II-gi PÓŁMARATON MŁOCIŃSKI SBBP

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
piro20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Super imprezka, jestem dumny z tego, iż.....jestem SBBP-owiczem!!! :) Wielkie uznanie dla FREDZIA, PAwla, Joycat, Leszka Gwiazdowskiego i wielu innych dobrych znajomych za wkład w organizację  biegu i pikniku po nim. Przyznam się Wam, iż moja żona, która różnie zapatruje się na moje szaleństwa biegowe, powiedziała mi dzisiaj, że super spędziła dzień, więc myślę, że jest to największy komplement dla organizatorów!!! I ta telewizja i wywiady!!!

Patrząc na wyniki także mam zastrzeżenia do pomiaru czasu, bo np. różnica czasowa pomiędzy Anią i Zuzą wg oficjalnych wyników jest 51 sekund, a ja mam na zdjęciu je razem ostro finiszujące.

Kocięba kiedy chcesz mnie przebadać?! Stawię się na każde wezwanie!!! :) :) :)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
PKO
Awatar użytkownika
stonoga
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To brawda że lubię ptaki ale żeby nazwać mnie Ptaszyńskim Janem to przesada. Faktycznie coś się pokręciło z tymi wynikami bo niejaki Ptaszyński ma  dokładnie ten sam czas co ja, a mnie wcale nie ma. W sumie nie ma to większego znaczenia, ale skąd ten Ptaszyński Jan ? Jeżeli to coś wyjaśnia to mój numer startowy  (78) przypisano mojej koleżance.  Z innych nieścisłości to Maniek Nowicki miał czas około 1.41 a nie 2.11.  Może to jednak coś się pokręciło w bazie numerów, a nie u sędziów ? Pozdrawiam.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No cóż - z tymi pomiarami to niestety porażka.
Bardzo za to wszystkich biegaczy przepraszam.

Stonoga - mam od siędzów że numer 81 przybiegł z czasem 1:35:05 - u mnie w bazie jest, zę numer 81 miał Ptaszyński.
No a co do Mariana Nowickiego - patrzę w to co dostałem od sędziów i nr. 99 rzeczywiście był 41 z czasem 1:40:34 (99 to w mojej bazie Marian Nowicki)
Ale jak patrze na miejsce 97 to tam wg sędzów ......... także jest zawodnik z numerem startowym 99. :hahaha:
Wiem, że to brzmi niewiarygodnie -ale mam te papiery przed oczyma !!!
Mogę zeskanować jesli ktoś ma watpliwości.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Skoro zrobilo sie jak w Hollywood - gdzie wszyscy dziękują po otrzymaniu Oskara - to ja podziekuję mimo, że na Oskara nie liczę.

Chciałbym podziękować
Biegaczom - za to, że biegli

Pomocnikom:
Basi - za przyjmowanie zapisów i pomoc przy gastronomii
Magdzie - za znakomite zarządzanie wszystkim co z Grillem związane
Łukaszowi - za ognisko i pomoc Magdzie
Joli - za zapisy, kiełbasy i wdzięczną dystrybucje napojów
Basi żonie Pira i jeszcze drugiej Pani za nalewanie i podawanie wody zawodnikom
Kociembie, Jankowi, Madachowi - za zapisy
Sorry jesli zapomniałem o kimś.

Joycat, Leszkowi i Piotrowi - za wszystko -(nie będe wymieniał za co bo równie dobrze oni mogli by mi dziękować bo przeciez to razem robliliśmy) - w końcu to SBBP :)

I oczywiście PAwłowi - też mógłbym nie wymieniac bo to znamienity SBBP-owicz - ale wymienię ogólnie - za wielki spokój, doświadczenie i racjonalne podejście do wszystkiego. Przy poprzednich imprezach sbbp własciwie Leszek był szefem i wszystko prawie sam robił i się zbytnio nie musiałem angażować oprócz mierzenia czasów. Ale teraz kiedy ja "szefowałem" przypomniałem sobie, ze z PAwłem to juz nie jest pierwsza impreza przy której razem przy organizacji dłubaliśmy: 24 Maraton Warszawski (ja trochę dłubałem ale Paweł bardzo duzo), Bieg Mikołajkowy 2002 (ja troche dłubałem a PAweł był szefem), Michałowice (razem troche dłubałem a PAwel sporo).
I jeśli byście kiedyś szukali pomocnika do organizowania imprezy - to Pawła bierzcie w ciemno. Sprawdzi się.

(Edited by FREDZIO at 11:39 pm on Dec. 28, 2003)

(Edited by FREDZIO at 10:54 am on Dec. 29, 2003)
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kociemba!! Masz rewelacyjny pomysl!! Trzeba pobrać próbki od Pira :):):):) Oj Robert Robert...... jeszcze raz gratulacje.
Ibex    
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Impreza była super! Jak patrzyłem na kolejkę do zapisów, a potem jak juz trwał piknik pobiegowy to napełniałem się taką ogromną radością, że dzieje się coś pieknego i niezwykłego i że w tym uczestniczę.

A w wynikach nie tylko Marsjan jest dwa razy, Jacenty Łapanowski miejsce 43 i 87.
biec goniąc marzenia
Michal
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Impreza rzeczywiście świetna, dzięki.
Doskonałe zakończenie roku.
Mój czas się zgadza, ale choć to mój najsłabszy występ w połówce, to chyba nie z tego powodu jestem w kategorii 70?
Michał
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No có¿, tyle ju¿ tutaj siê nadziêkowali¶my sobie nawzajem, ¿e nie bêdê siê rozpisywaæ i powiem krótko: DZIÊKUJÊ WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO :)

Ale co¶ od serca chcia³abym napisaæ.
Gdy zaczynali¶my my¶leæ o organizacji tego pó³maratonu, ¶ciera³y siê w SBBP dwie frakcje: zwolennicy rozwi±zañ maksymalnych i zwolennicy imprezy kameralnej i w skali mini. Ja by³am w tej drugiej grupie, a to dlatego, ¿e jestem perfekcjonistk± i wszystko co robiê, chcê dopinaæ na absolutnie ostatni guzik, i wszystko musi graæ idealnie. I wydawa³o mi siê, ¿e SBBP - maj±c do pewnego stopnia ograniczone zasoby - nie da rady obs³u¿yæ frekwencji na poziomie 100 osób ze wzglêdu na skomplikowan± logistykê imprezy w takiej skali.
Okaza³o siê jednak, ¿e to FREDZIO i PAwe³ (frakcja maksymalistów ;) ) mieli racjê i to dla nich - za odwagê podjêcia takiego wyzwania - nale¿± siê najwiêksze BRAWA!!!
Strasznie siê cieszê, ¿e wszystko zagra³o, ¿e przysz³o tylu biegaczy, ¿e by³a taka ¶wietna atmosfera i ¿e nazwa SOBOTNI BIELAÑSKI BIEG PORANNY posz³a w ¶wiat za po¶rednictwem telewizji. Jestem naprawdê bardzo szczê¶liwa :)

A to, ¿e zrobi³am przy okazji ¿yciówkê, to kolejny powód do rado¶ci. Tym, którzy jeszcze nie wiedz±, pochwalê siê, ¿e poprawi³am swój wynik w pó³maratonie o ponad 13 minut! :) A mog³o byæ jeszcze lepiej, gdyby¶my nie gada³y jak najête z Ani± i Caryc± przez pierwsze dwa okr±¿enia.
Dziewczyny, dziêki za wspólny bieg!!
Aniu - da³y¶my nie¼le czadu wczoraj, prawda?? :uuusmiech:
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie jestem specjalnym zwolennikiem "reglamentacji", ale przy takiej frekwencji to jednak warto jakiś system wprowadzić, żeby dla tych co kończą bieg na końcu trochę tego wspaniałego wina, herbaty i kawałek kiełbasy starczyło. To taka uwaga, żebyśmy w samozachwyt zbytnio nie wpadli.
ENTRE.PL Team
igor
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja też dziękuję za sympatyczne bieganie; szczerze mówiąc, nie spodziewałem się, że bieg będzie aż tak masowy...Było miło, chociaż wynik katastrofalny. Ale przynajmniej osiągnąłem cel uboczny - udało się wypocić grypę ...
Awatar użytkownika
ania
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Joycat,
Czadu dałyśmy. Nie da się zaprzeczyć. Ale i pierwsze dwa kółka były pyszne... Niech sobie chłopcy gadaja, że na zawodach pracuje sie od początku. ombinacja "gadano-ścigana" była bardzo fajna.
DZIEKUJE!
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Quote: from PAwel on 10:59 am on Dec. 29, 2003
nie jestem specjalnym zwolennikiem "reglamentacji", ale przy takiej frekwencji to jednak warto jakiś system wprowadzić, żeby dla tych co kończą bieg na końcu trochę tego wspaniałego wina, herbaty i kawałek kiełbasy starczyło. To taka uwaga, żebyśmy w samozachwyt zbytnio nie wpadli.
W tym wypadku to myslę, że nawet nie była sprawa reglamentacji - poprostu na ta liczbę osób gorących napojów było na pewno za mało.
Kiełbas też, mimo, że Jola z Piotrem jeszcze pojechali po więcej.
Przyszło jednak więcej osób niz się spodziewalismy.
Ale reglamentacja rzeczywiście sie moze przydać w przyszlości.
Awatar użytkownika
Barcior
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

I ja chcę dodać swój pozytywny komentarz dla organizatorów. Dzieki Fredzio, Leszek, Joycat i calej reszcie. Pozdrawiam, dobra robota.
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Ja tylko żałuje, ze niestety znowu zrobiłem mało zdjęć - a naprawdę bardzo fajnie wyglądaliście. Ale cos wybierzemy z tego co ma Joycat, Madach, Piro i ja.

Naprawdę - była mocno wyścigowa atmosfera. To kilka przykładów:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from igor on 11:37 am on Dec. 29, 2003
Ja też dziękuję za sympatyczne bieganie; szczerze mówiąc, nie spodziewałem się, że bieg będzie aż tak masowy...Było miło, chociaż wynik katastrofalny.
A jaki Igor masz najlepszy wynik na 21,1 km??
Ibex    
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ