Co wy na ta?

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
silos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Planuje w czerwcu zorganizować bieg  przełajowy na dystansie 5 km. To znaczy taką małą imprezkę biegową. Trasę zmierzymy rowerem z licznikiem, czas będziemy mierzyć za pomocą stopera. Celem imprezki będzie rozpowszechnienie biegania wśród młodzieży.  I co piszecie się na coś takiego?? Tak na poważnie to, czas i trasa będzie mierzona w sposób jak napisałem wyżej, mogę zapewnić nocleg, pamiątkowe dyplomy, bieg odbędzie się w sobotę lub niedzielę. Miejsce Ośrodek Harcerski „PAJĄK” w Pająku koło Częstochowy. Chciałby stworzyć taki integracyjny bieg, spotkać się pogadać, poznać. Cała impreza odbyła by się podczas corocznego Zlotu harcerskiego, Hufca Częstochowa. I teraz moje pytanie czy ktoś miałby chęć przyjechania na taką imprezę?  Może zapoczątkujemy wspaniałą impreze?
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
PKO
Montano Corridore
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pewnie znajdą się chętni. Ja sam bywam co dwa tygodnie Częstej. Chętnie bym się pzrebiegł.
foma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeżeli będę wtedy w Zarkach Letnisku to napewno się zjawię. Bardziej odpowiadałaby mi sobota.Z dyplomu zrezygnuję w zamian za możliwość ogrzania się przy ognisku.:)
silos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ognisko moge zapewnić będzie nie jedno, a z dojazdem to jest tak. Z Częstochowy kieruj się na Konopiska a potem na Jamki. Więcej szczegółowych informacj zamieszcze na stronce która powstanie, narazie chciałbym sie tylko zoriętować ile będzie chętnych. Jak stronka powstanie napewno zamieszcze odnosinik.
Awatar użytkownika
marcin70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

każdy bieg znajdzie swoich biegaczy :)
i ja byłbym pobiegł u Ciebie. Jeśli będę w pobliżu :).
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
foma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Silos
to będę miał blisko
Jeżeli bieg będzie już zorganizowany i pewny to najlepiej z miesiąc wcześniej rozłożyć ulotki w trakcie innych biegów, których jest latem co nie miara. Bodajże w kwietniu jest bieg w Strzebiniu- stosunkowo niedaleko od Jamek więc jak np.wtedy dasz informację to może część biegnących w Strzebiniu się skusi na Twój bieg.Napewno masz szanse na grupę biegaczy z Lublińca bo mają blisko.Nawiąż kontakt z biegaczami z Mety Lubliniec.Nawet mają swoją stronę internetową.
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from silos on 10:12 pm on Dec. 16, 2003
Planuje w czerwcu zorganizować bieg  przełajowy na dystansie 5 km. [...] Miejsce Ośrodek Harcerski „PAJĄK” w Pająku koło Częstochowy. Chciałby stworzyć taki integracyjny bieg, spotkać się pogadać, poznać. Cała impreza odbyła by się podczas corocznego Zlotu harcerskiego, Hufca Częstochowa.
Czy to ten sam Pająk, w którym był Zlot 80-lecia Harcerstwa? Jeśli tak, to ja też wtedy byłem ale nie w Pająku tylko Olsztynie (też k. Częstochowy)  ;)

A na bieg może się wybiorę - jeśli mi to nie będzie kolidowało z innymi planami. Mogę rozważyć pobiegnięcie w mundurze...

S.
silos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszam bieg w mundurze napewno będzie wielką atrakcją
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ