Warszawski Bieg Niepodległosci

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
PanTalon
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45:36
Życiówka w maratonie: 03:58

Nieprzeczytany post

okiem niebiegacza naczelnego parówkowca

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... _duma.html
PKO
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bardzo fajnie zorganizowany bieg, mam wrażenie, że lepiej niż dwa i trzy lata temu. Biegłam sobie bardzo rekreacyjnie, z koleżanką, na tyłach. Startowałyśmy z szóstej strefy, stałyśmy gdzieś na początku i absolutnie nic nie było słychać, co się dzieje z przodu. Hymn ledwo ledwo wyłapałyśmy, zaintonowałyśmy we dwie i tylko kilka osób się dołączyło - trochę szkoda, bo akurat w poprzednich latach to był jeden z lepszych momentów tej imprezy. I tylko dwie zwrotki były, a specjalnie przypominałam sobie wieczór wcześniej, czy Basia była w trzeciej czy w czwartej ;)
Pogoda dopisała, kibice również, miło, że była woda, ale bez pewnie też byśmy dali radę. Ogólnie bardzo udany bieg, koleżance, która w ogóle nie biega, a przyszła nam pokibicować, tak się podobała atmosfera, że zapowiedziała swój udział w przyszłym roku :)

PS Pana Nowaka wypatrzyłam wśród kibiców, stał sam, bez słowa patrząc się na nas biegnących, zero dopingu czy czegokolwiek. Pff. ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
degi
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Biegłem pierwszy raz w tak dużej imprezie. Świetnie się bawiłem, życiówkę rozbiłem - czego chcieć więcej? Mimo tłumów znalazłem wszystkich znajomych bez dzwonienia do nich :hejhej:
Dla mnie - organizacja pierwszorzędna. Startowałem z końca III strefy - nikt mnie nie popychał, ja na nikogo nie wpadałem, ani nie musiałem robić dziwnych skoków w bok - a cel czasowy zrealizowany w 100%. Zabezpieczenie medyczne (na szczęście nie musiałem korzystać) na bardzo wysokim poziomie (biorąc pod uwagę ilość karetek, hulajnóg i rzeszy ratowników, które widziałem w trakcie)...

Czy możecie tutaj również umieszczać linki do znalezionych galerii zdjęć z biegu (oczywiście tych mniej oczywistych niż zdjęcia datasport z mety, czy fotomaraton.pl)?
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

PanTalon pisze:okiem niebiegacza naczelnego parówkowca

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... _duma.html
A kogo ten człowiek obchodzi ? Jeżeli chodzi o mnie to pływamy w zupełnie (na szczęście) osobnych
akwariach. Czasami słyszę w radiowej Trójce jak ta laska (Baszka Marcinik ?) przeprowadza z nim wywiad
i nieomal orgazmu nie dostaje jak pyta go o premierę czegoś tam w jakimś tam teatrze.
Panie Macieju, na teatr to mógł Pan wyrywać laski w latach 70-tych, teraz mamy 2014, warto o siebie zadbać, a i na laski jest za późno.
Pan się interesuje teatrem a my bieganiem.

krunner
Awatar użytkownika
małymiś
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:53:02

Nieprzeczytany post

Co się czepiasz? Niech ma sobie bemben jaki chce. Może napisz coś i daj mu do recenzji, po co te hejty? A może skomentuj to ma Gazeta.pl.
Awatar użytkownika
PanTalon
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45:36
Życiówka w maratonie: 03:58

Nieprzeczytany post

krunner ale Nowaka to laski zdecydowanie nie interesują :hej:
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

PanTalon pisze:krunner ale Nowaka to laski zdecydowanie nie interesują
A tego to ja nawet nie wiedziałem. Szukałem najprostszego rozwiązania jest bólu istnienia.
Tak jak napisałem wcześniej, on pływa w innym akwarium niż ja, ale też chyba w innym niż red. Zdort, bo tamten z kolei lubi laski, a dodatkowo jeździ na rowerze, nie wiem czy interesuje się teatrem :spoko:

krunner
walus190
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 39:07

Nieprzeczytany post

To był mój pierwszy tak duży bieg. Hymn na początku biegu ( przepraszam 2 hymny ;P) dał mi kopa i naładował mnie energią. Startowałem z drugiej strefy. Biegłem za pacemakerem na czas 40 minut. Wystartował bardzo mocno jak dla mnie, więc sobie odpuściłem pogoń za nim pobiegłem swoim tempem. To był strzał w dziesiątkę , bo kilku kilometrach dogoniłem grupkę z pacemakerem i ich wyprzedziłem. Udało mi się złamać 40 minut a co mnie zdziwiło pacemaker dobiegł sporo za mną , więc ci co się go trzymali do końca pewnie się zawiedli czasem ;/. Podczas biegu panował super atmosfera kibice dopisali mali i duzi.Gdy grała orkiestra wojskowa aż chciało się biec.W czasie biegu była woda , ale nie skorzystałem za krótki dystans na trunki ,ale nie którzy może skorzystali a po biegu napój i banan oraz super medal. Na pewno pobiegnę znów za rok .
Zabawę z bieganiem zacząłem w czerwcu 2014.

5 km III Bieg Morskiego Oka Warszawa 19:11 ( aktualnie 18:43)
10 km XXVI Bieg Niepodległości w Warszawie 39:04
21 km XII Polmaraton Swietych Mikolajow w Toruniu 1:27:05
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ