Wiesz, mnie to de-motywowałojoasiek pisze:
A mi miło było mijać na trasie Panów-to dodawało mi sił;)

Wiesz, mnie to de-motywowałojoasiek pisze:
A mi miło było mijać na trasie Panów-to dodawało mi sił;)
No przestań z tą seksmisją-mamy równouprawnienie;)prawie maratończyk pisze:Wiesz, mnie to de-motywowałojoasiek pisze:
A mi miło było mijać na trasie Panów-to dodawało mi sił;)![]()
i z tym nie mogę sobie poradzić do dziś
czułem się jak bohaterowie seksmisji - "kobieta mnie bije" :D a jaki miałaś czas ?
dobrze byłoby żebyś miała gorszy, ale jestem realistą i wiem, że tego ciężko dokonać, żeby być za mnąjoasiek pisze:No przestań z tą seksmisją-mamy równouprawnienie;)
A jaki powinnam mieć-lepszy czy gorszy niz Twój?;)
A w sumie tak ze zdjęcia to mi też wpadła w oko, napiszę, spróbuję, co mi szkodzi...Kanas78 pisze:Mist jak tak Ci wpadła w oko, zaryzykuj, napisz do orga, może choć maila Ci do niej udostępnią, ja tak kiedyś złapałam kontakt z jedną dziewczyną z zawodów rolkowych, z którą bardzo chciałam mieć kontakt, bo razem się borykałyśmy na trasie
To i tak by nie było najgorzej, gorzej by było jakby sama się okazała być Gregorym...naczanio pisze:Ciekawe co by powiedziała gdyby się dowiedział, że jej osoba jest tematem wątku na forum![]()
![]()
![]()
misthunt3r a Gregory to może imię jej chłopaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To fakt :PKanas78 pisze:To i tak by nie było najgorzej, gorzej by było jakby sama się okazała być Gregorym...naczanio pisze:Ciekawe co by powiedziała gdyby się dowiedział, że jej osoba jest tematem wątku na forum![]()
![]()
![]()
misthunt3r a Gregory to może imię jej chłopaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()