Dlaczego? Uzasadnij.Maurice pisze:"mniej więcej" to się wie nawet bez stopera
błądzisz...
Uważasz, że w mojej wczorajszej sytuacji GPS lub dokładne oznaczenia km trasy coś by zmieniło? Chętnie dowiem się co? Może zmienię taktykę na następny bieg...
Dlaczego? Uzasadnij.Maurice pisze:"mniej więcej" to się wie nawet bez stopera
błądzisz...
Hmm... dobra teoria ale ma pewną praktyczną słabośćLDeska pisze:Tu akurat to i ja mogę pomóc. W przestrzeni się umiejscawia bo wie dokładnie jakim tempem biegnie (z samopoczucia) - tempo mnoży przez czas odczytany ze stopera i już wie ile kilometrów przebiegł![]()
![]()
Nie. Jest tak samo nudny i słaby technicznie jak ten z Maratonu Warszawskiego.. Jedyny plus to fragmenty z Gazownikiemoptymista pisze:Polecam do obejrzenia. Bardzo fajny filmik chlopaki zrobili z Biegu Niepodleglosci w Warszawie
http://www.youtube.com/watch?v=zaGfIAog ... r_embedded
A ja uważam film za dobry technicznie, ale może nie tyle nudny, co w zbyt "martyrologicznej" konwencji. Przejścia, kolorystyka, muzyka w tle sprawiają wrażenie, że ogląda się jak film "ku pamięci". Oglądając go zastanawiałem się czy to film o żywych...czy... Pod tym względem różni się jednak od "Spirit of the Marathon". Niemniej doceniam pracę autorów, choć akurat w mój gust nie trafili.optymista pisze:Kisio,
Jesli uwazasz, ze film jest nudny to jestes bardzo tendencyjny albo nie masz pojecia o realizacj filmu. Film "Spirit of the Marathon" jest w podobnym stylu i jest najlepiej sprzedawanym za Oceanem. Ale co Amerykanie moga wiedziec o filmach
Czekam kisio na jakies twoje produkcje
To sie nazywa konstruktywny krytycyzm/komentarz.nodrog pisze:A ja uważam film za dobry technicznie, ale może nie tyle nudny, co w zbyt "martyrologicznej" konwencji. Przejścia, kolorystyka, muzyka w tle sprawiają wrażenie, że ogląda się jak film "ku pamięci". Oglądając go zastanawiałem się czy to film o żywych...czy... Pod tym względem różni się jednak od "Spirit of the Marathon". Niemniej doceniam pracę autorów, choć akurat w mój gust nie trafili.optymista pisze:Kisio,
Jesli uwazasz, ze film jest nudny to jestes bardzo tendencyjny albo nie masz pojecia o realizacj filmu. Film "Spirit of the Marathon" jest w podobnym stylu i jest najlepiej sprzedawanym za Oceanem. Ale co Amerykanie moga wiedziec o filmach
Czekam kisio na jakies twoje produkcje