Ambasadorki potrzebują pomocy! - przygotowanie do sztafety
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Przecież ambasadorka napisała "szukamy" - czyli rozumie, że nie będzie biegła sama. Ambasadorki są przynajmniej trzy. I pewnie dwóch ambasadorów. 

- Ambasadorka
- Rozgrzewający Się
Z tymi koleżankami do biegu to jest największy problem. Co rusz któraś rezygnuje, zgadza się, rezygnuje... Na szczęście jak na razie mamy nawet rezerwę. Ten plan o którym pisaliście wydaje się bardzo fajny, dzięki
- run
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Koleś, nie zrobisz buzzu na forum o bieganiu przy akcji promującej wódkę. Jak to klientowi w raporcie przedstawisz? 'Zaangażowanie internautów w dialog z marką'Ambasadorka pisze:Z tymi koleżankami do biegu to jest największy problem. Co rusz któraś rezygnuje, zgadza się, rezygnuje... Na szczęście jak na razie mamy nawet rezerwę. Ten plan o którym pisaliście wydaje się bardzo fajny, dzięki

Adam - lepiej sprawdź z jakiego maila założono konto i jak możesz to adresy IP. Ciekaw jestem która agencja promuje % na forum sportowym :D
- Ambasadorka
- Rozgrzewający Się
Naprawdę nie wiem o co wam chodzi z tą reklamą. Pracuje jako Ambasadorka - fakt i nie ukrywałam tego. Teraz przygotowuję się do startu w biegu i szukałam porad. zapraszam na trasę biegu, tam spotkacie mnie z koleżankami i rozwiejecie swoje wątpliwości
- run
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ok, nie karmię trolla.Ambasadorka pisze:Naprawdę nie wiem o co wam chodzi z tą reklamą. Pracuje jako Ambasadorka - fakt i nie ukrywałam tego. Teraz przygotowuję się do startu w biegu i szukałam porad. zapraszam na trasę biegu, tam spotkacie mnie z koleżankami i rozwiejecie swoje wątpliwości