Odebrałem pakiet startowy.
Trochę pierdółek było. Poza numerem startowym i koszulką jakieś słowo na niedzielę od burmistrza, wiceburmistrza, asystenta wiceburmistrza i nie wiem kogo jeszcze bo już jest w koszu i nie będę grzebał. Jakieś gadżety Legii, plan Ursynowa, proszek Isostara, fajnie. Położono to wszystko przede mną luzem i następny proszę. Przez jakąś najbardziej badziewną reklamówkę już by się pewnie budżet nie dopiął, w końcu ile można wymagać za nędzne wpisowe typu 8zł/km. Spoko, trochę to było śliskie ale w drodze do samochodu tylko raz podnosiłem z chodnika ten nieszczęsny Isostar także uważam dałem radę
Koszulka jest. Pstrokata, ale robi wrażenie dumnym napisem "OTWARTE MISTRZOSTWA POLSKI W BIEGU ULICZNYM NA 5000M". Uwaga na przyszłość: proponuję podawać dystans w centymetrach. Zrobi jeszcze większe wrażenie!
A wie ktoś może co sobie można ubełtać z tego Isostara? Szukałem na opakowaniu informacji w jakiej ilości wody to rozmieszać ale nic nie było. Tylko ISOSTAR SPORT NUTRITION, z tyłu doklejona nalepka jaki to potas ważny w naszym życiu. Wiedziony żądzą informacji nt objętości wetknąłem nos w nie swoje sprawy i oddłubałem tą nalepkę. Tej informacji pod spodem nie było, była za to o terminie przydatności do spożycia. Mój ma jeszcze 4 dni

A że takie proszki to normalnie chyba ze 2-3 lata mają to poważnie rozważam rezygnację z konsumpcji. Niby darowanemu koniowi itd itp, ale szkoda byłoby rzygać z innego powodu niż zakwaszenie finiszem
Ciekawe czym jeszcze Urząd Dzielnicy mnie zaskoczy jutro? W zeszłym roku udało im się kubeczkiem z 70ml wody na mecie. Czekam niecierpliwe