koszulki na bieg
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A miałem wrażenie że zazwyczaj to ja psułem tego rodzaju dyskusje. Nie wiem na ile Wit12 szuka odpowiedzi na pytanie o dobry sprzęt a na ile chce zareklamować koszulkę NB.
No i nie wiem czy warto uzależniać się od sprzętu - jak latałem w bawełnie było super, ale teraz trudno by mi było do niej wrócić. Cały czas kupuję coś nowego w kolejnych szmateksach. Szczególnie jak mam zły humor lecę sobie pogrzebać w ciuszkach. Jak to baba.
No i nie wiem czy warto uzależniać się od sprzętu - jak latałem w bawełnie było super, ale teraz trudno by mi było do niej wrócić. Cały czas kupuję coś nowego w kolejnych szmateksach. Szczególnie jak mam zły humor lecę sobie pogrzebać w ciuszkach. Jak to baba.
-
- Stary Wyga
Biegałam latem w ukochanej koszulce na ramiączkach(z bawełny) i na krótszych biegach było ok. ale po biegu ponad 20km miałam rany na bicepsach po wewnętrznej.Już nigdy nie wybiegnę w bawełnie.
Hehe...a ja jakoś przestałam poprawiać sobie humor ciuszkami Chyba przestaję być kobietą

Hehe...a ja jakoś przestałam poprawiać sobie humor ciuszkami Chyba przestaję być kobietą

Bieganie mnie uszczęśliwia:))
-
- Zaprawiony W Bojach
Stare patenty na gorące dni - w zwykłej koszulce obcinamy rękawki i spory kawałek części zasadniczej - można w ten sposób pokazać pępek. Zbiera ona pot i generalnie jest git.
Koszulkę zakładamy na lewą stronę - szwy nie obcierają.
Wybieramy delikatną, miękką bawełnę.
A kobietą to ty jesteś na 100%, wystarczy pogadać żeby nabrać pewności.
Koszulkę zakładamy na lewą stronę - szwy nie obcierają.
Wybieramy delikatną, miękką bawełnę.
A kobietą to ty jesteś na 100%, wystarczy pogadać żeby nabrać pewności.
-
- Zaprawiony W Bojach
Biust oklejam plastrem z rolki, szczególnie w deszczowe dni ważna jest jakość i świeżość plastra. Nawet lekko obeschnięty odpada. Mniej obcieram się tez jeśli wcisnę koszulkę w gacie (taką lekko zwiewną, jeśli dokładnie leży, nie jest to aż takie ważne)
-
- Zaprawiony W Bojach
koszulka - koszulką
, ale może mi ktoś podpowiedziec czy trenując przed półmaratonem w lajkrach
takich do kolan i krótkich spodenkach to jak wystartuje w samych spodenkach to mi jakoś "ulży" - a może to nie ma znaczenia ???
pozdrawiam biegaczy

pozdrawiam biegaczy
-
- Zaprawiony W Bojach
Bezpieczniej nie eksperymentować - pobiegnij w kolarkach, albo długich leginsach. Jeśli nie biegałeś w samych krótkich spodenkach, może okazać się że się poobcierasz
- yougurth
- Dyskutant
Nie chodzcie na zakupy w koszulkach polmaratonowych do carrefoura, bo bedzie Was zaczepiac 1/3 klientow z pytaniami gdzie sa pampery, gdzie warzywa i czemu waga nie dziala :P
Mogli na nadruku na plecach zamiast samego loga sponsora dodac jakis znak ze to z PM a ie zejestesmy zatrudnieni u sponsora :] chociaz ten pomaranczowy odcisk bucika biegowego....
Mogli na nadruku na plecach zamiast samego loga sponsora dodac jakis znak ze to z PM a ie zejestesmy zatrudnieni u sponsora :] chociaz ten pomaranczowy odcisk bucika biegowego....
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:48:23
A ja razem z pakietem startowym na Warszawską połówkę zamówiłem sobie koszulkę Adidasa - i po przymierzeniu okazuje się sporo za duża, ciekaw jestem czy będzie jakaś możliwość wymiany na mniejszą, zamówiłem XL a ona wielka jak XXXL.
Koszulka jest super ale za wielka jest mi na grzyb ...
Koszulka jest super ale za wielka jest mi na grzyb ...