10. Bieg Piotrkowską Łódź 26 maja 2012
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
- Życiówka w maratonie: brak
Tych delikatnych podbiegow i zbiegow jest troche wiecej ale mniej wiecej tak to wyglada natomiast za cholere nie rozumiem dlaczego pchaja nas Struga-Tuwima na ta chusteczkowa kostke zamiast puscic nas po Zamenhoffa-Nawrot.Iwan pisze:Zaczynamy lekkim podbiegiem. Zachodnia do ul. Tuwima (ok 2 km.). Później w miarę płasko. Lekki podbieg ul. Sienkiewicza (okolice 6 km), Z górki od ul. Tuwima do ul. Lutomierskiej. Przed metą (ul. Zachodnia lekki podbieg).slaweko pisze:Maurice, mógłbyś przybliżyć w kilku słowach ten temat? Czekają nas jakieś podbiegi czy coś? Pytam, ponieważ pierwszy raz będę biegł w Łodzi i praktycznie nic nie wiem o tej trasie, jej profilu.Maurice pisze:to nie jest za szybka trasa, zwłaszcza w tym roku
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Nie bardzo rozumiem tę uwagę odnośnie jakości kostki. Kostka na Tuwima jest w lepszym stanie (mniej dziurawa) od tej na Piotrkowskiej.fantom pisze: Tych delikatnych podbiegow i zbiegow jest troche wiecej ale mniej wiecej tak to wyglada natomiast za cholere nie rozumiem dlaczego pchaja nas Struga-Tuwima na ta chusteczkowa kostke zamiast puscic nas po Zamenhoffa-Nawrot.
Też mi się wydaje, że opcja Zamenhoffa-Nawrot (asfalt), byłaby lepszym rozwiązaniem
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
-
- Zaprawiony W Bojach
Koledzy spoza Lodzi wyrobia sobie zdanie ale wedlug mnie Tuwima jest w koszmarnym stanie. To sa stare kocie lby, sliskie i bardzo nierowne. Owszem nie ma moze takich dziur ze kostek brakuje ale szpary pomiedzy kostkami sa ogromne a cala powierzchnia cholernie pofalowana.Iwan pisze: Kostka na Tuwima jest w lepszym stanie (mniej dziurawa) od tej na Piotrkowskiej.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:03
- Kontakt:
Na miejsce startu mam niecałe 3 km, warto sobie podbiec z godzinę wcześniej jako rozgrzewkę?
- janior
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:53:45
Ja przed zawodami zawsze robię 15-20min truchtu na rozgrzewką, to mniej więcej 2-3km więc moim zdaniem warto. Potem gimnastyka, rozciąganko, przebieżki i spokojny trucht na start, chwila koncentracji i ... do boju 

- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Warto. Ale po co godzinę wcześniej? Ostygniesz. Jeśli masz odebrany pakiet to wyjdź z domu tak, byś był 5 minut przed startem robiąc marszobieg.Michal Stachowiak pisze:Na miejsce startu mam niecałe 3 km, warto sobie podbiec z godzinę wcześniej jako rozgrzewkę?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
ha, trzeba było zabrać się z Tobą.. tylko szaleńczo jak dla mnie zacząłeśgolon4 pisze:Maurice ja mam życiówkę 34:42 i chce ją poprawić
więc może polecimy razem ?

a tak miałem samotny bieg od 6.km ...
pzdr
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ja poprawiłem się od 15 kwietnia o ponad 4 minuty (wtedy miałem 52:43), zrobiłem 48:30. Biegło mi się dużo lepiej. Niestety nie wiem po co zapisywaliśmy się na konkretne rozmiary koszulek, skoro i tak ich zabrakło i zamiast zamówionej eSki dostałem XL. Nie jest jakaś strasznie olbrzymia, ale biegać w niej nie będę, a przez materiał nie nadaje się do spania.
Bieg ogólnie był przyjemny, trasa mi się podobała, plan minium (zejście poniżej 50 minut) wypełniony w 120%. Teraz do życiówki zostało mi "tylko" 4,5 minuty.
Bieg ogólnie był przyjemny, trasa mi się podobała, plan minium (zejście poniżej 50 minut) wypełniony w 120%. Teraz do życiówki zostało mi "tylko" 4,5 minuty.
- sobek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 37:11
- Życiówka w maratonie: 2:55:41
- Kontakt:
pierwsze zdjęcia autorstwa INES już na stronach Serwisu Biegowego Ziemi Łódzkiej - www.biegampolodzi.pl
Serwis biegampolodzi.pl
Elektroniczny pomiar czasu - inessport.pl
Odlotowy bieg po lotnisku w Łodzi: www.LCJRun.pl
- Faddah
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 0:42:41
- Życiówka w maratonie: 3:27
- Kontakt:
Bartek (z posta powyżej) był super przebraniu na biegu :D
Można go zobaczyć na fotkach tutaj:
http://runningsucks.pl/biegi/zdjecia-z- ... iotrkowska
Pozdrawiam,
Faddah
Można go zobaczyć na fotkach tutaj:
http://runningsucks.pl/biegi/zdjecia-z- ... iotrkowska
Pozdrawiam,
Faddah
RunningSucks na Facebooku: RunningSucks.pl
Darmowy bieg na 5 km w każdą sobotę czyli parkrun, który organizuję: parkrun Łódź
Fajne biuro tłumaczy w Łodzi: tłumaczenia
Darmowy bieg na 5 km w każdą sobotę czyli parkrun, który organizuję: parkrun Łódź
Fajne biuro tłumaczy w Łodzi: tłumaczenia
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Bartek był super. Podziwiam! Zwłaszcza w tej temperaturze ...we fraku. Fason ważna rzecz. Gratulacje kolego!Faddah pisze:Bartek (z posta powyżej) był super przebraniu na biegu :D

Dzięki INES za fajne foty!sobek pisze:pierwsze zdjęcia autorstwa INES już na stronach Serwisu Biegowego Ziemi Łódzkiej - www.biegampolodzi.pl

-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Pan we fraku wymiótł. W ogóle skąd frak?! 

- sobek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 37:11
- Życiówka w maratonie: 2:55:41
- Kontakt:
od łódzkich FabrykantówMichal Stachowiak pisze:Pan we fraku wymiótł. W ogóle skąd frak?!

kolejne galerie znajdziecie na www.biegampolodzi.pl oczywiście autorstwa INES

Serwis biegampolodzi.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
No to ja podobnie z 51:49 na 47:47. Teraz czekam na Bieg Fabrykanta i bede probowal lamac 45Michal Stachowiak pisze:Ja poprawiłem się od 15 kwietnia o ponad 4 minuty (wtedy miałem 52:43), zrobiłem 48:30. Biegło mi się dużo lepiej.