Szukam ciekawych imprez

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Mirza
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W październiku chcę przebiec maraton poznański. Z tego powodu szukam ciekawych maratonów, które mógłbym pobiec w sierpniu i wrześniu. Najlepiej w sobotę, bo w niedziele najczęściej pracuję. Może mi coś doradzicie?
PKO
Awatar użytkownika
adamus100
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wiekszosc polmaratonowi maratonow niestety odbywa sie w niedziele. Tez startuje w Poznaniu, po drodze bedzie kilka fajnych polmaratonow: Ustka -15.08, Pila- wrzesien, Warszawa- mozna pobiec polmaraton we wrzesniu.
Yuras
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Też zamierzam pobiec w tym roku w pozańskim maratonie. We wrześniu chciałbym wystartować w 2 półmaratonach - 12.09 Sochaczew; 26.09 Łowicz. W Sochaczewie nie biegałem, ale z relacji innych wynika, że jest to b. ciekawa impreza. W Łowiczu startowałem w ub. roku - dobra organizacja; trasa szybka, praktycznie płaska jak stół; dużo upominków od sponsorów. Naprawdę warto tam biegać!
JS
Awatar użytkownika
MiS
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Yuras - w takim razie spotkamy się i w Sochaczewie i w Łowiczu;) Jaki wynik atakujesz?;)
www.entre.pl
MiŚ
Yuras
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Może się wcześniej spotkamy 12.06 w Skierniewicach.

Jesienią w półmaratonie spróbuję zejść poniżej 1:30. Ostatnio w Łodzi pobiegłem maraton w 3:23, więc chyba są spore szanse.
JS
Awatar użytkownika
MiS
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Będziesz w Skierniewicach! - SUPER!:hej:
Moje rozpoznawcze "znaki szczególne" ;) to "bojowa" żółto-niebieska koszulka tRUCHt'u, butki NB900;)
Bądź zapytaj kogokolwiek z tRUCHt'u o Mariusza .... powinni znać :hejhej:
p.s.
GRATULUJĘ wyniku w maratonie! Będę trzymał kciuki, żeby udało Ci się połamać 90'!;)
www.entre.pl
MiŚ
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ