Maraton na Bornholmie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak. Z uwagi na miejsce i raczej niezbyt daleko ( jak się spędza urlop nad Bałtykiem). O Bornholmie słyszałem, że jest świetnym miejscem na wycieczki rowerowe. I ponoć nawet nie taki drogi.
wirek
-
- Zaprawiony W Bojach
ale ja bym traktował ten maraton raczej "przy okazji", bo wyspa pewnie warta zwiadzania, ale maraton na 50 osób to trochę mało, żeby mieć uczucie uczestniczenia w imprezie przez duże "I".
Rzeczywiście można będąc na Bornholmie sporo pojeździć na rowerze, też słyszałem, że mają świetne trasy rowerowe.
Rzeczywiście można będąc na Bornholmie sporo pojeździć na rowerze, też słyszałem, że mają świetne trasy rowerowe.
ENTRE.PL Team
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Polecam Bornholm na wakacje z rowerem. My jeździliśmy tydzień z namiotem wiele lat temu. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi.
Nas w tym roku kusi na wyspie maraton rowerowy. Byłaby to świetna okazja do powrotu i zobaczenia kilku miejsc których nie zobaczyliśmy ostatnio.
Nas w tym roku kusi na wyspie maraton rowerowy. Byłaby to świetna okazja do powrotu i zobaczenia kilku miejsc których nie zobaczyliśmy ostatnio.
-
- Zaprawiony W Bojach
Taki mały maraton ma ten urok, że można się znależć w pierwszej setce zawodników, co mi się raczej rzadko zdarza. A ja planuję w tym roku urlop nad Bałtykiem. Podoba mi się ten ultramaraton
wirek