...a dziewczyny to by się tylko za facetami uganiałyLadyE pisze: btw za tym Panem to moglabym pobiec i na 3:15

Może znajdzie się i jakiś na MW, którego warto będzie pościgać

...a dziewczyny to by się tylko za facetami uganiałyLadyE pisze: btw za tym Panem to moglabym pobiec i na 3:15
alkohol utrudnia syntezę glikogenu dlatego nie rozumiem czemu radzi sie go napic przed snemOmalanga pisze:O nie nie! bieganie jest najważniejsze!
Mój kumpel i organizator triathlonów, a także wielokrotny maratończyk przesłał mi właśnie najważniejsze porady na ostatnie dwa tygodnie przed maratonem, więc je przekazuję dalej:
"powinnaś już teraz pić swój napój docelowy w trakcie każdego treningu (co 5-7 km) i przyjmować chociaż jeden żel energetyczny (lub baton) w trakcie treningu, żeby przyzwyczaić do tego organizm… . I nie zapominaj, że tryb życia i sposób treningu w ostatnich dwóch tygodniach przed maratonem mają kolosalne znaczenie ! Dlatego, dużo pij i staraj się WYSYPIAĆ !!! Serge Girard, który przebiegł wszystkie kontynenty mówił mi, że najważniejszy jest dobry sen (minimum 6-8 godzin!) oraz… duże piwo przed pójściem spać ! "
Najbardziej mi się podoba to duże piwoŻegnam się z Wami popijając małą niepasteryzowaną Łomżę
)
Maciej_J pisze:btw.: LadyE, dzisiaj na 3:30![]()
swietny filmikArtur-3456 pisze:...od czego jednemu kondycji przybywa innym może zaszkodzić![]()
Każdy może posłuchać, czego potrzebuje jego ciało, duch czy też głowa.
Mierzcie wysoko ale przy tym zawsze bądźcie w kontakcie ze sobą!
Odwagi do stawiania przed sobą wyzwań!
DAMY RADĘ!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cRFA#t=23s
hehe na zawodach jakies dziwne rzeczy wyprawiam ze swoimi nogami. nie raz juz sie zaplatalam w innego zawodnika. wywrotka murowana wiec raczej radze zachowac spory dystanspanucci10 pisze:Heh to ja moze bede biegl za Toba:)? W koncu biegniesz na 3:30:D A ja sie zmobilizuje i z 4:00 poprawie sie na 3:30:D?
... nie oglądaj się tak na innych - zawsze znajdzie się ktoś, kto biega szybciej i zawsze, ktoś kto biega wolniejLadyE pisze: ja jestem teraz w mam nadzieje chwilowej rozsypce. weszlam na blog uzytkownika Ciawaraza i moja ocena wlasnych mozliwosci mocno poszla w dol. na ta chwile 4:00. mam nadzieje ze do jutra minie i znow wahac sie bede miedzy 3:20 a 3:30
Chciałbym być w takiej rozsypce wiedząc, że stać mnie na 3:20, 3:30. Pomarzyć tylko o takim wyniku mogę.LadyE pisze: ja jestem teraz w mam nadzieje chwilowej rozsypce. weszlam na blog uzytkownika Ciawaraza i moja ocena wlasnych mozliwosci mocno poszla w dol. na ta chwile 4:00. mam nadzieje ze do jutra minie i znow wahac sie bede miedzy 3:20 a 3:30