Warszawski Bieg Niepodległosci
- PanTalon
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45:36
- Życiówka w maratonie: 03:58
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo fajnie zorganizowany bieg, mam wrażenie, że lepiej niż dwa i trzy lata temu. Biegłam sobie bardzo rekreacyjnie, z koleżanką, na tyłach. Startowałyśmy z szóstej strefy, stałyśmy gdzieś na początku i absolutnie nic nie było słychać, co się dzieje z przodu. Hymn ledwo ledwo wyłapałyśmy, zaintonowałyśmy we dwie i tylko kilka osób się dołączyło - trochę szkoda, bo akurat w poprzednich latach to był jeden z lepszych momentów tej imprezy. I tylko dwie zwrotki były, a specjalnie przypominałam sobie wieczór wcześniej, czy Basia była w trzeciej czy w czwartej 
Pogoda dopisała, kibice również, miło, że była woda, ale bez pewnie też byśmy dali radę. Ogólnie bardzo udany bieg, koleżance, która w ogóle nie biega, a przyszła nam pokibicować, tak się podobała atmosfera, że zapowiedziała swój udział w przyszłym roku
PS Pana Nowaka wypatrzyłam wśród kibiców, stał sam, bez słowa patrząc się na nas biegnących, zero dopingu czy czegokolwiek. Pff.

Pogoda dopisała, kibice również, miło, że była woda, ale bez pewnie też byśmy dali radę. Ogólnie bardzo udany bieg, koleżance, która w ogóle nie biega, a przyszła nam pokibicować, tak się podobała atmosfera, że zapowiedziała swój udział w przyszłym roku

PS Pana Nowaka wypatrzyłam wśród kibiców, stał sam, bez słowa patrząc się na nas biegnących, zero dopingu czy czegokolwiek. Pff.

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Biegłem pierwszy raz w tak dużej imprezie. Świetnie się bawiłem, życiówkę rozbiłem - czego chcieć więcej? Mimo tłumów znalazłem wszystkich znajomych bez dzwonienia do nich
Dla mnie - organizacja pierwszorzędna. Startowałem z końca III strefy - nikt mnie nie popychał, ja na nikogo nie wpadałem, ani nie musiałem robić dziwnych skoków w bok - a cel czasowy zrealizowany w 100%. Zabezpieczenie medyczne (na szczęście nie musiałem korzystać) na bardzo wysokim poziomie (biorąc pod uwagę ilość karetek, hulajnóg i rzeszy ratowników, które widziałem w trakcie)...
Czy możecie tutaj również umieszczać linki do znalezionych galerii zdjęć z biegu (oczywiście tych mniej oczywistych niż zdjęcia datasport z mety, czy fotomaraton.pl)?

Dla mnie - organizacja pierwszorzędna. Startowałem z końca III strefy - nikt mnie nie popychał, ja na nikogo nie wpadałem, ani nie musiałem robić dziwnych skoków w bok - a cel czasowy zrealizowany w 100%. Zabezpieczenie medyczne (na szczęście nie musiałem korzystać) na bardzo wysokim poziomie (biorąc pod uwagę ilość karetek, hulajnóg i rzeszy ratowników, które widziałem w trakcie)...
Czy możecie tutaj również umieszczać linki do znalezionych galerii zdjęć z biegu (oczywiście tych mniej oczywistych niż zdjęcia datasport z mety, czy fotomaraton.pl)?
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
A kogo ten człowiek obchodzi ? Jeżeli chodzi o mnie to pływamy w zupełnie (na szczęście) osobnychPanTalon pisze:okiem niebiegacza naczelnego parówkowca
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... _duma.html
akwariach. Czasami słyszę w radiowej Trójce jak ta laska (Baszka Marcinik ?) przeprowadza z nim wywiad
i nieomal orgazmu nie dostaje jak pyta go o premierę czegoś tam w jakimś tam teatrze.
Panie Macieju, na teatr to mógł Pan wyrywać laski w latach 70-tych, teraz mamy 2014, warto o siebie zadbać, a i na laski jest za późno.
Pan się interesuje teatrem a my bieganiem.
krunner
- PanTalon
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45:36
- Życiówka w maratonie: 03:58
krunner ale Nowaka to laski zdecydowanie nie interesują 

- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
A tego to ja nawet nie wiedziałem. Szukałem najprostszego rozwiązania jest bólu istnienia.PanTalon pisze:krunner ale Nowaka to laski zdecydowanie nie interesują
Tak jak napisałem wcześniej, on pływa w innym akwarium niż ja, ale też chyba w innym niż red. Zdort, bo tamten z kolei lubi laski, a dodatkowo jeździ na rowerze, nie wiem czy interesuje się teatrem

krunner
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39:07
To był mój pierwszy tak duży bieg. Hymn na początku biegu ( przepraszam 2 hymny ;P) dał mi kopa i naładował mnie energią. Startowałem z drugiej strefy. Biegłem za pacemakerem na czas 40 minut. Wystartował bardzo mocno jak dla mnie, więc sobie odpuściłem pogoń za nim pobiegłem swoim tempem. To był strzał w dziesiątkę , bo kilku kilometrach dogoniłem grupkę z pacemakerem i ich wyprzedziłem. Udało mi się złamać 40 minut a co mnie zdziwiło pacemaker dobiegł sporo za mną , więc ci co się go trzymali do końca pewnie się zawiedli czasem ;/. Podczas biegu panował super atmosfera kibice dopisali mali i duzi.Gdy grała orkiestra wojskowa aż chciało się biec.W czasie biegu była woda , ale nie skorzystałem za krótki dystans na trunki ,ale nie którzy może skorzystali a po biegu napój i banan oraz super medal. Na pewno pobiegnę znów za rok .
Zabawę z bieganiem zacząłem w czerwcu 2014.
5 km III Bieg Morskiego Oka Warszawa 19:11 ( aktualnie 18:43)
10 km XXVI Bieg Niepodległości w Warszawie 39:04
21 km XII Polmaraton Swietych Mikolajow w Toruniu 1:27:05
5 km III Bieg Morskiego Oka Warszawa 19:11 ( aktualnie 18:43)
10 km XXVI Bieg Niepodległości w Warszawie 39:04
21 km XII Polmaraton Swietych Mikolajow w Toruniu 1:27:05