XXX Jubileuszowy Hasco-Lek Wrocław Maraton

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

akond, dzięki za świetny opis trasy, rispekt! :taktak:

janior, a w jaki czas celujesz?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
PKO
danielysz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 0:38:45
Życiówka w maratonie: 2:58:00

Nieprzeczytany post

janior pisze:Już postanowione :) Wahałem się między Warszawą i Wrockiem, ale sprawa sama się rozwiązała. 29.09 czyli w przeddzień Warszawy mam wesele więc do zobaczenia na trasie we Wrocławiu. Debiutuję zatem na bank będzie "życiówka" :hej:
To ja niestety jestem mniej rodzinny. W zeszłym roku przed Warszawą też miałem wesele i ze względu na maraton opuściłem je po 2 godzinach. W tym roku ze względu na maraton Łódzki nie dotarłem na wesele kolegi (na ślubie byłem, żeby nie było).
Niestety jakoś nikt wcześniej nie chce konsultować ze mną swoich planów matrymonialnych, żeby nie pokrywały się ze startami :bleble:
Awatar użytkownika
janior
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:53:45

Nieprzeczytany post

To będzie mój debiut na tym dystansie więc z celowaniem w konkretny czas może być różnie, ale coś pomiędzy 4:00 a 4:30 pewnie padnie.
Gdybym złamał 4h byłoby cudownie, ale na razie się nie podniecam. Jest jeszcze sporo czasu i kilka testowych biegów przede mną po których
ustalę na jakie tempo polecę. A Ty kachita na jaki czas liczysz ?
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To też mój debiut, więc liczę na coś między 4:30 a 6h :hej: Mam trochę tę przewagę, że jestem z Wrocka i będę trenować w tej samej strefie klimatycznej, ale z drugiej strony wiem, że czasem we Wro są takie dni, że nie ma bata, nic się nie da zrobić... Zobaczymy, jak to będzie, mam nadzieję, że w tym roku łaskawie :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
janior
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:53:45

Nieprzeczytany post

Dlatego nie unikam treningów w upalne dni, jeśli będzie powtórka z roku poprzedniego to trzeba się hartować :hej:
Będzie dobrze, ważne aby ukończyć w dobrym zdrowiu, debiut to debiut, frycowe trzeba zapłacić, a życiówki poprawiać w następnych startach.

akond dopiero teraz przeczytałem Twój opis, szacuneczek !
ADi3ek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Interaktywna mapa i profil nowej trasy: http://yourace.info/pl/event/25
aryst
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

dla 30-latków z uwagi na jubileusz opłata 30zł ... do końca maja (tylko w pierwszym terminie), dalej w regulaminie 30-latkowie znikają, czyli rozumiem, że już płacimy normalnie :grr: szkoda, że wcześniej tego nie wyłapałem
PB: 10 km - 39:50; 21,097m -01:29:39; 42,195m- 3:22:12
syriusz76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A ja sie zastanawiam czy dam rade :( Pierwszys raz bym lecial i sie naprawde boje. Kilka 10 w zawodach juz mam i pol maraton tez sie znajdzie. Ale mam stracha po tych wszsytkich komentarzach. Doradzcie cos kiedy jest sie gotowym na maraton?? P.S

Jestem z Oławy wiec prawie na miejscu.
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

syriusz76 pisze:A ja sie zastanawiam czy dam rade :( Pierwszys raz bym lecial i sie naprawde boje. Kilka 10 w zawodach juz mam i pol maraton tez sie znajdzie. Ale mam stracha po tych wszsytkich komentarzach. Doradzcie cos kiedy jest sie gotowym na maraton?? P.S

Na pewno dasz radę.Ja biegałem od grudnia 2011 i w kwietniu CM ukończyłem.
Był to mój drugi start w jakichkolwiek zawodach i wiem,że za wcześnie zdecydowałem się na
królewski dystans.
Bolało,od 30km trochę maszerowałem i skończyłem 4:26.
Trochę z żalem patrzę na Wasze wpisy,bo Wrocław(tam się urodziłem,aktualnie od wielu lat mieszkam w Krakowie)
miał byc tym jesiennym maratonem.
Niestety moja żona wymyśliła w tym czasie wakacje :echech:
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

syriusz76 pisze:A ja sie zastanawiam czy dam rade :( Pierwszys raz bym lecial i sie naprawde boje. Kilka 10 w zawodach juz mam i pol maraton tez sie znajdzie. Ale mam stracha po tych wszsytkich komentarzach. Doradzcie cos kiedy jest sie gotowym na maraton?? P.S

Tak jak napisł już Krzychu to napewno dasz rade! Ja zaczalem biegac jakos w maju 2011 i moimi pierwszymi zawodami byl wlasnie maraton w Warszawie. Bolało mnie od 35km ale jakos sie doczlapalem na 4:01 z paroma sekundami po czym po 3tyg pojechalem do Poznania i poprawilem czas na 3:53 :) takze smiało szykuj sie na Wrocław :)!
Oczywiscie ja tez tam bede :) A Ty Krzychu zaproponuj moze wyjazd żonce we wrzesniu do Wrocławia i obiecaj ze pojedziecie na super wakacje w zimowym terminie do cieplych krajów i gitara :hej:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

panucci10 pisze:

Tak jak napisł już Krzychu to napewno dasz rade! Ja zaczalem biegac jakos w maju 2011 i moimi pierwszymi zawodami byl wlasnie maraton w Warszawie. Bolało mnie od 35km ale jakos sie doczlapalem na 4:01 z paroma sekundami po czym po 3tyg pojechalem do Poznania i poprawilem czas na 3:53 :) takze smiało szykuj sie na Wrocław :)!
Oczywiscie ja tez tam bede :) A Ty Krzychu zaproponuj moze wyjazd żonce we wrzesniu do Wrocławia i obiecaj ze pojedziecie na super wakacje w zimowym terminie do cieplych krajów i gitara :hej:
Wakacje już zaklepane.Na Poznań mnie wypada wyjazd służbowy :echech: :bum:
Dlatego zapłaciłem już Koszyce 7 października :hej:
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Krzychu M pisze:Dlatego zapłaciłem już Koszyce 7 października :hej:
To mi sie podoba :hej: jak nie z tej strony to z tej :hej: i to jest postawa godna super biegacza :hej:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Darekbe022
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trochę pózno, ale lepiej teraz niż wcale.
Poszukuję na terenie Wrocławia miejsca na nocleg (hotel,hostel itp)
Niestety hostele które zapewniał organizator nie mają już wolnych miejsc. Ma ktoś może namiar na jakieś tanie miejsce ??
Uderza ktoś na Wrocław z okolic Krakowa ??
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja nocowałem w akademikach na Grunwaldzkiej (Kredka chyba)
Tramwajem chyba 5 przystanków, ładne pokoje i cena dobra :)

A ja będę miał prośbę do tych, którzy będą EXPO przeglądać. Mógłby ktoś na stanowisku Reebok'a poszukać startówki?
Obrazek
Podam nr tel na pw i w razie W można dogadać transakcję + wysyłkę.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Właśnie, czy ktoś wie, gdzie będzie EXPO? Na terenie stadionu olimpijskiego czy gdzieś indziej?

To pytałam ja, wolontariusz na tegorocznym maratonie :hahaha:

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ