Ambasadorki potrzebują pomocy! - przygotowanie do sztafety

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Przecież ambasadorka napisała "szukamy" - czyli rozumie, że nie będzie biegła sama. Ambasadorki są przynajmniej trzy. I pewnie dwóch ambasadorów. :)
PKO
Awatar użytkownika
Ambasadorka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Z tymi koleżankami do biegu to jest największy problem. Co rusz któraś rezygnuje, zgadza się, rezygnuje... Na szczęście jak na razie mamy nawet rezerwę. Ten plan o którym pisaliście wydaje się bardzo fajny, dzięki
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ambasadorka pisze:Z tymi koleżankami do biegu to jest największy problem. Co rusz któraś rezygnuje, zgadza się, rezygnuje... Na szczęście jak na razie mamy nawet rezerwę. Ten plan o którym pisaliście wydaje się bardzo fajny, dzięki
Koleś, nie zrobisz buzzu na forum o bieganiu przy akcji promującej wódkę. Jak to klientowi w raporcie przedstawisz? 'Zaangażowanie internautów w dialog z marką' :hahaha: Przecież tutaj ludzie piją tylko izotoniki :bum:

Adam - lepiej sprawdź z jakiego maila założono konto i jak możesz to adresy IP. Ciekaw jestem która agencja promuje % na forum sportowym :D
Awatar użytkownika
Ambasadorka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Naprawdę nie wiem o co wam chodzi z tą reklamą. Pracuje jako Ambasadorka - fakt i nie ukrywałam tego. Teraz przygotowuję się do startu w biegu i szukałam porad. zapraszam na trasę biegu, tam spotkacie mnie z koleżankami i rozwiejecie swoje wątpliwości
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ambasadorka pisze:Naprawdę nie wiem o co wam chodzi z tą reklamą. Pracuje jako Ambasadorka - fakt i nie ukrywałam tego. Teraz przygotowuję się do startu w biegu i szukałam porad. zapraszam na trasę biegu, tam spotkacie mnie z koleżankami i rozwiejecie swoje wątpliwości
Ok, nie karmię trolla.
piomis
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ambasadorki Paulina Wojkiewicz Indywidualna 190

No na liście odhaczone. Trzymam kciuki.
trudno pogodzić wszystko, ale warto się starać
Awatar użytkownika
yougurth