CHŁOPAKI EUREKA!
TEMAT DOPINGU ROZWIĄZANY!
ZERO KOSZTÓW!
tylko mi bebej przetłumacz proszę,
bo ty jesteś moim forumowym guru-poliglotą-specjalistą od dialektów przykaukaskich
na rosyjski, ukraiński i białoruski jedno zdanie:
Ino nie łżyj zabużański rudzielcu brałeś czy nie brałeś, bo ci kulasy poprzetrącam!!!
albo lepiej, jako że jesteś bebej znany z literackiego wyrobienia i niezmierzonej erudycji w dziedzinie rosyjskiej myśli szkoleniowej, bardzo liczę, że zamiast tłumaczyć, znajdziesz mi identycznie brzmiący cytat z jakiegoś klasyka. problemu nie przewiduję, bo to chyba i zdanie dość typowe, jak na rosyjskie metody.
a żebyście nie mówili, że nie mam kompetencji, o to chodzi
http://www.expertvillage.com/video/7673 ... e-lock.htm
dodam jeszcze, że w 2006 na pucharze polski w bjj tą dźwignią zdobyłem trzecie miejsce w kategorii. w pierwszej minucie walki, tak wk...ny byłem, bo mi jakiś kolo godzinę wcześniej pierwszą porażkę w karierze zafundował. (wyobraźcie sobie jak to u np bokserów gównianie wygląda bilans naście-1. no fstyd i chańba normalnie.)
...tylko mi już junior puchar rozmontować zdążył, i mi sam taki postument marmurkowy został teraz, z tabliczką taką: za zdobycie trzeciego miejsca... i dalej nic już nie widać...czym on to zrobił???. i tak jestem dumny.
ale z syna bardziej, ostatnio.
a jeśli myślicie że taka komisja nie miałaby żadnego prestiżu, to się co większych ziomków z klubu, co to teraz różne bramki poznańskie obstawiają, skrzyknie
i prestiż będzie