Półmaratony w Mławie i Bydgoszczy

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Rob
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pasuje mi pobiec jako sprawdzian półmaraton 23 października. W rozsądnej odległości od domu znalazłem dwie imprezy w tym terminie w Mławie i Bydgoszczy. Niestety strony organizatorów są dość skromne, m.in. nie udało mi się znaleźć informacji o przebiegu tras. Wysłałem maila, póki co nie otrzymałem odpowiedzi. Czy ktoś z Was brał udział w tych biegach? Jak z organizacją? Macie jakieś komentarze, opinie?

Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
PKO
bjj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:46

Nieprzeczytany post

Jestem z Bydgoszczy i wspomniany półmaraton biegłem 2lata temu. Do organizacji żadnych zarzutów nie miałem. Na trasie był jeden ale konkretny podbieg długości kilkuset metrów na Trasie Uniwersyteckiej (16km trasy). Reszta trasy płaska. Z tego co słyszałem to w tym roku trasa ma być zmieniona i mają być dwie pętle imprezy Bydgoszcz Na Start 10km która odbywa się co roku w kwietniu/maju. Jeżeli faktycznie tak będzie to trasa będzie płaska. Ja w półmaratonie startuje. Fajnie, że opłata startowa bez żadnych dupereli wynosi tylko 30zl i dla mnie jest to duży plus. W pełnym pakiecie jest koszulka New Balance więc przynajmniej coś porządnego
5km-16:48
10km - 35:46
Crom
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

w Bydgoszczy biegłem półmaraton jesienią 2015 i latem 2016. Obie imprezy fajne.
bjj pisze:Ja w półmaratonie startuje. Fajnie, że opłata startowa bez żadnych dupereli wynosi tylko 30zl i dla mnie jest to duży plus. W pełnym pakiecie jest koszulka New Balance więc przynajmniej coś porządnego
a czy w minimalną opłatę bez pakietu startowego wliczono chociaż medal?
bjj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:46

Nieprzeczytany post

Nie zbieram złomu także nie interesowałem się tym tematem. Musiałbyś sprawdzić regulamin. Mi potrzebny jest tylko chip
5km-16:48
10km - 35:46
Awatar użytkownika
Rob
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

bjj pisze:Jestem z Bydgoszczy i wspomniany półmaraton biegłem 2lata temu. Do organizacji żadnych zarzutów nie miałem. Na trasie był jeden ale konkretny podbieg długości kilkuset metrów na Trasie Uniwersyteckiej (16km trasy). Reszta trasy płaska. Z tego co słyszałem to w tym roku trasa ma być zmieniona i mają być dwie pętle imprezy Bydgoszcz Na Start 10km która odbywa się co roku w kwietniu/maju. Jeżeli faktycznie tak będzie to trasa będzie płaska. Ja w półmaratonie startuje. Fajnie, że opłata startowa bez żadnych dupereli wynosi tylko 30zl i dla mnie jest to duży plus. W pełnym pakiecie jest koszulka New Balance więc przynajmniej coś porządnego
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Organizator podwiesił na stronie mapkę biegu, rzeczywiście będą to dwie pętle. Trochę szkoda braku podbiegu w tym roku, przydałby się bardzo :nienie: Opłata startowa 30 zł to faktycznie rozsądna propozycja. Rejestruję się i lecę za dwa tygodnie.
Awatar użytkownika
Rob
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Crom pisze: a czy w minimalną opłatę bez pakietu startowego wliczono chociaż medal?
Zgodnie z regulaminem w cenie najniższego wpispowego jest medal.Cytat z regulaminu:
Osoby uiszczający opłatę 30 zł otrzymują numer startowy wraz z chipem oraz
pamiątkowy medal.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ