Rotterdam/Bonn

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
caryca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

chcialam taka sonde zapuscic ;) czy ktos moze sie juz zastanawial nad ktoryms z tych biegow??? Ja sie caly czas nie moge zdecydowac.... typowo kobiece ;)
Jezeli ktos biegl w R'damie albo w Bonn i moze napisac pare slow o tym biegu byla bym wdzieczna :)
PKO
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Biegłem w zeszłym roku w Rotterdamie...atmosfera super, trasa płaska, organizacyjnie też super generalnie fajny maraton no i kiedyś tam padało mnóstwo rekordów..ja miałem pecha bo wyjątkowo wtedy w kwietniu było prawie 30 stopni i wróciłem na metę opalony hihihii ...ale to jak mi Holendrzy powiedzieli był wyjątek ,że było tak ciepło dlatego start tam jest o 12.00
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
caryca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jej to byl faktycznie jakis wyjatek!!!! Mieszkalam dwa lata w holandii i takich upalow nigdy nie mialam! no wlasnie ta plaska trasa mnie bardzo zacheca, no i sentyment do oranije:) + Amstelek po skonczonym biegu.
Arti a jak odstrony punktow odswiezania? bo dla mnie bedzie to debiut ....
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Luzik, jest to bardzo profesjonalny i renomowany maraton ;-) Nic się nie martw ;-) Jak zawsze co 5km a czasami jeszcze częsciej..
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
caryca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

oh to chyba r'dam, chyba ze ktos z forum sie znajdzie na bonn? A decyzje podejmuje do konca nastepnego tygodnia, wiec jak ktos sie wacha to niech napisze. Mozna zawsze polaczyc ze zwiedzaniem brukseli/belgii, sluze za przewodnika, po holandii tez moge :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ