Puchar Maratonu Warszawskiego

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ours, tak sobie myśle, a może ty jakichś formalności nie dopatrzyłes? Może trzeba było do dnia X, jakąś deklarację wysłać, adres, numer konta podać?
ENTRE.PL Team
PKO
Awatar użytkownika
ours brun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

aktycznie zapomniałem dopełnić formalności i obudziłem się gdzieś w listopadzie i wszystko wysłałem, nie otrzymałem żadnego potwierdzenia, ale zdaje się, że Pit który również był przy kasie także stwierdził "0" na koncie.
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pit to pisał że nie sprawdzał. Alu już kiedyś tam sprawdzał i dostał a NAWET.... Pit już dostał PITa! Traktuje go jako Dyplom zajecia 8 miejsca w PMW. Mam tylko żal, że napisano w nim, ze to prace zlecone były?! No i nie zgadzam się, ze koszt uzyskania przychodu był jakieś 17 złotych jak jest w picie ale 80 złotych bo tyle wpłaciłem jako wpisowe. (przy okazji dochód osiągnałem jakieś 70 złotych).
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i nie zgadzam się, ze koszt uzyskania przychodu był jakieś 17 złotych jak jest w picie ale 80 złotych bo tyle wpłaciłem jako wpisowe.
Pit, nie od dzisiaj wiadomo, że powinni nazwę tej ustawy zmienić na Ustawa o podatku od niektórych przychodów, bo z podatkiem od dochodów to niewiele ma wspólnego. Ciesz sie, że koszty to 20%, a nie jakieś ochłapy które odliczają wyrobnicy na etacie.

Ale z tym PITem to mnie zaskoczyłeś, bo spodziewałem się że te nagrody to będą wręczane "z ręki do ręki".
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
ours brun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

czyzbym zostal zatem "zdyskwalifikowany" :niewiem:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ