janior, a w jaki czas celujesz?
To ja niestety jestem mniej rodzinny. W zeszłym roku przed Warszawą też miałem wesele i ze względu na maraton opuściłem je po 2 godzinach. W tym roku ze względu na maraton Łódzki nie dotarłem na wesele kolegi (na ślubie byłem, żeby nie było).janior pisze:Już postanowioneWahałem się między Warszawą i Wrockiem, ale sprawa sama się rozwiązała. 29.09 czyli w przeddzień Warszawy mam wesele więc do zobaczenia na trasie we Wrocławiu. Debiutuję zatem na bank będzie "życiówka"
Na pewno dasz radę.Ja biegałem od grudnia 2011 i w kwietniu CM ukończyłem.syriusz76 pisze:A ja sie zastanawiam czy dam radePierwszys raz bym lecial i sie naprawde boje. Kilka 10 w zawodach juz mam i pol maraton tez sie znajdzie. Ale mam stracha po tych wszsytkich komentarzach. Doradzcie cos kiedy jest sie gotowym na maraton?? P.S
Jestem z Oławy wiec prawie na miejscu.
Tak jak napisł już Krzychu to napewno dasz rade! Ja zaczalem biegac jakos w maju 2011 i moimi pierwszymi zawodami byl wlasnie maraton w Warszawie. Bolało mnie od 35km ale jakos sie doczlapalem na 4:01 z paroma sekundami po czym po 3tyg pojechalem do Poznania i poprawilem czas na 3:53syriusz76 pisze:A ja sie zastanawiam czy dam radePierwszys raz bym lecial i sie naprawde boje. Kilka 10 w zawodach juz mam i pol maraton tez sie znajdzie. Ale mam stracha po tych wszsytkich komentarzach. Doradzcie cos kiedy jest sie gotowym na maraton?? P.S
Jestem z Oławy wiec prawie na miejscu.
Wakacje już zaklepane.Na Poznań mnie wypada wyjazd służbowypanucci10 pisze:Tak jak napisł już Krzychu to napewno dasz rade! Ja zaczalem biegac jakos w maju 2011 i moimi pierwszymi zawodami byl wlasnie maraton w Warszawie. Bolało mnie od 35km ale jakos sie doczlapalem na 4:01 z paroma sekundami po czym po 3tyg pojechalem do Poznania i poprawilem czas na 3:53syriusz76 pisze:A ja sie zastanawiam czy dam radePierwszys raz bym lecial i sie naprawde boje. Kilka 10 w zawodach juz mam i pol maraton tez sie znajdzie. Ale mam stracha po tych wszsytkich komentarzach. Doradzcie cos kiedy jest sie gotowym na maraton?? P.S
Jestem z Oławy wiec prawie na miejscu.takze smiało szykuj sie na Wrocław
!
Oczywiscie ja tez tam bedeA Ty Krzychu zaproponuj moze wyjazd żonce we wrzesniu do Wrocławia i obiecaj ze pojedziecie na super wakacje w zimowym terminie do cieplych krajów i gitara
To mi sie podobaKrzychu M pisze:Dlatego zapłaciłem już Koszyce 7 października