Sztafeta Maratonska - Berlin 16.XI
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Grupa poznanska vel KB Maniac montuje druzyne na sztafete maratonska w Berlinie. Moze nawet dwie sie uda zmontowac? Dawajcie znac tutaj kto chce pobiec. Trzeba sie streszczac bo rejestracja tylko do konca miesiaca.
Czy moze inne grupy tez planuja wspolny wyjazd do Berlina?
Czy moze inne grupy tez planuja wspolny wyjazd do Berlina?
"It's not a race, it's a journey..." - RUSH - Out of a cradle
-
- Stary Wyga
Aha, adres dla zainteresowanych:
http://www.berlin-marathon.com/events
http://www.berlin-marathon.com/events
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Mozesz podac wiecej informaci.
Czy macie jakies specialne wymagania od chetnych do startu, jaki koszt wyjazdu, ile osób szukacie.?
Czy macie jakies specialne wymagania od chetnych do startu, jaki koszt wyjazdu, ile osób szukacie.?
Bogdan Sądel
Pulsar Sport
Pulsar Sport
-
- Stary Wyga
Moglem wyjasnic od poczatku. Ludzie z KB Maniac Poznan montuja swoja ekipe, tzn zrzeszonych juz w naszym klubie. Z tego co wiem to juz na pewno 5 osob jest chetnych czyli jedna druzyna. Jestem ciekaw czy KB Maniac Poznan jest w stanie dac dwie druzyny i czy inne grupy biegowe tez jada. Ot wsjo.
Odnosnie biegu szczegoly sa pod podanym adresem w pliku pdf. Wpisowe 50euro czyli po 10 euro na osobe. Sztafeta ma sie skladac z pieciu osob ktore przebiegna kolejno; 12km, 10km, 5km, 10km, 5,195km. Jeden komplet jak wspomnialem juz mamy. Transport bedziemy dopiero kombinowac .
Odnosnie biegu szczegoly sa pod podanym adresem w pliku pdf. Wpisowe 50euro czyli po 10 euro na osobe. Sztafeta ma sie skladac z pieciu osob ktore przebiegna kolejno; 12km, 10km, 5km, 10km, 5,195km. Jeden komplet jak wspomnialem juz mamy. Transport bedziemy dopiero kombinowac .
-
- Stary Wyga
Chlopie mnie sie sni ze biegnie przede mna jedna kozelanka w samym fartuszku, a ja nijak nie moge jej dogonic... To dopiero koszmar. Ale trenuje i trenuje i moze w koncu ja dogonie. A jak ja dogonie to jej powiem za ma cudny ten fartuszek ;-P
-
- Stary Wyga
No nietety z roznych przyczyn musze sie wycofac z ewentualnego staru w Berlinie. Co zrobic, takie zycie.