ORLEN Warsaw Marathon 2014
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
pewnie w pierwszym terminie zgłosiło się mało (a przynajmniej mniej niż oczekiwał organizator) chętnych i dlatego przedłużyli "promocję".
normalka w handlu :D nie wiem po co się denerwować?
Go Hard Or Go Home
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Chyba tylko Orlen jest imprezą masową, w której tak się regulamin zmienia, oczywiście wywołując negatywne emocje. Co innego, gdyby poinformowali 2 dni przed ostatnim terminem tańszej wpłaty.WojtekM pisze:pewnie w pierwszym terminie zgłosiło się mało (a przynajmniej mniej niż oczekiwał organizator) chętnych i dlatego przedłużyli "promocję".
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:56 min
- Życiówka w maratonie: 3.15:46
Moje zdanie jest dokładnie takie same co przedmówcaGife pisze:Chyba tylko Orlen jest imprezą masową, w której tak się regulamin zmienia, oczywiście wywołując negatywne emocje. Co innego, gdyby poinformowali 2 dni przed ostatnim terminem tańszej wpłaty.WojtekM pisze:pewnie w pierwszym terminie zgłosiło się mało (a przynajmniej mniej niż oczekiwał organizator) chętnych i dlatego przedłużyli "promocję".

Potencjalny maratończyk ma być partnerem dla Orlenu a nie sztuką w statystykach.
Pozdrawiam
T
TomB
HM 1:27:04
M 3:15:46
HM 1:27:04
M 3:15:46
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 0h58m23s
- Życiówka w maratonie: 4h39m51s
2 pytania do organizatorów:
1) Czy będzie możliwość generacji dyplomu pdf, tak jak na większości imprez?
2) Czy jest przewidziany jakiś ciepły i lekkostrawny posiłek na mecie (zupa pomidorowa może być)?
Tych dwóch rzeczy mi najbardziej brakowało w zeszłym roku.
2) Czy jest przewidziany jakiś ciepły i lekkostrawny posiłek na mecie (zupa pomidorowa może być)?

- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
tdk67, jest jeszcze za wcześnie by mówić o jakichkolwiek szczegółach imprezy. Wszelkie oficjalne informacje będziemy podawać za pomocą naszego profilu na Facebooku oraz strony www. Śledź uważnie wszystkie pojawiające się tam komunikaty, a z pewnością nie umkną Ci żadne informacje :)tdk67 pisze:2 pytania do organizatorów:
2) Czy jest przewidziany jakiś ciepły i lekkostrawny posiłek na mecie (zupa pomidorowa może być)? :hahaha:
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 0h58m23s
- Życiówka w maratonie: 4h39m51s
Nt. dyplomu, a raczej jego braku, już się skarżyłam w e-mailu do organizatorów, ale się przypominam, bo kropla drąży skałę.ORLEN Warsaw Marathon pisze:tdk67, jest jeszcze za wcześnie by mówić o jakichkolwiek szczegółach imprezy. Wszelkie oficjalne informacje będziemy podawać za pomocą naszego profilu na Facebooku oraz strony www. Śledź uważnie wszystkie pojawiające się tam komunikaty, a z pewnością nie umkną Ci żadne informacjetdk67 pisze:2 pytania do organizatorów:
Co do zupki na mecie, to mam nadzieję, że informacja (będzie/nie będzie) pojawi się odpowiednio wcześnie, żeby w razie (hopefully not) drugiej możliwości mieć czas na ugotowanie i zaangażowanie odpowiedzialnego członka rodziny do zaniesienia termosu i michy na metę pod Narodowy.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49:52
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:34:58
- Życiówka w maratonie: 2:50:06
Masakra. Uzależniasz udział w maratonie od możliwości wygenerowania dyplomu i zjedzenia zupy pomidorowej na mecie?tdk67 pisze:2 pytania do organizatorów:
O losie..
5 km - 17:05 (ParkRun Kalisz 2017)
10 km - 34:58 (Maniacka Poznań 2017)
15 km - 56:58 (Bełchatów 2013)
21,097 km - 1:18:45 (Ostrów Wielkopolski 2018)
42,195 km - 2:50:06 (Orlen 2016)
10 km - 34:58 (Maniacka Poznań 2017)
15 km - 56:58 (Bełchatów 2013)
21,097 km - 1:18:45 (Ostrów Wielkopolski 2018)
42,195 km - 2:50:06 (Orlen 2016)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:52
- Życiówka w maratonie: 3:59:06
Na tym polega wolność ... i wolny rynek ... (cokolwiek osobiście nie myślimy o motywacji i argumentach).Conrados pisze:Masakra. Uzależniasz udział w maratonie od możliwości wygenerowania dyplomu i zjedzenia zupy pomidorowej na mecie?
O losie..
Tak naprawdę wszyscy później z tego korzystamy (w mniejszym lub większym stopniu).
A tak osobiście to może pomidorowa nie robi mi różnicy, ale brak dostępu (lub utrudniony dostęp) do wyników (a tak de facto jest z pierwszą edycją) to mi już różnicę robi. I fajnie że nie muszę tego wyniku nigdzie wykazywać i udało mi się go poprawić (więc mam to w d ...). Ale jakby to był mój najlepszy wynik bez widoku na poprawę (a uwierzcie, że każdy kiedyś dojdzie do takiego momentu) to już możliwość wykazania wyniku pewnie byłaby istotnym argumentem.
Nie mówię o tych osobach, które biegają dla przyjemności, bo to jest inna sprawa ...

- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
http://www.orlenmarathon.pl/time-tracking-resultsmafik pisze:ale brak dostępu (lub utrudniony dostęp) do wyników
http://www.domtel-sport.pl/index.php?sub=wyniki&id=1063
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:52
- Życiówka w maratonie: 3:59:06
OK, faktycznie teraz są.f.lamer pisze:http://www.orlenmarathon.pl/time-tracking-resultsmafik pisze:ale brak dostępu (lub utrudniony dostęp) do wyników
http://www.domtel-sport.pl/index.php?sub=wyniki&id=1063
Pamiętam jednak, że próbowałem znaleźć wyniki jeszcze przed ogłoszeniem kolejnej edycji maratonu i zupełnie mi się to nie udawało.
Może kiepsko szukałem, ale wydaje mi się, że nie było do nich nigdzie linku. Na stronie "pomiarowców" nigdy nie szukałem.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
był taki czas po otwarciu zapisów do 2 edycji że wyników rzeczywiście nie było. sam zwracałem na to uwagę. ale zostało to naprawione
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- xrazowy
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35:20
- Życiówka w maratonie: 2:53
- Kontakt:
Mi się bardzo nie spodobała zmiana terminu. z data 27.IV było o tyle fajnie, że wówczas Półmaraton Warszawski ładnie wpisywał się w plan treningowy przygotowujący do Orlenu, a teraz to trzeba szukać sobie sprawdzianowej połówki gdzieś "po krzakach", albo zmienić plany co do maratonu.
-
- Rozgrzewający Się
dzisiaj dostałem maila od WOSiR, że jest specjalna oferta na zgłoszenia do maratonu Orlen
"Drogi Uczestniku,
dystans na 10 km to dopiero rozgrzewka! Dla wszystkich osób, które wystartowały w tegorocznym Biegu Niepodległości w Warszawie przygotowaliśmy specjalne kody zniżkowe na uczestnictwo w biegu maratońskim podczas ORLEN Warsaw Marathon, który odbędzie się 13 kwietnia 2014 roku.
Rejestrując się na stronie www.orlenmarathon.pl, wpisz swój indywidualny kod i uzyskaj 20 % zniżki od aktualnej opłaty startowej na dystans
42,195 km"
super, bardzo fajnie, tylko, że ja już dawno się zarejestrowałem i zapłaciłem, czy w takim wypadku organizator odda mi pieniądze, które bym zaoszczędził rejestrując się z kodem zniżkowym??:)
czy może mam zrezygnować ze startu (ze względu na kolidujący termin) i zapisać się od nowa ze zniżką:)???
chyba coś mało chętnych się zgłasza i stąd takie cyrki jak to, plus przedłużanie terminów niższych wpłat
"Drogi Uczestniku,
dystans na 10 km to dopiero rozgrzewka! Dla wszystkich osób, które wystartowały w tegorocznym Biegu Niepodległości w Warszawie przygotowaliśmy specjalne kody zniżkowe na uczestnictwo w biegu maratońskim podczas ORLEN Warsaw Marathon, który odbędzie się 13 kwietnia 2014 roku.
Rejestrując się na stronie www.orlenmarathon.pl, wpisz swój indywidualny kod i uzyskaj 20 % zniżki od aktualnej opłaty startowej na dystans
42,195 km"
super, bardzo fajnie, tylko, że ja już dawno się zarejestrowałem i zapłaciłem, czy w takim wypadku organizator odda mi pieniądze, które bym zaoszczędził rejestrując się z kodem zniżkowym??:)
czy może mam zrezygnować ze startu (ze względu na kolidujący termin) i zapisać się od nowa ze zniżką:)???
chyba coś mało chętnych się zgłasza i stąd takie cyrki jak to, plus przedłużanie terminów niższych wpłat