w tym roku biegnę w Młodzieżowym na 2km pościgać się

Ja będę w kurtce z MaratonówPolskich

Tak tak, lekki deszczyk mile widzianyBogil pisze:Ja będe w czerwonej kompresyjnej koszulce adidasa jak coś!No i z miCoachem.
Biegne na 52:30. także wątpie czy znajde w kimś z was kompana. :P
Oby padało!
Według prognoz ma być opad 1 mm/h , to trochę za mało jak dla mnie.ArturS pisze:ak tak, lekki deszczyk mile widziany A przynajmniej niech będzie chłodno i bez palącego słonka
Niech no ja zgubię jeszcze z 10kg to wam wszystkim pokażęRaul7 pisze: ja chce 44min ale nie wiem czy sie uda
Trzymam za słowoArturS pisze:Niech no ja zgubię jeszcze z 10kg to wam wszystkim pokażęRaul7 pisze: ja chce 44min ale nie wiem czy sie udaDasz radę
Będziesz za wolno biegł to Cię będę nękał
Będę w białej koszulce z napisem Artur na plecach i z BUFFem na łepetynie. No chyba, że będzie zimno, to dodatkowo zakładam czarną wiatrówkęRaul7 pisze:Trzymam za słowoArturS pisze:Niech no ja zgubię jeszcze z 10kg to wam wszystkim pokażęRaul7 pisze: ja chce 44min ale nie wiem czy sie udaDasz radę
Będziesz za wolno biegł to Cię będę nękał
możesz mnie też kopać po dupie jakbym biegł bardzo wolno :P musze Cie na początku zlokalizować i trzymać sie tak o kilometr przed Tobą i wtedy będzie luxx