Ustka
- adamus100
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Otwarta impreza sportowa o randze półmaratonu. Trasa atestowana 21,0975 km. Biegi dla dzieci i młodzieży na trasie 2,600m i 5,200 m. Koncerty zespołów muzycznych.
http://www.ustka.pl/kalendarium.html?d=2004-08-21
Czy ktos z forumowiczow sie wybiera?:)
http://www.ustka.pl/kalendarium.html?d=2004-08-21
Czy ktos z forumowiczow sie wybiera?:)
-
- Zaprawiony W Bojach
Nocny w sensie wieczorny. Start jest chyba ok 20. Wiem, że starowaliśmy jak było jeszcze jasno a przybiegliśmy jak było ciemno. Ale nie jest to noc. Dzięki temu że wieczór to jest chłodniej 
(Edited by Ibex at 1:03 pm on Aug. 4, 2004)

(Edited by Ibex at 1:03 pm on Aug. 4, 2004)
Ibex
- Ania mc
- Rozgrzewający Się
Świetnie że bieg jest 21.08. Mialam obawy że bedzie 15.08 i nie będę miala mozliwosci startu. Akurat mam tydzien wakacji i super zacząć wypoczynek od biegu, zreszta od paru lat marzylam zeby w tym biegu pobiec ale zawsze bylo cos nie tak.To do zobaczenia
- adamus100
- Stary Wyga
Bieg naprawde polecam, jest to pewnego rodzaju specyfika biec wieczorem w zawodach. Tam poznalem Ibexa
Ciezka robote wykonalas od tamtego roku:)
Dla mnie to zawsze powrot do rodzinnegomiasta, wiec chyba atrakcja podwojna, dla wahajacych sie dodam, ze trasa ekremalnie plaska, zawsze dobra pogoda (tzn nigdy nie za goraco:)), no i dosc sporo kibicow.
Ania Mc, to wreszcie sie spotkamy i to w Ustce:)

Dla mnie to zawsze powrot do rodzinnegomiasta, wiec chyba atrakcja podwojna, dla wahajacych sie dodam, ze trasa ekremalnie plaska, zawsze dobra pogoda (tzn nigdy nie za goraco:)), no i dosc sporo kibicow.
Ania Mc, to wreszcie sie spotkamy i to w Ustce:)
-
- Zaprawiony W Bojach
No Adamus.... z tą płaską trasą nie przesadzaj
Nie jest górzysto ale płasko też nie jest. Choć dzieki temu nie jest monotonnie. Polecam ten półmaraton. Na prawdę fajny bieg.... szkoda, że nie mogę.
Adamus.. troche pracy wykonałem ale jeszcze DUŻO przede mną
(Edited by Ibex at 11:18 pm on Aug. 5, 2004)

Adamus.. troche pracy wykonałem ale jeszcze DUŻO przede mną

(Edited by Ibex at 11:18 pm on Aug. 5, 2004)
Ibex
- oksuchy
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Rok temu start byl o 20:30, lecialo sie chyba z 8 petelek wokol miasta, na trasie bylo kilka podbiegow, ale bieg super!!!
Born 2 Run >>> SUCHY <<< Run 4 Fun
- Ania mc
- Rozgrzewający Się
w takich sytuacjach mówi sie no comments...
a juz sie przygotowywalam specjalnie przez ostatnie 10 dni, i tak tam sie wybieram na krotkie wakacje i pozostanie mi potrenowac na plazy.
szkoda - kolejna fajna impreza padła.
na marginesie - to byloby fajnie tak pobiec w oderwaniu od ogladania relacji olimpijskich i o wiele fajniej ogladaloby sie nazajutrz maraton kobiet na igrzyskach, ale coż...
a moze ktos by potrenowal ze mna - w sobote o 4pm - zejscie na plaze obok pensjonatu Dajana (zejscie jest : Dajana za nami po lewej stronie )
zapraszam - zawsze
a juz sie przygotowywalam specjalnie przez ostatnie 10 dni, i tak tam sie wybieram na krotkie wakacje i pozostanie mi potrenowac na plazy.
szkoda - kolejna fajna impreza padła.
na marginesie - to byloby fajnie tak pobiec w oderwaniu od ogladania relacji olimpijskich i o wiele fajniej ogladaloby sie nazajutrz maraton kobiet na igrzyskach, ale coż...
a moze ktos by potrenowal ze mna - w sobote o 4pm - zejscie na plaze obok pensjonatu Dajana (zejscie jest : Dajana za nami po lewej stronie )
zapraszam - zawsze