BMW Berlin Marathon 2015

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
f3nrir
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 41:30
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jakub Osina pisze:Agrafki były przy odbieraniu numeru. Ja również już po wizycie na Expo. Robi to wszystko wrażenie - bo wszystko w Berlinie dziś kręci się wokół biegania ;-) Udało się bez problemu zmienić strefę na C, teraz zastanawiam się o której ruszyć na start...
1. U mnie agrafek nie było ani przy numerze/chipie, ani w worku. Dobrze, że wieczorem rozpakowałem worek i wtedy się zorientowałem (nie wpadłem na to że mogło by ich nie być), następnie zamiast zwiedzać Berlin poszukiwałem sklepu w okolicach AlexanderPlatz z takim asortymentem :) w sobotę po 18, na szczęście odnalazłem je w galerii.
2. Jak udało ci się zmienić strefę na inną? Miałeś wydrukowany jakiś wynik z innego swojego maratonu czy siłą perswazji :)?

Orientujecie się może czy zdjęcia z www.marathonfoto.com po jakimś czasie tanieją i są w promocji :)? Dajmy na to po pół roku?
Czy raczej trzymają swoją "konkurencyjną" cenę :):
19.95EUR za jedne ściągnięte zdjęcie
i
49.95EUR za wszystkie zdjęcia?
PKO
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zdjęcia raczej wiele nie stanieją. Czasami mają jakieś promocje, ale chyba najtaniej były po 35€. Czekałem tak na jakąś dobrą opcję cenową za zdjęcia z 2013 roku i wciąż się nie doczekałem :)
Awatar użytkownika
janekowalski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:38:26
Życiówka w maratonie: 02:59:42
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Też biegłem , też wyszła życiówka, choć nie taka jaką zakładałem. Tłum potworny. Trasa wspaniała, kibice wspaniali, niesamowite przeżycie ale następny maraton z dala od tłumów. Biegłem w życiu dwa maratony, oba duże i teraz czas na płaskie i (mam nadzieję) niezbyt zagęszczone Dębno. Niemniej jednak gorąco polecam Berlin, jeżeli ktoś zastawiania się czy zapisać się czy nie - zapisać koniecznie, wrażenia niezapomniane! Swoją relację wrzuciłem na blog, link w stopce dla zainteresowanych.
www.sznrunner.blogspot.com - mój biegowy blog
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ