EXPO ORLEN Warsaw Marathon
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegacze i Kibice, zapraszamy do naszej strefy EXPO na ORLEN Warsaw Marathon! Skorzystajcie z okazji i zapoznajcie się z produktami oraz specjalnymi ofertami naszych wystawców! Zobaczcie ich listę na: http://www.orlenmarathon.pl/expo-wystawcy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: 2:49:35
Tak patrzę na tą listę wystawców i porównując z tym co dzisiaj widziałem to połowa jeszcze nie dotarła albo się w ogóle nie wystawiła. Dzisiejsze expo to jedna wielka pustka, przeszedłem dwa razy w koło bo nie dowierzałem że to wszystko. Wyglądało to bardziej jakby się wszyscy zawijali już po maratonie do domów niż jakby czekało nas Narodowe Święto Biegania...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale weź pod uwagę, że dopiero jutro bedzie tłum, dzisiaj to przedbiegi. A ty My ! 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: 2:49:35
Ja doskonale wiem co będzie się działo jutro dlatego wybrałem się wcześniej by tego uniknąć. Tylko słabo to wyglądało w środku, nawet na stoisku ALE nie było żeli z kofeiną bo Pani oznajmiła, że nie dojechały. I Ciebie tez nie było Adam, Panie tylko siedziały i się nudziły 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Bo może sie kręciłem po sali ?
Ale ja byłem tylko od około 12:30 do 17:00
Niestety teraz montaż filmu, w którym:
- Henryk Szost mówi o powaznej zmianie diety przed startem i szacuje kto wygra w Mistrzostwach Polski w długodystansowym biegu górskim jutro w Szczawnicy i o swoich szansach na start w WingsForLife
- wiceprezes Orlen mówi o tym, czy bedzie Orlen Warsaw Marathon 2017

Ale ja byłem tylko od około 12:30 do 17:00
Niestety teraz montaż filmu, w którym:
- Henryk Szost mówi o powaznej zmianie diety przed startem i szacuje kto wygra w Mistrzostwach Polski w długodystansowym biegu górskim jutro w Szczawnicy i o swoich szansach na start w WingsForLife
- wiceprezes Orlen mówi o tym, czy bedzie Orlen Warsaw Marathon 2017
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
staropolskie przysłowie mówi "święta, święta i po świętach..."empe21 pisze:coś więcej o OWM 2017?
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…