15maja Kraków - Bieg UEK 2011 - 3,2 km i 8 km
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Raul7 już właściwie powiedział co trzeba, tzn że zawsze jest sens startować:) ale warto to powtórzyć!
Nie ważne jak długo biegasz, ani czy są to niedzielne truchty czy bardziej zaawansowane treningi, każdy potrzebuje odrobiny emocji i dawki pozytywnej energii, dlatego P90Xpl widzimy się na Biegu mam nadzieję:)
Dla każdego zawodnika m.in. pamiątkowy medal i wejściówka na laser arenę, warto:)
Nie ważne jak długo biegasz, ani czy są to niedzielne truchty czy bardziej zaawansowane treningi, każdy potrzebuje odrobiny emocji i dawki pozytywnej energii, dlatego P90Xpl widzimy się na Biegu mam nadzieję:)
Dla każdego zawodnika m.in. pamiątkowy medal i wejściówka na laser arenę, warto:)
Zapisy trwają!! www.bieguek.pl Nie może Cię tam zabraknąć!
- myśka
- Wyga
- Kontakt:
Tauron daje koszulki?adam_k pisze:Logo sponsora na plecach koszulki jakby trochę mniej sztywne było :P Chyba że w tym roku będzie inaczej
- myśka
- Wyga
- Kontakt:
No jaaaa, pracuję w tej firmie ponad 6 lat i pierwszy raz je widzę. :P
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 39:52
- Życiówka w maratonie: 3:50
Rzeczywiście zniknęła informacja o koszulkach z regulaminu... albo usunęli z regulaminu albo jeszcze ostatnio był zamieszczony zeszłoroczny. No nic... jeśli w Skawinie nie przesadzę to się na UEK pojawię 

- myśka
- Wyga
- Kontakt:
No, zapisałam się.
- P90Xpl
- Wyga
- Kontakt:
Ja niestety już wiem że na pewno nie pobiegnę. Żałuję bardzo, bo bardzo chciałem ale 14 maja wyjeżdżam za chlebem do Niemiec. Mam nadzieje że będzie mi dane rady tam biegać 

MÓJ BLOG
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=22357
KOMENTARZE DO BLOGA
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=22358

http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=22357
KOMENTARZE DO BLOGA
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=22358

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 2:50:09
Faktycznie, w zeszłym roku w wynikach dostępnych w formie elektronicznej, w klasyfikacjach innych niż OPEN nie uwzględniono podziału Kobiet i Mężczyzn, jednak w każdej klasyfikacji, również Absolwenci UEK, nagrody dla pierwszej trójki były przyznawane oddzielnie dla Kobiet i Mężczyzn. Podobnie będzie w tym roku.Fladra pisze:•Absolwenci UEK (kobiety i mężczyźni)
W ubiegłym roku brakowalo podzialu powyższej klasyfikacji na kobiety i mężczyźni![]()
Pozdrawiam,
P.
- myśka
- Wyga
- Kontakt:
Ok, wpisałam, że jestem absolwentem (bo jestem). Ale jak to będzie sprawdzane? Czy ktoś prosto z ulicy też może napisać, że jest abs. i będzie dopuszczony w tej kategorii?
- Jarlaxle
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 32:22
ja trzasnę 3,2km ;p a dzień wcześniej Skawina 

- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
To dziwne bo gdyby byla taka klasyfikacja to chyba dostalabym nagrode, a nic nie dostałam:)kedog pisze:Faktycznie, w zeszłym roku w wynikach dostępnych w formie elektronicznej, w klasyfikacjach innych niż OPEN nie uwzględniono podziału Kobiet i Mężczyzn, jednak w każdej klasyfikacji, również Absolwenci UEK, nagrody dla pierwszej trójki były przyznawane oddzielnie dla Kobiet i Mężczyzn. Podobnie będzie w tym roku.Fladra pisze:•Absolwenci UEK (kobiety i mężczyźni)
W ubiegłym roku brakowalo podzialu powyższej klasyfikacji na kobiety i mężczyźni![]()
Pozdrawiam,
P.
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43