Maniacka Dziesiątka 2012

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
mario36
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

pamietam ostatnie edycje MX i w kazdej jakas drobna wpadka:

1. brak paczkow czy tam czegos slodkiego Tutaj trudno winic organizatora bo sponsor sie wycofal
2. AK scinajacy trase :) ( i wielu innych) a potem tlumaczacy sie ze przeciez czasowo nic nie zyskal :)
3. a teraz woda Pewnie niby na 10 km nic wielkiego ale jesli bieg ma miec same plusy woda musi byc

mozliwe ze woda była a wolontariusze nie rozlali albo ktos zapomniał dowiezc czy tez zamowic Niesmak drobny pozostaje

Bieg sie rozwija potkniecia zdarzaja sie wszedzie i nalezy o nich mowic bo to sprawia ze org za rok bardziej sie postara

a swoim zwyczajem orgowie wydadza ogolnikowe oswiadczenie :)
PKO
zio
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Odnośnie wody dla biegnących powyżej 1h jej zabrakło. Miły pan przed wzniesieniem mówił: zaraz będzie woda. Biegniemy, a tam setki kubków na glebie. Miny cierpiących w tym momencie - bezcenne.
Świetnie, że pyszna woda była dostępna po zakończeniu biegu:)

Brak informacji w formie przejrzystej, prostej i pełnej na stronie głównej. Ja o pewne rzeczy pytałem i odesłano mnie do regulaminu, gdzie tych informacji nie było. Nie wiem, może warto zapytać osobę, która nie biega: co byłoby dla ciebie ważne? I to umieścić.
Te informacje są potrzebne megaamatorom (jak ja np.), którzy biegną często pierwszy raz. Dobrze wszystko organizując zachęca się ich do kolejnych zawodów.

Ja nie znalazłem b. ważnej dla mnie informacji o możliwości depozytu. Nie wiedziałem, czy będą rozdawane koszulki. Nie wiedziałem, gdzie jest żer po biegu, ale to akurat był najmniejszy problem.

Wyniki są wg czasu brutto, czy tak jest prawidłowo? Nie ma możliwości posortowania wg czasu netto - przydałby się plik ekselowski.

Nie ma zdjęć z automatu na stronie biegu. Nie ma także informacji, gdzie można je znaleźć.

Pogoda piękna i trasa fajna.
Do zobaczenia w przyszłym roku.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ