Pulmaraton w Bukowej
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To jest w najbliższą sobote, start o 15.
Nie wiem, ile jest z Wawy - do Kielc i jeszcze z 20 km dalej. Bukowa to wioseczka malutka, trudno znaleźć na mapach. Kieruj sie na Małogoszcz, stamtad jeszcze z 5 km.
Nie wiem, ile jest z Wawy - do Kielc i jeszcze z 20 km dalej. Bukowa to wioseczka malutka, trudno znaleźć na mapach. Kieruj sie na Małogoszcz, stamtad jeszcze z 5 km.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- wese
- Stary Wyga
I po maratonie.Wrazenia z trasy dobre chociaz po opisach na forum bardziej ja widzialem w czarnych barwach.Nie taki diabel staraszny jak go maluja.Ciesze sie ze wielu biegaczom udlo sie ustanowic wiele zyciowek pomimo tak trudnej trasy.Chociazby Byku o cale 2 minuty gratulacje.
wese
- Pirx
- Stary Wyga
Ja też co prawda ustanowiłem życiówkę, liczyłem na złłamanie 1:45, przebiegłem w 1:52:00, zatem nie złamałem nawet 1:52 
Teraz sesja wiec nigdzie nie startuje (chociaż półmaraton rzeszowski zapowiada sie nieźle - 12 czerwca), dopiero gdzies w lipcu.
(Edited by Pirx at 4:34 pm on May 30, 2004)

Teraz sesja wiec nigdzie nie startuje (chociaż półmaraton rzeszowski zapowiada sie nieźle - 12 czerwca), dopiero gdzies w lipcu.
(Edited by Pirx at 4:34 pm on May 30, 2004)
[b][url=http://www.republika.pl/maraton2003/]KKB "Dystans"[/url][/b]
- meryt
- Stary Wyga
skuszony do startu pięknym medalem,zostałem zauroczony trasą /tygrysy to lubią/,gościnnością gospodarzy i cudowną atmasferą stworzoną przez biegaczy.
Dziekuje uczestnikom forum za zachęte do startu.
Czas 1h47.02
Dziekuje uczestnikom forum za zachęte do startu.
Czas 1h47.02
grupa biegowa www biegajznami.pl
- wese
- Stary Wyga
Meryt byles wczoraj wielki.Twoja koncentracja przed startem ,luz juz po samym biegu to tez zlozylo sie na ta atmosfere.Mi bardzo podobala sie kapela ktora przygrywala .Meryt podaj swoj mail bo mialem formata i wiele danych poszlo w niepamiec .A mam dla ciebie pare zdjec z tego biegu.
wese
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki za gratulacje ,lecz czuję mały niedosyt najgorsze miejsce dla sportowca/amatora/ IV w kategori wiekowej.Quote: from wese on 8:35 pm on May 29, 2004
I po maratonie.Wrazenia z trasy dobre chociaz po opisach na forum bardziej ja widzialem w czarnych barwach.Nie taki diabel staraszny jak go maluja.Ciesze sie ze wielu biegaczom udlo sie ustanowic wiele zyciowek pomimo tak trudnej trasy.Chociazby Byku o cale 2 minuty gratulacje.
Musze powziąść walkę z moim pifkowym bagażnikiem i w Rzeszowie będzie lepiej

Impreza i pogada super.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
W zeszłym roku bukowskie górki i upał sponiewierały mnie straszliwie. Tym razem padła życiówka, rachunki chwilowo wyrównane 
Po wioskach babcie wynoszą krzesełka na chodnik i dopingują. Atmosfera super. Prawie Dębno... Tylko ta trasa troche garbata.
Foma, dzieki za finisz
(Edited by krzycho at 10:29 am on May 31, 2004)

Po wioskach babcie wynoszą krzesełka na chodnik i dopingują. Atmosfera super. Prawie Dębno... Tylko ta trasa troche garbata.
Foma, dzieki za finisz

(Edited by krzycho at 10:29 am on May 31, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
pociągnij temat, coś tam wykrecił