nic więcej. Także dla mojej żony a la koszula nocna ...
A rezygnować nie chciałem, gdyż ledwo moją żonę naciągnąłem na bieg :bum:.
Na szczęście trafiłem na jakąś dobrą duszę na mailu organizatora i udało się w czasie zapisywania na bieg "podmienić" na S-kę.
Wiem że w połowie września coś tam dorzucili z rozmiarów damskich, ale z całą pewnością sporo osób ma "nie ten rozmiar".
Obrazek
ragr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

90 za pakiet i nie ma koszulek w odpowiednim rozmiarze ?
co na to inspekcja handlu, rzecznik konsumenta
jaja jakies :bum:
tyle marketingu wokol tego biegu, robia ludziom papke z mozgu
moze warto zorganizowac w wawce jeszcze jedna masowa dyszke ? gdzie bede koszulki w odpowiednim rozmiarze i pakiet bedzie tanszy a na pewno i tak kazdy na tym zarobi....
Insomiaa
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Tak to jest gdy się nie czyta regulaminu....
Ja nie zamierzam startować w koszulce organizatora gdyż:
a) XL'ka jest krótka, a szeroka - dziwnie w niej wyglądam
b) sprawia wrażenie nie wygodnej
c) nie podoba mi się. inaczej te litery wyglądały na stronie (nie błyszcząco, a na koszulce lśnią strasznie).

Najwyżej ją porwę i kawałek sobie na nadgarstku zawiążę.

Pozdrawiam,
I
adamorange
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 70 min

Nieprzeczytany post

Obowiązek jest bo sponsor sponsoruje, fajnie to tez wyglada. nie chcesz to nie zakladaj, ale załóż coś w podobnym kolorze to nie bedzie psuc jednolitego obrazu
sojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj tam się podniecacie. Załóżcie koszulkę, na nią kurtkę albo bluzę i po sprawie :P
tupacz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

adamorange pisze:Obowiązek jest bo sponsor sponsoruje
Wpisowe na Praską Dychę, która również jest biegiem na 10km, również w Warszawie, również w październiku - 35 złotych (65 z koszulką Nike)
Wpisowe na Run Warsaw - 90 złotych
Cena koszulki Nike Dri Fit dla klienta końcowego - od 39 złotych (za ceneo)
Budowanie świadomości marki, wizerunku firmy etc. za pomocą tysięcy osób biegających z wielkim logo na klacie, również po biegu właściwym - gratis

Rozumiem, że jest obowiązek noszenia koszulki, ale nie dopisujcie do tego jakichś nieboskich historii.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ