I Ogolnopolski Bieg z Okazji Dnia Ojca - 20 czerwca

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
adamus100
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kuba112 A ty jaki czas?
PKO
kuba112
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

43:13,czyli zyciowka poprawiona o ok.2,5 minuty :) (z tym ze wczesniej biegalem 10 tylko na trasie z 5 calkiem sporymi podbiegami)

(Edited by kuba112 at 8:48 pm on June 20, 2004)
[url]http://www.biegowyserwis.republika.pl[/url]
Awatar użytkownika
MiS
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gratuluję Wam wyników!
Adamus - szkoda, że pomyliłeś trasę:( Muszę się przyznać, że to w znaczenej części moja wina ... był jeden rowerzysta prowadzący bieg (BRAWO Leszku!) który starał się jak mógł, ale biegacze rozciągnęli się na trasie od samego początku. Trasę znałem +- ponieważ biegłem nią raz w tym roku, ale w odwrotnym kierunku. Co do dystansu - po moim nie żyłowanym czasie, nie wydaje mi się, żeby było tam pełne 10km:nienie: Brakowało troszkę, choć wg zapowiedzi jedna pętla miała mieć 3516m.
Chiałem poruszyć temat organizacji, ale ... przemilczę. Był to pierwszy bieg organizaowany przez tę ekipę i ufam, że będzie nauką na przyszłość.
www.entre.pl
MiŚ
Awatar użytkownika
adamus100
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

eee MiS nie Twoja wina na pewno, ale moze tylko tego ze rozciagnales stawke:) Generalnie musza sie poprawic, ale jestem pewny ze za rok wystartuje jeszcze raz, by sprawdzic trase:)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ