dzis przyjrzalam sie trasie. czy mi sie wydaje ze jest ona tak ulozona, ze biec bedziemy albo po plaskim albo pod gorke, ale na zadnym odcinku w dol? to przeciez ja jeszcze przy lazienkach wysiade

Jest odcinek w dół i to dość długi!!! Prowadzi ulicą MyśliwieckąLadyE pisze:skoro na zmiane rozmiaru juz za pozno to pewnie takich jak Ty ktorzy wybrali zly rozmiar bedzie jeszcze troche - zawsze mozna sprobowac zorganizowac jakas gielde
dzis przyjrzalam sie trasie. czy mi sie wydaje ze jest ona tak ulozona, ze biec bedziemy albo po plaskim albo pod gorke, ale na zadnym odcinku w dol? to przeciez ja jeszcze przy lazienkach wysiadechyba bede musiala pomyslec o trenowaniu jakichs podbiegow, bo jak dotad biegam tylko po rownym
nie zauwazylamamroz pisze:Jest odcinek w dół i to dość długi!!! Prowadzi ulicą MyśliwieckąLadyE pisze:skoro na zmiane rozmiaru juz za pozno to pewnie takich jak Ty ktorzy wybrali zly rozmiar bedzie jeszcze troche - zawsze mozna sprobowac zorganizowac jakas gielde
dzis przyjrzalam sie trasie. czy mi sie wydaje ze jest ona tak ulozona, ze biec bedziemy albo po plaskim albo pod gorke, ale na zadnym odcinku w dol? to przeciez ja jeszcze przy lazienkach wysiadechyba bede musiala pomyslec o trenowaniu jakichs podbiegow, bo jak dotad biegam tylko po rownym
oj no to musze sie postarac o jakas silniejsza argumentacje. wizja piszczacych dziewczyn okazala sie nie byc wystarczajaco motywujacapiter82 pisze:czasu może dużo, ale miejsca się kończą