z Górnego Śląska do Piły
- TomaSz__
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam
Jeśli ktoś z Górnego Śląska wybiera się na półmaraton do Piły 5. wrzesnia, a ma wolne miejsce i chciałby zmniejszyć koszty to proszę o kontakt (mail lub komunikator)
pozdrawiam
Tomek
(Edited by TomaSz at 9:11 pm on Aug. 17, 2004)
Jeśli ktoś z Górnego Śląska wybiera się na półmaraton do Piły 5. wrzesnia, a ma wolne miejsce i chciałby zmniejszyć koszty to proszę o kontakt (mail lub komunikator)
pozdrawiam
Tomek
(Edited by TomaSz at 9:11 pm on Aug. 17, 2004)
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Masz jakieś dodatkowe info o tej połówce? Godziny zapisów, start, przebieg trasy itp.
W sumie mój program jest nastawiony na późną jesień, ale może dałbym radę wcześniej...
W sumie mój program jest nastawiony na późną jesień, ale może dałbym radę wcześniej...
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Chcielibyście jechać wcześnie rano prosto na bieg, czy dzień wcześniej?
Matka, żona i biegaczka
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
A o której jest bieg?
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
- to ja MacGor
- Stary Wyga
11:00
Matka, żona i biegaczka
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Strona jest (przynajmniej u mnie) malo treściwa 
Jeśli wystarczyłoby być na miejscu o 10:00, to wyjechać można ok. 6 rano. Ale ja nie lubię o takiej porze wstawać... Więc lepiej jednak dzień wcześniej, dla samego biegu to też będzie lepsze.
Pod koniec tego tygodnia (testy, testy...) określę się co do startu i tym samym wyjazdu. Jeśli pojadę, to mogę wziąć 3 osoby.

Jeśli wystarczyłoby być na miejscu o 10:00, to wyjechać można ok. 6 rano. Ale ja nie lubię o takiej porze wstawać... Więc lepiej jednak dzień wcześniej, dla samego biegu to też będzie lepsze.
Pod koniec tego tygodnia (testy, testy...) określę się co do startu i tym samym wyjazdu. Jeśli pojadę, to mogę wziąć 3 osoby.
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
- TomaSz__
- Wyga
Opisu trasy rzeczywiście nie ma. Pozostałe informacje są w regulaminie:
http://www.pila.halfmarathon.pl/index_p ... pter=id100
tzn.
TERMIN I MIEJSCE: 05.09.2004r. godzina 11.00 - Start ul. Drygasa Meta: Plac Zwycięstwa.
ZGŁOSZENIA: Zgłoszenia imienne do udziału w biegu ulicznym należy przesłać w nieprzekraczalnym terminie do dnia 31.08.2004r. na adres organizatora. Zamówienia na noclegi należy przesłać do dnia 25.08.2004r. na adres organizatora
BIURO ZAWODÓW - recepcja będzie czynna od dnia 4.09.2004 r. od godziny 17.00 do 22.30 oraz 5.09.2004 r. od godziny 7.00 w hali sportowej K.S."Gwardia",Pl.Staszica 7 (ok. 500 m. od dworca PKP i PKS).
OPŁATA STARTOWA:
Kwotę 20,- zt należy wpłacić na konto:
BGK o/Piła nr 70 1130 1046 0600 0000 0005 0487 do dnia 31.08.2004 r.
Po terminie oraz w dniu zawodów oplata wynosi 30 zł.
NOCLEGI:
Organizator zapewnia bezpłatne noclegi z 04/05.09.2004 w hali sportowej pod warunkiem zaznaczenia rezerwacji na karcie zgłoszenia. Organizator nie zapewnia materaców i śpiworów.
Ponoć jedna z lepszych imprez w Polsce pod względem organizacji. Frekwecja też dość duża.
Mógłbyś start potraktować również jako sprawdzian. Życzę pomyślnych wyników testów
pozdrawiam
Tomek
http://www.pila.halfmarathon.pl/index_p ... pter=id100
tzn.
TERMIN I MIEJSCE: 05.09.2004r. godzina 11.00 - Start ul. Drygasa Meta: Plac Zwycięstwa.
ZGŁOSZENIA: Zgłoszenia imienne do udziału w biegu ulicznym należy przesłać w nieprzekraczalnym terminie do dnia 31.08.2004r. na adres organizatora. Zamówienia na noclegi należy przesłać do dnia 25.08.2004r. na adres organizatora
BIURO ZAWODÓW - recepcja będzie czynna od dnia 4.09.2004 r. od godziny 17.00 do 22.30 oraz 5.09.2004 r. od godziny 7.00 w hali sportowej K.S."Gwardia",Pl.Staszica 7 (ok. 500 m. od dworca PKP i PKS).
OPŁATA STARTOWA:
Kwotę 20,- zt należy wpłacić na konto:
BGK o/Piła nr 70 1130 1046 0600 0000 0005 0487 do dnia 31.08.2004 r.
Po terminie oraz w dniu zawodów oplata wynosi 30 zł.
NOCLEGI:
Organizator zapewnia bezpłatne noclegi z 04/05.09.2004 w hali sportowej pod warunkiem zaznaczenia rezerwacji na karcie zgłoszenia. Organizator nie zapewnia materaców i śpiworów.
Ponoć jedna z lepszych imprez w Polsce pod względem organizacji. Frekwecja też dość duża.
Mógłbyś start potraktować również jako sprawdzian. Życzę pomyślnych wyników testów

pozdrawiam
Tomek
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Ja półmaraton w tym roku traktuje poważnie - musi się udać od pierwszego podejścia, zgodnie z założeniami. Nie ma miejsca na fuszerkę. Plan mam ułożony pod kątem Bochni (6 listopada), bo zaczynałem od poziomu zero całkiem niedawno. Niby biegałem już 20 km na treningach, ale nie chcę się przeliczyć pod wpływem huraoptymizmu. Potrzebuje więc jeszcze sprawdzianu na dychę i porządnego długiego wybiegania. To mi powie, czy mogę przyspieszyć dzień zero o dwa miesiące. A o Pile faktycznie słyszałem wiele dobrego.
Sytuacja jest niekorzystna, bo po Mikołowie w mokrych butach mam konkretne pęcherze na stopach, co nie sprzyja testom.
> "Organizator nie zapewnia materaców i śpiworów".
To co organizator zapewnia?
Sytuacja jest niekorzystna, bo po Mikołowie w mokrych butach mam konkretne pęcherze na stopach, co nie sprzyja testom.
> "Organizator nie zapewnia materaców i śpiworów".
To co organizator zapewnia?

Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Startowałam w Pile 3 lata temu i nie mogę narzekać na organizację. Za to na pogodę -tak. Nocleg udało się załatwić przez organizatora (telefonicznie) w pewnym pensjonacie, nawet niedrogo. Proponuje zadzwonić tam i o to zapytać.
Matka, żona i biegaczka
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Was interesuje wariant z wyjazdem dzien wczesniej czy w ten sam dzien?
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Nie pojadę do Piły. Jestem jeszcze za cienki.
Pozostaję przy pierwotnym planie, którego zwieńczeniem będzie Bochnia w listopadzie.
Pozostaję przy pierwotnym planie, którego zwieńczeniem będzie Bochnia w listopadzie.
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero