Komentarz do artykułu GO Run 13 maja 2012

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

ewa_m pisze: Adam, przyłączam się do podziękowań. Bardzo sobie cenię te niedzielne treningi; ciekawie i zabawnie opowiadałeś. Pozdrawiam i biodra do góry ;)
Dzięki. To dobrze, że nie było bardzo nudno. :)
PKO
Przemek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Przemek jest taki czepialski, pojawił się po latach i się czepia. ;)
Oczywiście, że się czepiam, a dokładniej prowokuję :hej:
Dziewczyny - to ja pytałem ile organizator przygotował koszulek w rozmiarze XS więc myślę, że w przyszłym roku, to będzie dopilnowane :taktak:
robpasz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 44

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim,
Podobało mi się! Wszystko było jak trzeba, z pogodą włącznie. Spotkałem mnóstwo "znajomków", wyszalałem odpowiednio...
Bardzo dobry pomysł z podziałem na 2 tury: Jak widziałem jak rozciągnięta była grupa, dopiero zacząłem się zastanawiać jak to trudno przewidzieć, jak policzyć "pojemność" trasy. Org spisał się na medal! Pomysł na kolorowe numery startowe: niby drobiazg, a identyfikuje - kto ma już bieg za sobą, kto się rozgrzewa, kogo zapytać o warunki z trasy.
Minusy: wolontariusze nie wiedzieli nic. Którędy, o której... literalnie nic. A przegonić ich po jednej pętli, pokazać gdzie jest szatnia a gdzie start.
Wielki plus: za medale dla dzieci. Widzieć radość tych młodzików i przedszkolaków... bezcenne. Żaden gadżet w pakiecie startowym nie był tak wartościowy jak te kilkadziesiąt medali które poszło "na zachętę" i wierzę że to kiedyś do Was wróci. Z całego serca życzę!
Za "fantazję i rozmach" w wymyślaniu trasy oddzielne podziękowania - to niezapomniane wrażenia!

pozdrawiam,
Rob
Awatar użytkownika
ewa_m
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dziewczyny - to ja pytałem ile organizator przygotował koszulek w rozmiarze XS więc myślę, że w przyszłym roku, to będzie dopilnowane

No! :P
magdula80
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 51'08"
Życiówka w maratonie: 4h23'

Nieprzeczytany post

Przemku,
Ale jak mogłam zostawić koszulkę w biurze? przecież teraz mam całkiem elegancką koszulę nocną ;)
a te 25 sekund w plecy,to faktycznie byłby dla mnie dramat i miałabym popsutą resztę niedzieli ;)))
Dlatego miło byłoby gdyby organizatorzy jednak za rok pomyśleli o paniach.
A tak ogólnie, to impreza byłą bardzo udana, świetnie zorganizowana i w następnej edycji na pewno się pojawię.
Awatar użytkownika
DOM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:27
Życiówka w maratonie: 2:36:045

Nieprzeczytany post

magdula80 pisze:Drogi Przemku,
Gdyby organizator zapewnił damskie rozmiary koszulek, zamiast "worów", które w piątek w biurze były tylko w rozmiarze M, to zapewniam, że w takiej koszulce bym wystąpiła. Dlatego weź pod uwagę to, że niektórzy mimo tego że przeczytali punkt 12 regulaminu (a przeczytali go nawet ze zrozumieniem) ze względu na komfort zdecydowali się biec w swoich koszulach.
Pozdrawiam
Koszulka sięgała mi do kolan - sadzę, że gdybym pozwoliła jej wystawać dołem ze spodenek, nie byłby to miły widok... :hejhej:
Poza tym przed biegiem zapytałam, czy mogę startować we własnej koszulce i otrzymałam odpowiedź twierdzącą.
W tym biegu, który był biegiem Go Run, a nie Go Asics, a zaproszeni do startu byli przedstawiciele różnych marek biegowych, wiadomo było, że... no właśnie - niektórzy nie pozwolą sobie na start w koszulce zaproponowanej przez organizatorów.
Spełniona mama dwóch chłopaków.
Miłośniczka Wings For Life;) i biegów górskich.
DOMwBIEGU.pl
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mnie się impreza od początku do końca bardzo podobała (dostałem koszulkę w swoim rozmiarze :P). Dobra organizacja, świetna i wymagająca trasa, dobrze pomyślany start. W samej strefie startu/mety cały czas coś się działo, więc biegacze nie byli pozostawieni sami sobie. Świetne biegi dla dzieci.

Mam nadzieję, że takie porządne crossy zaczną szerzej wchodzić do kalendarza imprez masowych.

No i Adam - klasa zdjęcia! :D
jacek_janicki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 43:40
Życiówka w maratonie: 3:53:11

Nieprzeczytany post

To była naprawdę wspaniała zabawa.
Bardzo podobała mi się organizacja biegów głównych i fakt, że zorganizowane były biegi dla najmłodszych. Dzięki Adamowi Kleinowi mieliśmy też całkowitą obsługę: cykl treningów przed biegiem, rozgrzewkę, zdjęcia - dobrze, że jeszcze nie wachlował zawodników po biegu.
Co prawda mieliśmy dużo szczęścia, jeśli chodzi o pogodę. Nie wiem, czy karetka nie byłaby potrzebna gdyby spadł deszcz.
Pozdrowienia i mam nadzieję do zobaczenia na innych trasach a na tej za rok :)
Awatar użytkownika
DOM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:27
Życiówka w maratonie: 2:36:045

Nieprzeczytany post

Ta impreza pokazuje, że może cykl biegów górskich w wwie nie powinien pobejmować tylko zimy;)
Spełniona mama dwóch chłopaków.
Miłośniczka Wings For Life;) i biegów górskich.
DOMwBIEGU.pl
Awatar użytkownika
pejot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:44
Życiówka w maratonie: 3:32:39
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zabawna historia. Biegłem z kolegę, któremu coś wypadło i nie mógł wystartować. Myślałem, że to będzie jeden z wielu biegów "płaskich". Można sobie wyobrazić jaką miałem minę gdy pojawiłem się na starcie :D
Było bardzo fajnie i nawet moje 23:50 wygląda nie najgorzej.

Najważniejsze, że mój 7-letni Jaś zdobył pierwszy w życiu medal!!!
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

DOM pisze:Ta impreza pokazuje, że może cykl biegów górskich w wwie nie powinien pobejmować tylko zimy;)
Podpisuję się wszystkimi kończynami!

Boję się tylko, że ofiarą popularności crossów i biegów 'górskich' w stolicy padnie Falenica, która już się trochę dławi a jeśli progres frekwencji się utrzyma to strach się bać ;)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

five_easy_pieces
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 41'30
Życiówka w maratonie: 3'39'10

Nieprzeczytany post

Moje gratulacje dla organizatorów! Piękna trasa i dobra organizacja (bardzo czytelny podział na dwie tury, błyskawiczne zmiany tras dla różnych kategorii). Bardzo dobry pomysł z dodatkowymi zawodami - sprint pod górę i biegi dziecięce. Mam nadzieję na kontynuację w przyszłym roku.

f_e_p

PS Czy ktoś może wrzucił do sieci zdjęcia z biegów dziecięcych?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Przepraszam, że tau długo to trwało.

Tutaj jest generalny opis:
http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=2&id=4021

Tutaj filmy:
https://vimeo.com/channels/340564
kapolo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy wie ktoś, coś na temat drugiej edycji? Organizatorzy milczą, maile głuche.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ